123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Thuiskantoor schoonmaken

Thuiskantoor schoonmaken?

Op deze pagina vindt u alle producten waarmee u uw thuiskantoor kunt schoonmaken. Voor het reinigen van het beeldscherm, toetsenbord of whiteboard vindt u hier de benodigde schoonmaakmiddelen. Ook kunt u hier terecht voor kleine prullenbakken. Zo houdt u uw thuiskantoor eenvoudig schoon.

Alles voor het schoonmaken van uw thuiskantoor

Uw thuiskantoor schoonmaken? Op deze pagina vindt u alle producten die u nodig kunt hebben om te zorgen dat een rommelig bureau en een vieze thuiswerkplek uw productiviteit niet ondermijnen. Alles wat u hier bestelt wordt bovendien morgen al geleverd, zodat u snel voor het schoonste resultaat kunt gaan.

Thuiskantoor schoonmaken met onze producten

Op deze pagina vindt u een ruime collectie van producten waarmee uw thuiskantoor geheel schoongemaakt kan worden. Hieronder leest u welke producten u hiervoor nodig kunt hebben en waarom dit allemaal zeer belangrijk is:

  • Beeldscherm schoonmaken: Het is noodzakelijk om het beeldscherm van uw laptop of computer regelmatig schoon te maken, omdat u uw werk anders minder goed kunt zien. Het beeldscherm is een delicaat onderdeel van de computer en is vaak erg kwetsbaar, waardoor het belangrijk is om de juiste producten te gebruiken. Speciale beeldschermreinigers bevatten geen schadelijke stoffen en zorgen dus niet gauw voor beschadigingen op het scherm. Gebruik tijdens het reinigen bovendien altijd een microvezeldoek. Deze is zacht genoeg voor het kwetsbare scherm. We raden ook aan om te zorgen dat het beeldscherm niet aangesloten is of dat de laptop uit staat voordat u gaat beginnen aan de schoonmaakklus, om gevaarlijke situaties te voorkomen. 

  • Toetsenbord schoonmaken: Op een toetsenbord kunnen duizenden bacteriën blijven plakken, en daarom is het belangrijk om deze regelmatig goed schoon te maken. Met de gespecialiseerde schoonmaakmiddelen van HG kunt u dit op de beste manier doen. Omdat veel onderdelen van het toetsenbord moeilijk bereikbaar zijn kunt u voor deze klus bijvoorbeeld een luchtdrukreiniger gebruiken. Hiermee wordt stof uit het toetsenbord geblazen. 

  • Whiteboard schoonmaken: Voor het schoonmaken van het whiteboard is het belangrijk om geen schurende schoonmaakmiddelen te gebruiken, omdat dit schadelijk kan zijn. Gebruik in plaats daarvan een speciale whiteboard cleaner spray of geschikte reinigingsdoekjes. Met permanente stift op het bord geschreven? Ga hier met een whiteboardmarker overheen om dit eenvoudig te kunnen weghalen.

  • Prullenbak kantoor: Voor het eenvoudig opruimen van uw rommel bestelt u bij ons altijd een geschikte prullenbak. Wij verkopen verschillende papierbakken van stevig kunststof die dankzij hun geïntegreerde handgreep makkelijk te verplaatsen en leeg te gooien zijn.

Bij ons vindt u naast al deze producten nog veel meer artikelen waarmee u voor een schoon thuiskantoor kunt gaan. Voeg bijvoorbeeld een luchtverfrisser toe om tijdens het werk te genieten van een frisse geur. Met behulp van een luchtreiniger wordt de lucht ook een stuk hygiënischer gemaakt en worden vuiltjes, schadelijke stoffen en allergenen eenvoudig weggehaald.

Heeft u nog vragen over onze producten voor het schoonmaken van uw thuiskantoor of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten