123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geschenkset baby / kinderen

Geschenksets voor baby's of kinderen bestellen?

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor baby's of kinderen? Bekijk dan onze geschenksets voor de allerkleinsten. Deze cadeauverpakkingen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten altijd zowel verzorgingsproducten als een leuk extraatje. 


Bestel een geschenkset voor kinderen op 123schoon.nl

Bekijk onze geschenksets voor kinderen om te zorgen dat u altijd een geschikt cadeau in huis heeft voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. De sets bevatten zowel verzorgingsproducten als leuke extraatjes en zijn geschikt voor kinderen en tieners. Bestel de cadeauverpakkingen bij ons voor de beste prijs en ontvang ze morgen al in huis.

Wat voor geschenksets voor baby's en kinderen zijn er?

Op 123schoon.nl koopt u zowel geschenksets voor kinderen als voor tieners. De geschenkverpakkingen bevatten een combinatie van handige verzorgingsproducten en leuke extraatjes, gecombineerd in een feestelijke en kleurrijke verpakking. Zo verkopen wij een Disney Frozen-pakket, waarin niet alleen een heerlijke douchegel zit, maar ook een zilveren tiara en een hanger zijn toegevoegd. Dit pakket is het perfecte cadeau voor kinderen die fan zijn van Disney. Andere sets bevatten weer andere leuke presentjes.

Andere geschenksets bestellen?

In onze webshop vindt u, naast geschenksets voor baby's en kinderen, ook andere cadeauverpakkingen. Zo kunt u ook voor de ouders een geschikt cadeau vinden, door te kijken bij de geschenksets voor mannen en de geschenksets voor vrouwen. Hiermee haalt u altijd een geschikt cadeau in huis, van grote merken als Dove, Axe en Nivea.

 

Heeft u nog vragen over de geschenksets voor kinderen, mannen of vrouwen, of weet u niet welke u het beste kunt uitkiezen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.