123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Onkruidverdelger

Onkruidverdelger kopen?

Bij 123schoon.nl koopt u eenvoudig en snel een onkruidverdelger om onkruid te verwijderen uit uw tuin. Doordat wij de beste gespecialiseerde middelen voor u geselecteerd hebben weet u zeker dat u hiermee de klus klaart. Wij verkopen verder ook onkruidbranders en onkruidborstels om ook op andere manieren onkruid te kunnen verwijderen.Momenteel is dit artikel nog niet online en kan daarom alleen via e-mail worden besteld.

U kunt hier naar de prijs en beschikbaarheid informeren.

Wij zijn druk bezig om deze website zo compleet mogelijk te maken.
Het toevoegen van alle producten is echter een hoop werk. Onze excuses voor het ongemak.
 

Bestel onkruidverdelgers voor het verwijderen van onkruid

Onkruid kruipt tussen de tegels en is hierdoor best lastig te verwijderen. Met een speciale onkruidverdelger kunt u toch eenvoudig onkruid verwijderen. Spray het middel over het onkruid om te zorgen dat de vervelende plantjes en het mos razendsnel verdwijnen. Op 123schoon.nl vindt u voordelige en kwalitatief hoogwaardige onkruidverdelgers waarmee u dit kunt doen.

 

Onkruidverdelgers zijn perfect voor het verwijderen van onkruid tussen de tegels en in hoekjes van verharde oppervlakken, zoals op uw terras of in betegelde voortuin. Ook op onverharde terreinen kunnen deze middelen gebruikt worden.

Milieuvriendelijke onkruidverdelgers

Onkruid verwijderen is een klus die zorgvuldig uitgevoerd dient te worden. Wanneer u onkruid wilt verwijderen op plekken waar ook andere gewassen voorkomen, is het verstandig om te kiezen voor milieuvriendelijke en biologische bestrijdingsmiddelen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld plantaardige onkruidbestrijders bent u ervan verzekerd dat andere gewassen niet aangetast worden bij het bestrijden van het onkruid. In onze webshop vindt u alleen milieuvriendelijke onkruidverdelgers, die bijvoorbeeld ook de schadelijke stof glysofaat niet bevatten. Dit is een milieuvriendelijke en veilige keuze.

Andere onkruidverwijderaars kopen?

Op 123schoon.nl koopt u ook onkruidbranders. Wij bieden zowel elektrische onkruidbranders als onkruidbranders op gas. Hiermee wordt het onkruid als het ware verbrand, waardoor de cellen openbarsten en afsterven. Zo verwijdert u hiermee het onkruid tot aan de wortels, zodat het ook in de toekomst geen kans meer heeft om te groeien. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan onkruidborstels. Deze borstels zijn voorzien van een accumotor. Hiermee borstelt u over de te behandelen oppervlakken om zo eenvoudig, snel en zonder te bukken onkruid te verwijderen.

 

Onkruid verwijderen uit uw tuin is met onze kwalitatieve en voordelige onkruidverdelgers eenvoudig. Ga voor een schoon resultaat en een nette tuin.

 

Heeft u vragen over onkruidverdelgers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.