123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Koken en tafelen

Alles voor koken en tafelen

Bekijk ons assortiment aan handige accessoires voor tijdens het koken, grillen of bakken. Onder andere herbruikbare anti-aanbakfolies, bakpapier, boterhamzakjes en ovenschalen. Zo kunt u op een schone en gezonde manier voedsel bereiden. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Alles voor koken en tafelen voordelig kopen

Op deze pagina vindt u alles voor koken en tafelen. Zo zet u eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel. Hieronder leest u meer over ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment voor koken en tafelen

In ons assortiment vindt u diverse artikelen geschikt voor het koken of tafelen. Hieronder leggen wij uit welke artikelen wij in ons assortiment hebben, zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. 

  • Aluminiumfolie: met aluminiumfolie bewaart u onder andere voedingsmiddelen op een luchtdichte en waterdichte manier. Dit is ook te gebruiken voor het bakken of het meenemen van voedsel.
  • Anti-aanbakfolie: deze herbruikbare folie is geschikt voor onder andere bakplaten, cakevormen, roosters in de oven of in pannen. Het anti-aanbak laagje zorgt ervoor dat extra vetstoffen niet nodig zijn. Bovendien blijft het oppervlak schoon en hoeft u alleen het folie te reinigen.
  • Bakmatten: dit is een ideaal hulpmiddel tijdens het bakken. Hierop kunt u deeg kneden, uitrollen en in de oven plaatsen om dit te bakken. Hier heeft u geen bloem, boter of bakpapier voor nodig. De matten hebben een antislip kant, zodat deze niet beweegt als u hier mee bezig bent.
  • Bakpapier: dit is onder andere handig voor het bakken van voedsel in de oven. Dankzij de antikleefbescherming is de kans op het kleven van voedsel beperkt. Het bakpapier in ons assortiment heeft ook een antislip laag, waardoor het niet heen en weer glijdt.
  • Bakplaten: deze zijn geschikt voor het bakken van diverse gerechten in de oven. Met dank aan de antikleeflaag heeft u geen bakpapier, boter of andere vetstoffen nodig.
  • Boterhamzakjes: houd voedingsmiddelen langer vers met behulp van een boterhamzakje. Hiermee slaat u eenvoudig voedsel op en neemt u deze mee. Bij ons vindt u boterhamzakjes met verschillende inhoudsmaten en met of zonder sluiting.
  • Diepvrieszakken: bescherm en houd voedsel langer goed in de vriezer met een diepvrieszakje. Deze zakken zijn extra scheurvast en zijn dankzij het handige, platte design makkelijk te vullen. De zakken vindt u bij ons in diverse formaten en met of zonder zip-sluiting.
  • Frituurfilters: hiermee houdt u uw airfryer of frituurpan langer schoon en beschermt u de filter. De filters zijn herbruikbaar en kunt u na gebruik eenvoudig schoonmaken.
  • Grill- en ovenschalen: hiermee blijft uw oven of grill schoon en heeft u geen vetstoffen nodig om het eten te bakken. De antiaanbaklaag maakt het erg makkelijk om het voedsel uit de schalen te halen en te serveren.
  • IJsblokzakjes: met deze zakjes maakt u eenvoudig ijsblokjes of crushed ice. Ideaal als u geen ruimte heeft in uw vriezer voor een ijsblokjesmaker. Vul het zakje, plaats het in de vriezer en wacht tot het water ijs is geworden. Vervolgens drukt u eenvoudig de ijsblokjes uit het zakje. Zeer verkoelend voor op een hete zomerdag.
  • Spatbeschermers: dit beschermt uw oven, gaspit, inductieplaat of pannen tegen krassen, vetvlekken of andere spatten. Dankzij de antikleeflaag blijven voedselresten niet plakken en maakt u de beschermer makkelijk schoon met een sopje.
  • Toast- en grillzakjes: hiermee maakt u op een schone en gezonde manier gegrilde of getoaste voedselwaren. Dankzij de zakjes worden restjes opgevangen en heeft u geen vetstoffen nodig voor het grillen of toasten. De zakjes blijven niet kleven aan het eten dankzij de antikleeflaag. Deze zakjes zijn herbruikbaar.
  • Vershoudfolie: hiermee houdt u voedsel langer vers. Het 3-laagse folie kleeft en sluit hierdoor goed. Zo komt er geen lucht of water bij het voedsel en kunt u verse voedingsmiddelen langer bewaren.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn handige kookaccessoires?

Tijdens het koken kunnen bakmatten, anti-aanbakfolie, bakplaten, bakpapier en ovenschalen erg van pas komen om te voorkomen dat het voedsel blijft plakken en oppervlakken schoon blijven. Voor het bewaren van voedsel kunnen boterhamzakjes, diepvrieszakken, vershoudfolie en aluminiumfolie worden gebruikt. Al deze artikelen bestelt u op 123schoon.nl.

Wat zijn de beste methoden voor het conserveren van voedsel?

Voedsel kunt u langer vers houden door deze in een boterhamzakje, aluminiumfolie of vershoudfolie te plaatsen. Indien u het voedsel in de vriezer wilt bewaren, kunt u beter gebruikmaken van diepvrieszakken. Deze zijn zeer scheurvast en kunnen tegen zeer lage temperaturen.

Hoe kan ik mijn keukengerei het beste schoonmaken en onderhouden?

De meeste keukenartikelen kunt u schoonmaken met behulp van een beetje afwasmiddel of een allesreiniger sopje. Let hierbij op dat u geen sponzen of doeken, die het oppervlak kunnen beschadigen, gebruikt op poreuze oppervlakken zoals antiaanbaklagen. Indien de vervuilingen te hardnekkig zijn, kunt u ook gespecialiseerde keukenreinigers kopen. Deze vindt u op 123schoon.nl.
 

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over koken en tafelen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen we u helpen.