123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dameshygiëne

Dameshygiëne kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met diverse dameshygiëne producten van bekende A-merken zoals Always, o.b en Lactacyd. Maandverband, tampons en intiemverzorging, wij verkopen het allemaal. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig dameshygiëne kopen

Voorkom doorlekken en andere ongelukjes en onderhoud het milieu van uw vagina met de dameshygiëne producten in ons assortiment. Lees hieronder meer over dameshygiëne producten of bestel hierboven direct het gewenste product.

Dameshygiëne: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse dameshygiëneproducten. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • Inlegkruisjes: ideaal te gebruiken bij een gevoelige blaas, lichte menstruatie of afscheiding. Dankzij de zachte en absorberende laag zijn de inlegkruisjes fijn te gebruiken en geurtjes worden geneutraliseerd. Hierdoor zorgen ze ervoor dat u gedurende de dag een fijn en fris gevoel houdt.
  • Maandverband: maandverband biedt u bescherming tijdens de menstruatie. Het biedt bescherming tegen lekken en is zowel overdag als ’s nachts te gebruiken. Het maandverband blijft goed op zijn plaats zitten en voorkomt de verspreiding van vervelende geurtjes.
  • Tampons: tampons zijn comfortabel en passen zich aan naar het lichaam. Ze zijn te gebruiken tijdens lichte en zware menstruaties en zijn ook eenvoudig te gebruiken tijdens het sporten en zwemmen.
  • Intiemverzorging: hypoallergene reiniging en verzorging die zorgen voor langdurige frisheid en het natuurlijke milieu van uw vagina beschermt.
  • Incontinentieverband: dit verband zorgt voor zekerheid en beschermt u tegen lekken. Het incontinentieverband is niet zichtbaar tijdens het dragen waardoor u zelfverzekerd op pad kunt.
  • Kraamverzorging: met kraamverzorging helpt u uzelf een handje zowel voor, tijdens als na de bevalling. Met kraamverzorgingsproducten houdt u eenvoudig uw bed en kleding schoon.

Welke soort dameshygiëne kan ik het beste gebruiken?

Welke producten u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Inlegkruisjes zijn zeer geschikt bij een lichte menstruatie, vaginale afscheiding of een overgevoelige blaas. Maandverband is geschikt voor lichte tot zware menstruaties en is ook ’s nachts te gebruiken. Dankzij de pasvorm is maandverband erg comfortabel en beschermt het tegen doorlekken. Echter, kan maandverband u wel constant herinneren aan uw menstruatie, wat mogelijk als onprettig ervaren kan worden.

Een goed alternatief zijn dan tampons, deze worden inwendig ingebracht en zijn licht, klein en comfortabel. De tampons vormen zich naar uw lichaam en u kunt ook sporten en zelfs zwemmen met een tampon in. Draag een tampon nooit te lang en liever ook niet ’s nachts. Wanneer u een tampon te lang draagt (> 8 uur) riskeert u het risico op het oplopen van het TSS. Dit is beter bekend als de tamponziekte en kan in uiterste gevallen optreden bij het te lang dragen van een tampon.

Intiemverzorgingsproducten zorgen voor een gezond en fris milieu van de vagina. De producten zijn hypoallergeen en tasten de natuurlijke barrière van de vagina niet aan waardoor er geen irritatie ontstaat. Met de handige tissues van Lactacyd kunt u op ieder gewenst moment uw vagina verzorgen en verfrissen.

Ook voor kraamverzorging kunt u bij ons terecht. Met kraammatrassen en onderleggers voorkomt u doorlekken en houdt u uw bed en kleding zowel voor, tijdens als na de bevalling eenvoudig schoon.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik dameshygiëne?

Op 123schoon.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment met dameshygiëne producten. U heeft de keuze uit verschillende producten zoals maandverband, tampons en intiemverzorgingsproducten van bekende merken zoals Always en o.b. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u de producten morgen in huis.

Hoe vaak moet ik mijn maandverband of tampons wisselen?

Wissel uw maandverband en tampons iedere 8 uur, ongeacht of deze verzadigd is of niet. In uw maandverband en tampons verzamelen zich bacteriën en wanneer u deze producten te lang draagt, kunnen de bacteriën gaan broeien waardoor u mogelijk TSS kan oplopen.

Wat is de beste intiemverzorging?

Kies voor intiem verzorgingsproducten met neutrale pH-waarden zonder parfum. De vagina heeft een zelfreinigend milieu en dit kan verstoord worden door verkeerde producten. Gebruik daarom altijd milde en hypoallergene producten.
 

Heeft u nog vragen over dameshygiëne of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.