123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger kopen?

Op deze pagina bestelt u een luchtbevochtiger voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Wij verkopen zowel de luchtbevochtigers zelf als de bijbehorende filters. Zoek op type, soort of merk om snel het juiste product te kunnen vinden.


 Soehnle Soehnle Airfresh Wash 500 filter voor luchtbevochtiger  SSO00055
vergroten
Omschrijving Met de Soehnle Airfresh Wash 500 wordt droge lucht gezonder en vochtiger gemaakt. Het apparaat geeft zelf aan wanneer het filter vervangen hoort te worden. Deze vervangingsfilter verwijdert fijnstof, huisstofmijt, dierenharen en onaangename geurtjes en is dus ideaal voor een optimale luchtkwaliteit. 
Specificaties
Merk: Soehnle Soort: Koolstoffilter
Type: Filter Geschikt voor: Airfresh Wash 500
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
 Soehnle Soehnle Airfresh Hygro 500 filter voor luchtbevochtiger  SSO00054
vergroten
Omschrijving Met de Soehnle Airfresh Hygro 500 wordt droge lucht gezonder en vochtiger gemaakt. Deze vervangingsfilter is dus ideaal voor een optimale luchtkwaliteit, waardoor 99 procent van de bacteriën verwijderd wordt. 
Specificaties
Merk: Soehnle Soort: Reservefilter
Type: Filter Geschikt voor: Airfresh Hygro 500
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Medisana AH 662 ultrasone luchtbevochtiger met geurdispenser  SME00259
vergroten
Omschrijving Te droge lucht kan veel nadelige gevolgen hebben, zoals droge ogen, luchtwegproblemen en concentratieverlies. Het op peil houden van de luchtvochtigheid is daarom zeer belangrijk. Deze ultrasone luchtbevochtiger van Medisana zorgt door het verspreiden van kleine luchtdruppeltjes voor gezonde lucht in iedere kamer. Bovendien bevat dit apparaat een aromahouder voor geuroliën, zodat u hiermee niet alleen de lucht vochtiger kunt maken, maar ook een heerlijke geur kunt verspreiden. 

De lucht in een kamer wordt dankzij de watertank in dit apparaat dus eenvoudig gezonder gemaakt. Het apparaat heeft een werkingstijd van vijftien uur en schakelt automatisch uit wanneer de watertank leeg is. Met de waterniveau-indicator ziet u gemakkelijk of dit al bijna het geval is en of bijvullen dus nodig is. 

Deze luchtbevochtiger heeft verder een prachtig strak design én is geluidloos. Hierdoor heeft u hier geen last van, ook niet als u zich in dezelfde kamer bevindt. Door het compacte formaat kunt u het apparaat bovendien ook meenemen op vakantie. De bevochtiger is geschikt voor ruimtes van maximaal 8m2.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Watercapaciteit: 0,9 L
Type: Luchtbevochtiger Handleiding: PDF
Soort: Ultrasoon met geurdispenser Vermogen (Watt): 30
Afmetingen: 15 x 15 x 22 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 8 m²
Gewicht: 0,45 kg
Productimpressie
Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger
vergroten vergroten
€ 39,90 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Medisana AH 660 ultrasone luchtbevochtiger inclusief waterfilter  SME00260
vergroten
Omschrijving Verbeter de luchtkwaliteit in huis met deze luchtbevochtiger van Medisana. Hiermee wordt droge lucht vochtiger gemaakt, waardoor het weer een stuk gezonder en prettiger voor bijvoorbeeld de luchtwegen wordt. Het apparaat maakt gebruik van ultrasone-technologie en is voorzien van een grote watertank. Hierdoor is de luchtbevochtiger geschikt voor grote ruimtes (van maximaal 30m2). Doordat het apparaat verder geluidloos is, heeft u hier nooit last van (ook niet als u zich in dezelfde kamer bevindt). 

De luchtbevochtiger is traploos instelbaar en kan maximaal 300 ml water per uur verspreiden. De watertank is groot, waardoor het apparaat een werkingstijd heeft van maximaal vijftien uur. Wanneer de tank leeg is, schakelt het apparaat vanzelf uit. De tank is verder afneembaar en hierdoor zeer eenvoudig bij te vullen. 

Het apparaat is daarnaast voorzien van een waterfilter, waarmee het water wordt gereinigd en gedemineraliseerd. Hierdoor weet u zeker dat de kleine luchtdruppeltjes die u hiermee verspreidt schoon en gezond zijn.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Watercapaciteit: 4,5 L
Type: Luchtbevochtiger Handleiding: PDF
Soort: Ultrasoon Vermogen (Watt): 30
Afmetingen: 24 x 17 x 36 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 30 m²
Gewicht: 1,3 kg
Productimpressie
Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger
vergroten vergroten vergroten
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Medisana UHW ultrasone luchtbevochtiger  SME00262
vergroten
Omschrijving Deze ultrasone luchtbevochtiger van Medisana verspreidt kleine luchtdruppeltjes, zodat de luchtvochtigheid in huis hiermee op peil gehouden kan worden. Een goede luchtvochtigheid is namelijk belangrijk, omdat te droge lucht voor verschillende problemen kan zorgen (bijvoorbeeld droge ogen en luchtwegaandoeningen).

Het apparaat verspreidt een fijne nevel en zorgt op zeer effectieve wijze voor het gezonder maken van de lucht in kamers van maximaal 30m2. De intensiteit van het apparaat is traploos te regelen, zodat u dit kunt aanpassen aan de luchtkwaliteit in de ruimte. De luchtbevochtiger werkt verder met een uitneembare watertank. Wanneer deze tank leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit. Hierdoor is dit zeer energiezuinig. 

Het apparaat is daarnaast geruisloos, waardoor dit niet storend is als u zich in dezelfde kamer bevindt. Ook als de intensiteit op zijn hoogst staat heeft u hier geen last van. 

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Watercapaciteit: 4,5 L
Type: Luchtbevochtiger Handleiding: PDF
Soort: Ultrasoon Vermogen (Watt): 32
Afmetingen: 26,5 x 33 x 20 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 30 m²
Gewicht: 2 kg
Productimpressie
Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger
vergroten vergroten
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Medisana AH 661 ultrasone luchtbevochtiger  SME00258
vergroten
Omschrijving Met deze luchtbevochtiger van Medisana kunt u de luchtkwaliteit binnenshuis op peil houden. Dit is belangrijk in ruimtes waar de lucht vaak te droog is, omdat droge lucht kan zorgen voor bijvoorbeeld concentratieverlies, droge ogen en luchtwegaandoeningen. Met deze luchtbevochtiger kunt u daarom eenvoudig de luchtvochtigheid in kamers van maximaal 30m2 verhogen en de lucht weer een stuk gezonder maken.

Er zitten drie standen op dit apparaat, zodat u de intensiteit altijd helemaal kunt aanpassen aan de situatie. Door de voorverwarmingsfunctie zorgt u er bovendien voor dat aanwezige bacteriën en ziektekiemen in het water gedood worden, zodat de lucht die met het apparaat verspreid wordt zeer schoon is.

Deze luchtbevochtiger werkt met ultrasone-technologie en is voorzien van een afneembare watertank. Bijvullen hiervan gaat eenvoudig, en het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de tank leeg is. Zo wordt hiermee geen onnodige energie verspild. Met timers van twee, vier of zes uur kunt u het apparaat ook automatisch laten uitschakelen. Het apparaat is verder geruisloos, waardoor dit niet storend is als u zich in dezelfde kamer bevindt. 

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Watercapaciteit: 3,5 L
Type: Luchtbevochtiger Handleiding: PDF
Soort: Ultrasoon Vermogen (Watt): 75
Afmetingen: 18,5 x 18,5 x 28,1 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 30 m²
Gewicht: 1,1 kg
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Medisana AH 675 automatische ultrasone luchtbevochtiger  SME00261
vergroten
Omschrijving Deze ultrasone luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de lucht in huis automatisch op peil gehouden wordt. Als u eenmaal uw voorkeuren ingesteld heeft, wordt de luchtkwaliteit namelijk helemaal voor u geregeld. De geïntegreerde hygrometer houdt de lucht voor u in de gaten en wanneer deze te droog wordt, wordt dit direct hersteld. Dit is belangrijk, omdat te droge lucht kan zorgen voor diverse problemen, zoals droge ogen en luchtwegproblemen.

De luchtbevochtiger is voorzien van een waterfilter, die ervoor zorgt dat de (koude of warme) luchtdruppeltjes waarmee de lucht bevochtigd wordt schoon en gezond zijn. Door de voorverwarmingsfunctie zorgt het apparaat er bovendien voor dat mogelijke aanwezige bacteriën en ziektekiemen in het water niet verder verspreid worden. 

Dit apparaat is daarnaast voorzien van een grote uitneembare watertank en heeft een maximale werkingstijd van 9 uur. Er zijn drie standen, die zowel op het apparaat als via een afstandsbediening instelbaar zijn. Het apparaat is verder zeer energiezuinig én is geruisloos, zodat u niet gestoord wordt als u zich in dezelfde kamer bevindt. 

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Watercapaciteit: 5,2 L
Type: Luchtbevochtiger Handleiding: PDF
Soort: Ultrasoon Vermogen (Watt): 116
Afmetingen: 28 x 22 x 35 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 30 m²
Gewicht: 2,4 kg
Productimpressie
Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger Medisana luchtbevochtiger
vergroten vergroten vergroten
€ 114,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 95,00 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
 Soehnle Soehnle Airfresh Wash 500 luchtbevochtiger en luchtreiniger  SSO00059
vergroten
Omschrijving Door verwarmingen en airco's kan de lucht in huis erg droog worden. Een luchtbevochtiger zorgt er op een hygiënische en efficiënte manier voor dat lucht vochtiger en dus gezonder en natuurlijker wordt. De Soehnle Airfresh Wash 500 doet dit ook. Het apparaat heeft een drievoudig filtersysteem met een voorfilter, EPA-filter en actievekoolstoffilter, waardoor dierenharen, fijnstof, huisstof en andere grote deeltjes worden gefilterd. Vervolgens wordt ook de kleine deeltjes verwijderd en de gereinigde lucht wordt bevochtigd en verdeeld door de ruimte. 

De manier van luchtbevochtiging is zeer hygiënisch, zonder zichtbare waterdamp. Ook komen er veel minder bacteriën vrij dan bij andere luchtbevochtigers. Via het led-display kunt u de luchtbevochtigingsaanduiding duidelijk zien. Bovendien is de luchtbevochtiger zo ingesteld dat hij de blaassnelheid aanpast aan de luchtvochtigheid, zodat er constant gezonde lucht verspreid wordt. Dit kunt u echter ook aanpassen aan uw wensen. De luchtbevochtiger kan tot 12 uur blijven blazen en de lucht in een ruimte van 35 m2 bevochtigen. 

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)

 
Verzending binnen 1 - 3 werkdagen.
Specificaties
Merk: Soehnle Gewicht: 6,1 kg
Type: Luchtbevochtiger Watercapaciteit: 4 L
Soort: Inclusief luchtreiniger Vermogen (Watt): 35
Afmetingen: 37,5 x 27 x 38,2 cm (lxbxh) Max te bevochtigen oppervlakte: 35 m²
€ 199,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 164,88 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten