123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Speciale reinigers

Speciale reinigers voor in de tuin kopen?

Op deze pagina vindt u diverse reinigers voor unieke locaties in de tuin. Kies hieronder het oppervlak dat u wilt reinigen en bestel het artikel direct. Zo ontvangt u het de volgende dag nog in huis.

1 - 0 van 0

Koop voordelig online een speciale reiniger voor in de tuin

Bekijk hierboven ons assortiment speciale reinigers voor onder andere uw zonnepanelen, zonnescherm of rolluik en bestel snel om uw oppervlak weer spic en span te krijgen.

Speciale reinigers toepassingen

U kunt onze speciale reinigers gebruiken voor verschillende doeleinden. De speciale reinigers die wij verkopen zijn te gebruiken voor zonnepanelen, zonneschermen, rolluiken, vijvers, gevels en voor kunstgras.

Zonnepanelen reinigers

Voor het reinigen van zonnepanelen verkopen wij enkele producten. Allereerst verkopen wij een wasborstel met aluminium telescoopsteel van ons 123schoon huismerk. Hiermee kunt u eenvoudig uw zonnepanelen wassen. Indien gewenst kunt u deze borstel ook gebruiken voor uw auto, vrachtwagen, caravan en meer. De steekverbinding is compatibel met veel gangbare tuinirrigatiesystemen.

 

Verder verkopen wij zonnepanelenreinigers van zowel ons 123schoon huismerk als van Zep en Super.

Zonnescherm reinigers

Voor het schoonmaken van uw zonnescherm heeft u de keuze uit twee verschillende HG zonnescherm spray reinigers. Beide producten zijn ook te gebruiken voor dekzeilen en tenten.

Rolluiken reinigers

In ons assortiment rolluiken reinigers vindt u een HG rolluiken reiniger. Hiermee kunt u eenvoudig sterke vervuilingen verwijderen zonder dat er krassen op de rolluiken komen en zonder dat ze dof worden. De reiniger is te gebruiken voor zowel metalen rolluiken als kunststof, aluminium en geverfde en gelakte rolluiken.

Vijver schoonmaakreinigers

Bij ons vindt u voor het schoonmaken van uw vijver producten van het merk Heissner. U kunt deze producten voor verschillende doeleinden gebruiken. Heeft u last van algen? Dan is de Heissner algenbestrijder iets voor u. U heeft ook de keuze uit producten om de kwaliteit van uw vijverwater hoog te houden/krijgen, doordat bij gebruik van de anti-slib granulaatmix het actieve zuurstof in de slib zinkt om dit te oxideren. Ook kunt u kiezen voor de Heissner opstartbacteriën voor de vijver waarmee u het water schoon en duurzaam maakt, vanwege de microbiologische zelfreiniging. Ideaal dus voor degene die graag aan de natuur en het milieu denkt.

Gevel reinigers

Is het tijd om uw gevel aan te pakken? Kies dan uit de Zep gevelreiniger of het Zep gevelimpregneermiddel. Hiermee kunt u onder andere roest, kalk en specieresten van uw gevel verwijderen. Is er graffiti op uw gevel gespoten? Kies dan voor de Zep graffitiverwijderaar. Met behulp van een borstel kunt u eenvoudig het oppervlak schoonmaken.

Kunstgrasreiniger

Het kan zijn dat het kunstgras wat u in de tuin heeft liggen toe is aan een reiniging. Het kan zo zijn dat het stinkt, er mos op het kunstgras ligt of dat het kunstgras gewoon vies is. Met de Fabulosa kunstgras reinigers of de Zep kunstgrasreiniger elimineert u snel en eenvoudig vieze geurtjes en reinigt u het kunstgras grondig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik een groene vijver weer helder?

Plaats allereerst altijd genoeg zuurstofplanten in uw vijver. Kies daarnaast voor vissen die weinig wroeten. Verder is het belangrijk om grote draadalgen zo snel mogelijk uit de vijver te verwijderen. Indien u last heeft van algen, kunt u de Heissner algenbestrijding kopen. Om het water schoon te houden kunt u de Heissner opstartbacteriën bestellen.

Hoe onderhoud ik rolluiken?

Het is belangrijk om geen bijtende of agressieve middelen te gebruiken, omdat dit ten koste kan gaan van bijvoorbeeld het lakwerk. Kies daarom voor de HG rolluikreiniger. Hiermee kunt u viezigheden verwijderen zonder dat er krassen of andere beschadigingen worden aangebracht.

Waarmee kan ik het beste mijn zonnepanelen schoonmaken?

In principe is een borstel en water genoeg. Onze 123schoon huismerk borstel kan worden aangesloten op een tuinirrigatie systeem. Heeft u hardnekkig vuil op uw zonnepanelen? Dan kunt u ook kiezen voor een speciale zonnepanelenreiniger van ons 123schoon huismerk, Zep of Super.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over speciale reinigers of iets anders? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.