123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Toiletpapierdispensers

1 - 0 van 0

Toiletpapierdispensers voor in professionele toiletruimtes

Dispensers voor toiletpapier zijn compact, stijlvol en hygiënisch. Hang ze op in uw toiletruimte om te zorgen dat uw bezoekers met een goed gevoel naar buiten stappen. Op 123schoon.nl kunt u uit een ruim assortiment aan dispensers de houder uitkiezen die perfect in uw sanitaire interieur past.

De verschillende dispensers

Op basis waarvan kunt u voor een bepaalde dispenser kiezen? Een belangrijke factor is wat voor soort wc-rollen erin passen. Hierbij kan gelet worden op de grootte, de capaciteit en de manier waarop het wc-papier uitgegeven wordt. Een overzicht van de soorten toiletpapier:
  • Standaardrollen: Deze rollen zijn te vergelijken met de rollen die men ook thuis heeft hangen. Dit zijn relatief kleine rollen, die geschikt zijn voor kleine dispensers, voor in een sanitaire ruimtes met een klein tot middelgroot bezoekersaantal.
  • Middelgrote rollen: De mid-size rollen zijn qua hoeveelheid papier gelijk aan vier of vijf traditionele rollen en daarom ideaal voor sanitaire ruimtes waarin de servicefrequentie niet zo hoog ligt of het bezoekersaantal redelijk groot is.
  • Jumborollen: Deze rollen hebben een hoge capaciteit. Hier passen ongeveer tien traditionele rollen in. Hierdoor is dit soort rollen de beste optie voor grotere dispensers, voor in toiletruimtes met een hoog bezoekersaantal.
  • SmartOne rollen: Dit soort rollen past in een dispenser met een vel-voor-vel-dosering. Door deze dispenser weet u zeker dat uw bezoekers alleen de velletjes aanraken die zij nodig hebben, waardoor dit een hygiënisch gevoel zal bieden. Ook wordt hun gebruik met wel 40 procent gereduceerd. Beperk zo onderhoudstijd en voorkom teveel afval.
  • Gevouwen toiletpapier: Ook gevouwen toiletpapier past in zulke vel-voor-vel-dispensers en biedt zo de zojuist genoemde voordelen.
Verder kunt u kiezen uit een enkele en dubbele toiletrolhouder. In een dubbele houder kunt u uiteraard meer papier kwijt. Laat uw keuze daarnaast afhangen van het design van de houder. Wilt u een ronde of een rechthoekige dispenser, een smalle of een brede, een zwarte of een andere kleur? In ons uitgebreide assortiment is voor elke sanitaire ruimte wel een geschikte dispenser te vinden.

Welk toiletpapier past bij mijn dispenser?

Niet elke toiletrol past in alle dispensers. Daarom is er bij de dispensers duidelijk aangegeven welke vullingen u hiervoor zou kunnen aanschaffen. Heeft u al een dispenser of vulling in huis? Dan kunt u natuurlijk ook altijd op typenummer of artikelnummer zoeken! Zo weet u zeker dat u altijd de juiste combinaties maakt.

Toiletpapierdispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over toiletpapierdispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord