123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Deodorant

Deodorant kopen?

Op deze pagina bestelt u deodorant voor mannen en vrouwen van alle grote merken. Ook vindt u hier de aanbiedingen pagina, waar gegarandeerd een goede deal voor u bij zit. Bestel vandaag nog en u ontvangt uw nieuwe product morgen al in huis. Zo gaat u altijd met een fris gevoel op pad.

Populaire verzorgingsproducten

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Voordelig deodorant voor mannen of vrouwen kopen

Zorg dat u altijd heerlijk fris ruikt met behulp van deodorant. Of u nu op zoek bent naar een speciaal geurtje, echt fan bent van een bepaald merk of andere behoeftes heeft, wij hebben het vast in ons ruime aanbod. Bekijk hierboven ons assortiment of lees hieronder meer over deodorant als u er nog niet helemaal uit bent.

Verschillende soorten deodorant

In ons assortiment maken wij onderscheid tussen deorollers en spuitbussen. Hieronder zetten wij de voornaamste verschillen voor u op een rijtje:
 

Deoroller Deodorant spray
Hygiënisch te delen met andere
Meer verzorgende stoffen
Makkelijk egaal aanbrengen
Drijfgassen
Droogt snel
Erg compact
Lange houdbaarheidsdatum

Deodorant in het vliegtuig

Deodorant mag meegenomen worden in uw ruimbagage en handbagage. Wel geldt voor de handbagage een regel dat de deodorant maar een inhoud mag hebben van 100 ml. De deodorant moet vervolgens in een doorzichtige en hersluitbare plastic zak zitten met een maximale inhoud van 1 liter. Per persoon mag u één van deze plastic zakken meenemen in uw handbagage.

Deodorant: ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment aan deodorant. Vandaar dat wij het onderscheid maken tussen deodorant voor mannen en voor vrouwen, zodat uw zoektocht naar de ideale deo een stuk makkelijker wordt. Natuurlijk zijn er ook genoeg unisex deodoranten in ons assortiment die onder beide categorieën vallen.

Deodorant voor mannen

Hier vindt u diverse A-merken die allemaal bekend staan om andere unieke eigenschappen. Zo staan Axe, Vogue, Fa en Old Spice bekend om de verleidelijke geuren. Merken als Nivea, Dove, Rexona en L’Oréal zorgen voor een langdurige bescherming tegen transpiratiegeurtjes, tot wel 48 uur lang. Heeft u een gevoelige huid? Dan zijn Sanex, Borotalco en Neutral weer erg geschikt. Bij overmatige transpiratie kunt u gebruik maken van Odorex, deze antitranspirant houdt meerdere dagen stand.

Deodorant voor vrouwen

Hier vindt u verschillende bekende merken die allemaal eigen speciale eigenschappen hebben. Zo staan Dove, Rexona, Fa en Nivea bekend om de langdurige bescherming tegen nare geurtjes, tot wel 48 uur. Indien u voor een speciale geursensatie wilt gaan, kiest u voor Vogue. Voor mensen met een gevoelige huid zijn de deodoranten van Neutral, Zwitsal en Sanex dan weer zeer geschikt. Toch op zoek naar iets duurzaams? Kies dan voor een deodorant van Marcel’s Green Soap. Indien u eerder op zoek bent naar een middel tegen overmatige transpiratie, kies dan voor Odorex.

Deodorant in de aanbieding

Bij ons vindt u een heleboel deodoranten van A-merken, zoals: Axe, Dove en Nivea in bulkaanbiedingen. Op de aanbiedingen pagina koopt u direct een voorraad van 3 of 6 stuks. Ideaal voor in de voorraadkast of om weg te geven aan vrienden of familie. Met deze acties grijpt u in ieder geval nooit meer mis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke deodorant werkt het best tegen zweetlucht?

Deodorant van Axe, Nivea, Dove, Rexona en L’Oréal staan bekend om de langdurige bescherming tegen transpiratiegeuren, vaak tot wel 48 uur lang. Heeft u last van overmatige transpiratie, maak dan gebruik van een middel als bijvoorbeeld Odorex. Al deze deodorantmerken en meer vindt u op 123schoon.nl

Welke deo kan ik gebruiken tegen hormoonzweet?

Tegen hormoonzweet heeft soms reguliere deodorant geen succes. Het gebruiken van een anti-transpiratie spray, zoals Odorex, kan hier wel bij helpen. Hiernaast heeft u geen regulaire deodorant meer nodig.

Hoe vaak moet deodorant gebruikt worden?

Hoe vaak u deodorant gebruikt, ligt aan hoeveel u transpireert en last heeft van nare geurtjes onder uw oksel. Vaak wordt deodorant één keer per dag aangebracht. Als u eerder last heeft van een vervelende geur onder uw oksel kan het geen kwaad om deodorant vaker te gebruiken. Let hierbij wel op dat het geen anti-transpiratie middel is, deze mogen namelijk beperkt gebruikt worden.

Wat is het verschil tussen deodorant en antitranspirant?

Deodorant pakt nare geurtjes aan. Met reguliere deo gaat u niet minder zweten, maar worden de bacteriën gedood die zorgen voor de zweetgeur. Antitranspirant deodorant werkt hetzelfde, alleen zorgt het er ook voor dat u minder zweet door de zweetklieren af te sluiten.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van deodorant? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.