123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Zonnepanelen reiniger

Zonnepanelen reiniger kopen?

Op deze pagina koopt u speciale zonnepanelen reinigers waarmee u uw zonnepanelen effectief en snel kunt reinigen. Dankzij het gebruik hiervan kunt u het rendement van uw zonnepanelen verhogen.


Super zonnepanelenreiniger (1 liter)  SSU00033
vergroten
Omschrijving Super zonnepaneel reiniger zorgt er niet alleen voor dat uw zonnepanelen er weer stralend bij liggen, maar verbetert ook het rendement dat uw panelen opleveren. Vervuiling als vogelpoep zorgen ervoor dat zonnepanelen steeds minder energie produceren. Uw zonnepanelen reinigen is dus uiterst belangrijk. Dit reinigingsmiddel wordt verdund in lauw water aangebracht met een zachte spons. Vogeluitwerpselen en andere vervuilingen lossen razendsnel op.

Circa 1 liter te gebruiken voor 10-15 vierkante meter.
Specificaties
Type: Zonnepanelen-reiniger Inhoud: 1 l
Geschikt voor: Zonnepanelen Extra info: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tristar zonnepaneel reiniger (2 Liter)  STR01004
vergroten
Omschrijving Reinig uw zonnepanelen met dit product van Tristar. Het reinigingsmiddel is gemaakt op basis van alcohol en oppervlakte-actieve stoffen. Het tast de coating van de zonnepanelen niet aan, droogt snel en streeploos op en trekt geen stof aan.

Breng het materiaal onverdund aan op de zonnepanelen. Laat het even intwerken en neem het vervolgens af met een pluisvrije doek of zeem. Maak de zonnepanelen schoon in de ochtend of in de avond, op deze momenten is er weinig zon. De beste tijd om dit te doen is in het voorjaar, dan breekt de periode aan dat de zonnepanelen het meest moeten gaan opbrengen.

In deze fles zit 2 liter. Het middel is geschikt voor alle soorten zonnepanelen.
Let op: test het vooraf eerst op een klein plekje.
Specificaties
Merk: Tristar Inhoud: 2 l
Type: Zonnepanelen-reiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Zonnepanelen
Morgen in huis
€ 8,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tristar zonnepaneel reiniger (5 Liter)  STR01005
vergroten
Omschrijving Zonnepanelen schoonmaken doet u met dit middel van Tristar, geschikt voor alle soorten zonnepanelen. Het reinigingsmiddel is gemaakt op basis van alcohol en oppervlakte-actieve stoffen. Het tast de coating van de zonnepanelen niet aan, droogt snel en streeploos op en trekt geen stof aan.

De beste tijd om de zonnepanelen te reinigen is in het voorjaar, dan breekt de periode aan dat de zonnepanelen het meest moeten gaan opbrengen. Breng het schoonmaakmiddel onverdund aan op de zonnepanelen. Laat het even intwerken en neem het vervolgens af met een pluisvrije doek of zeem. Maak de zonnepanelen schoon in de ochtend of in de avond, op deze momenten is er weinig zon.

In deze fles zit 5 liter. Let op: test het vooraf eerst op een klein plekje.
Specificaties
Merk: Tristar Inhoud: 5 l
Type: Zonnepanelen-reiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Zonnepanelen
Morgen in huis
€ 22,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Koop zonnepanelen reinigers

Voor het schoonmaken van zonnepanelen zijn speciale zonnepanelen reinigers geschikt. Deze schoonmaakmiddelen zijn zo gecreëerd dat ze geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen, maar wel alle vervuilingen verwijderen. Vogelpoep, bladeren en andere vuiligheden verdwijnen zo eenvoudig en snel van de zonnepanelen. Bovendien laten de reinigers vaak een transparante coating achter, waardoor vuil zich in de toekomst niet hecht. Zo blijft uw zonnepaneel langdurig schoon. Bestel de speciale zonnepanelen reinigers op 123schoon.nl.

Zonnepanelen reinigen

Door zonnepanelen regelmatig schoon te maken zorgt u ervoor dat het rendement het hoogste blijft. Door hardnekkige vervuilingen is het zonnepaneel namelijk minder goed in staat om stroom op te wekken. Dit is uiteraard zeer zonde. Voorkom dit door de zonnepanelen regelmatig te checken op vervuilingen en, indien nodig, schoon te maken.

 

Het schoonmaken van de zonnepanelen kunt u het beste in het voorjaar doen, omdat er in de zomer de meeste kans is om veel stroom op te wekken en omdat de dagen langer duren. Haal eerst de droge vervuilingen weg, daarna kunt u aan de slag met speciale reinigers. Op 123schoon.nl vindt u de beste en kwalitatief hoogwaardigste schoonmaakmiddelen, waarmee zonnepanelen snel en effectief gereinigd kunnen worden. Gebruik bij het reinigen verder nooit harde borstels of bijvoorbeeld hogedrukspuiten, want dan kunnen de zonnepanelen beschadigd raken.

De rest van uw tuin schoonmaken?

Om ook de rest van uw tuin te kunnen reinigen vindt u op 123schoon.nl een ruim assortiment aan allerlei schoonmaakmiddelen. Koop bijvoorbeeld speciale zonnescherm reinigers. Al onze schoonmaakmiddelen zijn speciaal geselecteerd, van een hoge kwaliteit en zeer voordelig.


Bestel snel en eenvoudig een voordelige zonnepanelenreiniger en u kunt morgen al aan de slag met het schoonmaken van uw zonnepanelen.
 

Heeft u vragen over zonnepanelen reinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten