123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Volgelaatsmasker

3M volgelaatsmasker 6800 siliconenrubber herbruikbaar (medium)  S3M00043
vergroten
Omschrijving Met dit volgelaatsmasker van 3M kunt u uzelf tijdens diverse werkzaamheden beschermen. Doordat hiermee het hele gelaat bedekt wordt beschermt u zowel de ogen als de mond. Ondanks deze ultieme bescherming is er sprake van een grote lens, zodat u alles toch goed kunt blijven zien en flexibel blijft. Deze lens is gemaakt van zeer stevig polycarbonaat en is kras- en schokbestendig. 

Het hypoallergene masker is daarnaast zeer comfortabel om te dragen. Het is licht van gewicht, wordt om het hoofd bevestigd met vier stevige banden en heeft een siliconen gezichtsafdichting die prettig aanvoelt. Bovendien is er sprake van een handig ademhalingsventiel, zodat u zonder problemen kunt blijven ademen. Dit zorgt er ook voor dat er minder gauw sprake is van warmte- en vochtophoping in het masker. Zo gaat u hiermee voor veiligheid, duurzaamheid én comfort. De verpakking bevat 1 herbruikbaar masker in de maat Medium. 

Dit volgelaatsmasker wordt geleverd zonder stoffilter. Deze kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen, om te zorgen dat u beter beschermd wordt tegen stofdeeltjes en schadelijke gassen.
Specificaties
Merk: 3M Gewicht: 400 gr
Type: Volgelaatsmasker Materiaal: Siliconen
Kleur: Grijs
Morgen in huis
€ 139,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 115,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
3M volgelaatsmasker 6900 siliconenrubber herbruikbaar (large)  S3M00044
vergroten
Omschrijving Zowel uw ogen als uw mond beschermen? Gebruik dan dit volgelaatsmasker van 3M. Dit grote masker biedt op een comfortabele en betrouwbare wijze bescherming. Doordat het hele gelaat beschermd wordt is dit zeer geschikt voor verschillende werkzaamheden. Met dank aan de grote lens kunt u alles toch goed blijven zien en behoudt u uw flexibiliteit. Deze lens is gemaakt van zeer stevig polycarbonaat en is kras- en schokbestendig. 

Doordat het volgelaatsmasker verder licht van gewicht is, is het zeer prettig om te dragen. Het gebruikte materiaal (siliconenrubber) is hypoallergeen en voelt fijn aan op de huid. Verder zijn er vier stevige banden die het masker op zijn plaats houden en is er sprake van een handig ademhalingsventiel. Hiermee wordt er gezorgd dat een goede ademhaling niet ondermijnd wordt, maar ook dat er geen warmte- of vochtophoping plaatsvindt in het masker. De verpakking bevat 1 herbruikbaar masker in de maat Large. 

Dit volgelaatsmasker wordt geleverd zonder stoffilter. Deze kunt u gebruiken om de ademhaling beter te beschermen tegen stofdeeltjes en (schadelijke) gassen, en kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen.
Specificaties
Merk: 3M Gewicht: 400 gr
Type: Volgelaatsmasker Materiaal: Siliconen
Kleur: Grijs
Morgen in huis
€ 139,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 115,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
3M stoffilter voor half- en volgelaatsmaskers 6035 (10 verpakkingen van 2 stuks, FFP3)  S3M00045
vergroten
Omschrijving Deze stoffilters van 3M zijn te gebruiken voor de herbruikbare half- en volgelaatsmaskers van dit merk. Er is hier sprake van FFP3-filters, wat betekent dat u hiermee op een zeer betrouwbare wijze beschermd wordt. Er is namelijk een filterefficiëntie van 98%. Zo wordt u hiermee beschermd tegen vaste en vloeibare deeltjes, stofdeeltjes en (schadelijke) gassen.

De stoffilters zijn met behulp van de handige bajonetbevestiging eenvoudig vast te klikken in de gelaatsmaskers. Ze worden geleverd met een kunststof omhulsel. Hiermee wordt een geweldig draagcomfort niet in de weg gestaan. In de doos zitten 10 zakjes met 2 filters.
Specificaties
Merk: 3M Aantal: 10 stuks
Type: Stoffilter FFP code: 3
Kleur: Wit
Morgen in huis
€ 79,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 66,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)