123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Allesreinigers

Bestel allesreinigers voor alle oppervlakken

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment van allesreinigers, waarmee u diverse oppervlakken in huis kunt reinigen. Selecteer het juiste merk of bekijk ons gehele assortiment op de ‘alle merken’-pagina. Zo vindt u voor iedere schoonmaakklus de juiste producten.

Allesreinigers van verschillende merken

Bovenaan deze pagina hebben wij ons complete assortiment voor u op een rijtje gezet, onderverdeeld per merk. Hoewel alle allesreinigers te gebruiken zijn voor diverse klusjes in en om het huis en voor het reinigen van oppervlakken in het toilet, de badkamer, de keuken of andere ruimtes zijn alle producten ook uniek. Ieder merk maakt namelijk allesreinigers met andere kenmerken en voordelen.

Hieronder hebben wij allereerst onze standaard allesreinigers voor u op een rijtje gezet en de verschillen hiertussen toegelicht:

  • Ajax allesreiniger: De veelzijdige allesreinigers van Ajax zijn beschikbaar in verschillende geuren, en kenmerken zich door hun krachtige werking. Aangekoekt vuil wordt zonder dat u hoeft te schrobben of na te poetsen verwijderd, waarna er een schoon en fris ruikend oppervlak achterblijft.
  • Dettol allesreiniger: Van Dettol zijn er allesreinigers te koop in sprayvorm, waarmee het reinigen van allerlei oppervlakken nog sneller gedaan kan worden. Zo hoeft u geen sopje te maken. De hygiënische reinigers verwijderen niet alleen voedselresten en vuil, maar halen ook vet weg.
  • HG allesreiniger: Met de reinigende interieurspray van HG kunt u verschillende oppervlakken in huis reinigen, om vuil, vlekken, vet en vingerafdrukken te verwijderen. De handige sprayflacon maakt het eenvoudig om de ondergronden te behandelen.
  • At Home allesreiniger: Deze voordelige allesreinigers zijn te gebruiken voor alle afwasbare oppervlakken, zoals tafels, kasten of vloeren. Hiermee wordt er een heerlijke geur achtergelaten.
Naast standaard allesreinigers kunt u bij ons ook duurzame allesreinigers kopen, die iets milieuvriendelijker zijn. Ook kunt u kiezen voor speciale reinigers die geschikt zijn voor het schoonmaken van specifieke oppervlakken.

Duurzame allesreinigers

Er zijn diverse milieuvriendelijke allesreinigers op de markt. Deze zijn duurzaam omdat er bij het maken hiervan geen chemische bestanddelen gebruikt zijn. Dit zorgt ervoor dat ze grotendeels biologisch afbreekbaar zijn, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu en onze gezondheid. De volgende merken hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame allesreinigers:

  • Andy allesreiniger: Allesreinigers van Andy zijn voorzien van het EU Ecolabel, waardoor ze bewezen milieuvriendelijk zijn. De producten zijn geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken en zijn beschikbaar in diverse geuren.
  • Driehoek allesreiniger: Doordat ook de allesreinigers van Driehoek zijn gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten, dus zónder chloor en andere chemische bestanddelen, en grotendeels biologisch afbreekbaar zijn is het gebruik hiervan zacht voor de materialen die u hiermee behandelt.
  • Marcel’s Green Soap allesreiniger: Ook deze allesreinigers bevatten geen kleurstoffen, parabenen of andere chemische bestanddelen, waardoor ze voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien zijn ze veganistisch en dierproefvrij. Bestel in vloeibare vorm of in sprayvorm en kies uit diverse bijzondere geuren.
  • Eezym allesreiniger: Doordat deze allesreinigers gemaakt zijn op basis van enzymen, die 100% natuurlijk zijn, worden microdeeltjes hiermee op effectieve wijze opgelost. Zo worden hiermee zichtbare én onzichtbare vuildeeltjes verwijderd en worden oppervlakken op grondige wijze schoongemaakt.

Speciale allesreinigers

Wij verkopen tot slot ook diverse speciale allesreinigers, die geschikt zijn voor specifieke toepassingen:

  • Blue Wonder allesreiniger: Deze allesreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van oppervlakken. De antibacteriële reinigers kunnen namelijk virussen en bacteriën die op de te behandelen ondergronden zitten doden, zodat ze eenvoudig verwijderd kunnen worden. Er zitten verder geen chemische bestanddelen in de reinigers.
  • Ecolab allesreiniger: De allesreinigers van Ecolab zijn voor het schoonmaken van glazen oppervlakken, houten of stenen ondergronden en uw gereedschap of andere apparatuur.

Wat u ook belangrijk vindt, bij ons vindt u altijd de juiste allesreinigers. Duurzaam, desinfecterend of 100% natuurlijk, met een lekkere geur of juist geurloos en in vloeibare vorm of in een sprayflacon; wij verkopen het allemaal.

Andere schoonmaakmiddelen bestellen?

Een krachtiger schoonmaakmiddel nodig? Voor sommige oppervlakken is het nodig om schuurmiddelen te gebruiken om te zorgen dat ook hardnekkig vuil eenvoudig weg te halen is. Op zoek naar specifieke reinigers? Met behulp van sanitairreinigers reinigt u uw wc, keuken of badkamer op de meest effectieve wijze en met glasreinigers worden alle glazen oppervlakken streeploos schoon.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan je allesreiniger gebruiken om het toilet schoon te maken?

Ja een allesreiniger kan gebruikt worden voor het schoonmaken van het toilet, ook in de pot. Allesreiniger heeft weinig tot geen effect op de waterafvoer en riolering wanneer u dit doorspoelt. Gebruik uiteraard niet te veel allesreiniger.

Kan je dweilen met allesreiniger?

Of u wel of niet kan dweilen met een allesreiniger is afhankelijk van de vloer. Gevoelige soorten vloeren en houten vloeren kunnen beter niet met een allesreiniger worden gedweild omdat de allesreiniger van invloed kan zijn op het materiaal van de vloer. Zo kan er een doffe waas op parket ontstaan, of kunnen er op sommige stenen vloeren strepen worden achtergelaten.

Wat is het verschil tussen afwasmiddel en allesreiniger?

Het verschil tussen afwasmiddel en allesreiniger zit hem in de specialiteit van het afwasmiddel. Het afwasmiddel is toegespitst op het oplossen van vetten en daardoor het schoonmaken van de vaat, omdat de meeste hardnekkige vlekken en vuil door vet ontstaan. Allesreiniger is daarentegen ook geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld zand en stof.

Werkt allesreiniger ook ontvettend?

Ja de meeste allesreinigers werken ontvettend. De meeste reinigingsmiddelen hebben een ontvettende werking omdat het zelfde principe wordt gebruik wat betreft de afbreuk van vetmoleculen.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment allesreinigers? Of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.