123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Badkamer

Snel en eenvoudig uw badkamer schoonmaken

De badkamer wordt dagelijks gebruikt om ons te wassen, onze tanden te poetsen en om ons op te frissen. Hierdoor kan het er snel erg vies worden terwijl hygiëne in deze ruimte juist voorop staat. Daarom is de badkamer schoonmaken een belangrijke klus, die regelmatig gedaan moet worden. Maar het is niet de meest leuke klus en het kan best zijn dat u er een beetje tegenop ziet. Het in huis halen van de juiste schoonmaakproducten is het halve werk. Hiervoor bent u op 123schoon.nl op het juiste adres.

De badkamer schoonmaken

Voor het spic en span maken van uw badkamer zijn verschillende schoonmaakmiddelen nodig. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:
  • Bleekmiddelen: Onmisbaar bij het reinigen van toiletten en andere badkamermeubels is bleekmiddel. Hiermee wordt al het hardnekkige vuil in een handomdraai verwijderd en is uw sanitair zo weer stralend schoon.
  • Glasreinigers: Badkamers bestaan vaak uit veel glas: glazen douchewanden, spiegels of glazen planchetten. Als deze er dof uitzien of ontsierd worden door spetters, ziet uw hele badkamer er direct onverzorgd uit. Met deze glasreinigersprays kunt u weer genieten van glanzende streepvrije glazen, ramen en spiegels.
  • Ontkalkers: Kalk is de grote vijand van uw badkamer. Niet alleen ziet het er niet netjes uit, maar het kan ook zorgen voor verstoppingen. Wees er dus op tijd bij! Met onze ontkalkers worden alle kalk- en watervlekken eenvoudig verwijderd én zal nieuwe kalkaanslag zich minder snel hechten.
  • Ontstoppers: Last van verstoppingen? Afvoeren die niet meer doorlopen door een te grote hoeveelheid vuil? Onze ontstoppers halen al het vuil weg, dus zowel vet, haren als etensresten, zelfs van de diepste punten van de afvoer. Hiermee loopt alles weer goed door.
  • Sanitairreinigers: Douchecabines, wasbakken, toiletbrillen... Allemaal zijn ze vatbaar voor vervuilingen als ze intensief gebruikt worden. Deze universele reinigers zijn geschikt voor het reinigen van verschillende onderdelen van de badkamer.
  • Schimmelreinigers: Schimmel of vochtvlekken kunnen uw badkamer behoorlijk ontsieren. Reken er daarom zo snel mogelijk mee af, met onze schimmelreinigers. Hiermee worden zowel schimmel en aanslag effectief verwijderd.
  • Voegenreinigers: Last van gele of bruine vervuilingen op uw voegen? Bijvoorbeeld tussen uw glanzend witte tegels of klassieke zwarte tegels? Dat ziet er niet erg netjes uit. Met onze voegenreinigers kunt u uw voegen schoonmaken, zodat ze hun oorspronkelijke kleur terug krijgen, én legt u een bescherming over ze heen, waardoor ze er voor langere tijd mooi uit blijven zien. Zo ziet uw badkamer er weer uit als nieuw.
  • Handzeep: Nu uw hele badkamer er keurig uitziet, wilt u natuurlijk dat hij niet snel weer vies wordt. Schone handen kunnen hier erg mee helpen. Was alle bacteriën er snel af, bijvoorbeeld met onze groene zeep of andere zepen.
Met al deze middelen wordt uw badkamer spic en span. De badkamer schoonmaken en onderhouden was nog nooit zo makkelijk! Zo creëert u een fijne plek om te badderen, te tutten of te toiletteren. Maak van uw badkamer de fijnste plek van het hele huis.

Schoonmaakproducten voor de badkamer kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over de schoonmaakproducten voor de badkamer of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten