123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment met gezichtsverzorgingsproducten. Van dag- en nachtcrème tot lippenbalsem, wij verkopen het allemaal. Selecteer hieronder direct de gewenste groep en bestel een product naar keuze. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig verzorgingsproducten voor het gezicht

Voor en mooie en stralende huid is het belangrijk om uw huid goed te behandelen. Door uw huid regelmatig te reinigen en te voeden zal u minder snel last krijgen van oneffenheden en plekjes in uw gezicht. Met de producten in ons assortiment zorgt u voor een stralende en gezonde huid. Lees meer over gezichtsverzorging hieronder of bestel direct hierboven het gewenste product.

Gezichtsverzorging: ons assortiment

Hieronder vindt u voorbeeld van de producten in ons assortiment:

  • Dagcrème: een goede dagcrème beschermt en hydrateert uw huid gedurende de dag. Door dagcrème aan het begin van de dag aan te brengen zal uw huid de hele dag stralen en beschermd zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf.
  • Nachtcrème: een nachtcrème hydrateert en beschermt uw huid tijdens het slapen. Wanneer u een nachtcrème aanbrengt voor het slapengaan zal uw huid tijdens de nacht gerepareerd en ontgift worden. De cellen in uw gezicht herstellen zich voornamelijk ’s nachts.
  • Gezichtsreiniging: een belangrijke stap is gezichtsreiniging. Door uw gezicht regelmatig te reinigen met de producten in ons assortiment, verwijdert u vuil en onzuiverheden en verfrist u tegelijkertijd de huid.
  • Gezichtsmaskers: er zijn vele soorten gezichtsmasker die ieder een eigen functie hebben. Een gezichtsmasker kan bijvoorbeeld de huid intens voeden, reinigen of kalmeren.
  • Acnebehandeling: deze gezichtsproducten reinigen de huid vaak nog intenser en hebben speciale ingrediënten die acneklachten verminderen. Pukkeltjes en oneffenheden worden verwijderd en de acne zal na het gebruik van acneproducten snel verminderen.
  • Gezichtsverzorging mannen: ook voor mannen is het belangrijk om het gezicht goed te verzorgen. Met de diverse verzorgingsproducten voor mannen in ons assortiment, zoals gezichtscrème, reiniger en baardverzorging, kunnen mannen hun gezicht de verzorging geven die het verdient.
  • Wattenstaafjes: met wattenstaafjes reinigt u eenvoudig uw oren. De wattenstaafjes in ons assortiment zijn zacht voor de oren en biologisch afbreekbaar.
  • Wattenschijfjes: met de wattenschijfjes in ons assortiment kunt u eenvoudig en snel het gezicht reinigen en nagellak verwijderen. De wattenschijfjes zijn zacht voor de huid en gemaakt van katoen.
  • Lippenbalsem: de lippenbalsems in ons assortiment hydrateren, verzachten en beschermen uw lippen gedurende de dag. Lippenbalsem voorkomt droge en trekkerige lippen en verkleint de kans op kloofjes en losse velletjes.
  • Brilreiniging: een brilreiniger is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van uw brillenglazen. Dit effectieve middel maakt de glazen op veilige wijze schoon en droogt zeer snel. Bovendien zullen uw brilglazen na het reinigen minder snel beslaan.

De volgorde voor een goede gezichtsverzorging

Om uw huid goed te verzorgen en daarvoor in ruil een stralende en gezonde huid te zien zijn er een aantal stappen waarmee u het beste resultaat zult bereiken.
 

Stap 1: verwijderen van make-up
Voordat begonnen wordt met een huidverzorgingsroutine is het belangrijk, zowel ’s ochtends als ’s avonds, dat het gezicht helemaal vrij is van make-up. Het onvoldoende verwijderen van make-up kan de poriën verstoppen en de ogen en huid irriteren. Verwijderen daarom na het dragen van make-up, dit met een goede remover. Mochten er in de ochtend nog achtergebleven make-upresten op het gezicht zitten, verwijder deze dan ook voordat er begonnen wordt met het aanbrengen van crèmes.
 

Stap 2: gezichtsreiniging
Wanneer u begint met het verzorgen van uw gezicht is het belangrijk om te starten met het reinigen van uw gezicht. Gedurende de dag en nacht kan er vuiligheid ophopen op de huid. Dit vuil kan uw poriën verstoppen en ervoor zorgen dat er pukkeltjes en puistjes ontstaan. Om dit te voorkomen is een goede reiniging met goede producten aan te raden. Met de reinigingsproducten in ons assortiment kunt u uw huid eenvoudig en snel de diepe reiniging geven die nodig is.
 

Stap 3: hydrateren
Uw huidcellen worden dag en nacht vernieuwd, zelfs op het moment dat u dit leest. Het is daarom belangrijk om de huid voldoende te hydrateren en te beschermen door gebruik te maken van een dag- en nachtcrème. Een dag- en nachtcrème lijken op elkaar maar verschillen toch heel erg, daarom zijn deze twee crèmes onmisbaar in een goede gezichtsverzorgingsroutine. Een dagcrème beschermt uw huid tegen invloeden van overdag. Denk hierbij aan vuil, water, droge lucht en de zon. De meeste dagcrèmes beschikken over SPF en beschermen uw huid tegen schadelijke stralingen van de zon. Ook zorgt dagcrème ervoor dat vuil niet al te diep in de huid kan trekken en dankzij de hydraterende functie blijft de dag de hele dag gevoed. Een nachtcrème herstelt en kalmeert de huid van de schade die de huid overdag toch nog heeft opgedaan. Een nachtcrème mag alleen op een goed gereinigd gezicht aangebracht worden, omdat de crème anders zijn functie verliest. Een nachtcrème is vettiger dan een dagcrème zodat de opname van het product trager en diepgaander gebeurt. Op die manier heeft de huid tijd om de crème te laten intrekken en te herstellen.
 

Stap 4: Reinigen van het gezicht
Ook aan het einde van de dag is het belangrijk om de huid te reinigen. Gedurende de dag stapelt zich op de huid veel vuil op. Wanneer dit vuil de poriën verstopt kan de huid niet meer goed ademen en kunnen er pukkeltjes ontstaan. Daarnaast werken producten zoals nachtcrème niet goed op een niet-gereinigde huid. De producten kunnen dan niet goed opgenomen worden waardoor de huid nog meer kan verstoppen. Daarnaast is het ook altijd belangrijk om make-up iedere avond voor het slapengaan te verwijderen. Make-up dat niet verwijderd wordt kan de huid beschadigen en irritaties opleveren. Wanneer u bijvoorbeeld mascara of eyeliner niet verwijdert, kan dit zorgen voor oogirritaties of zelfs ontstekingen. Vergeet daarom nooit uw gezicht ook te reinigen aan het eind van de dag.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste volgorde voor gezichtsverzorging?

De beste volgorde voor een goede gezichtsverzorging is make-up verwijderen, het reinigen van het gezicht en als laatste het hydrateren van het gezicht. Het is belangrijk om het gezicht zowel overdag als ’s avonds te reinigen om opgehoopt vuil te verwijderen.

Kan ik nachtcrème ook overdag gebruiken?

Nachtcrème is speciaal ontwikkeld om ’s nachts de huid te hydrateren en te herstellen. Echter, kan nachtcrème ook overdag gedragen worden, maar door de herstellende en hydraterende eigenschappen is nachtcrème vetter dan dagcrème. Hierdoor kan de crème iets zwaarder aanvoelen.

Waar koop ik gezichtsverzorgingsproducten?

Op 123schoon.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment met gezicht verzorgingsproducten. U heeft de keuze uit verschillende producten zoals make-up remover, gezichtsreiniger en dagcrème van bekende merken zoals Olaz en Diadermine. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u de producten morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over gezichtsverzorging of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.