123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen?

Bestel hier alle onkruidborstels en onkruidbranders om onkruid te verwijderen van tuintegels en andere oppervlakken. Daarnaast koopt u in onze webshop ook alle producten waarmee tuinmeubelen reinigen of tuintegels schoonmaken eenvoudig gedaan kan worden.

1 - 0 van 0

Bestel online producten voor het onkruid verwijderen

Gespecialiseerde middelen zijn nodig bij het bestrijden van onkruid. U koopt deze producten voordelig en snel in onze webshop. Wij bieden wij kwalitatief hoogwaardige middelen waarmee u al het onkruid verwijdert uit uw tuin.

Verschillende manieren van onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen kunt u op meerdere manieren doen. Wij kunnen u voorzien in de manier die bij u past, doordat wij een ruim assortiment hebben aan verschillende onkruidbestrijders. U vindt in onze webshop:

  • Onkruidbranders: Onkruid verwijderen met behulp van hitte is ook een mogelijkheid. Onkruidbranders zorgen er met een hete vlam voor dat de cellen van de plantjes openbarsten en daarna afsterven. Hierdoor blijft het onkruid langdurig weg. U kunt kiezen uit onkruidbranders op gas of elektrische onkruidbranders.
  • Onkruidborstels: Onkruidborstels rijdt u, net als bijvoorbeeld een stofzuiger, over de (stenen of houten) oppervlakken heen, waarna het onkruid als sneeuw van de zon verdwijnt. Een onkruidborstel is hierdoor een praktische en ergonomische manier om onkruid te verwijderen. Onkruidborstels hebben verder diverse opzetstukken voor verschillende ondergronden.

Tuintegels reinigen

Onkruid verwijderen tussen de terrastegels is met de voordelige en hoogwaardige producten dus een eenvoudige klus. Wilt u de rest van de terrastegels ook kunnen reinigen? In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan tegelreinigers om de tuintegels volledig en makkelijk mee schoon te maken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de snelste manier om onkruid te verwijderen?

Het snelste resultaat dat ook nog eens voor langere tijd effect heeft is het gebruik van een vloeibare onkruidverdelger. Deze onkruidverdelgers van Ecostyle die u bij 123schoon.nl kunt vinden zijn eenvoudig te gebruiken, werken direct en zijn ook nog eens verantwoordelijk in gebruik.

Kan ik onkruid verwijderen met azijn?

Dit kan, in de zin dat onkruid dan wel verdwijnt, maar dit is verboden. Azijn doet meer kwaad dan goed wanneer het in de natuur en het grondwater terecht komt; het is dodelijk voor planten en dieren. We raden het gebruik van azijn als onkruidverdelger dan ook ten zeerste af. Gebruik liever een milieuvriendelijke onkruidverdelger zoals Ecostyle, te vinden bij 123schoon.nl.

Hoe verwijder ik onkruid tussen de stenen?

Het verwijderen van onkruid tussen de stenen kan grofweg op drie manieren: met een onkruidverdelger, met een voegenborstels, of met een onkruidbrander. Voor al deze drie manieren kunt u de juiste producten kopen bij 123schoon.nl. Onkruidverdelgers zijn het makkelijkste te gebruiken, onkruid-/voegenborstels en onkruidbranders zorgen voor een langdurig resultaat.
 

Met de producten die u bij ons koopt gaat u voor eenvoudige, praktische en snelle verwijdering van het onkruid in uw tuin. U vindt bij ons altijd de onkruidverwijderaar die u zoekt. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.