123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wegwerpmesjes

Wegwerpmesjes kopen?

Met onze wegwerpscheermesjes kunt u uw lichaam of gezicht scheren en gaat u altijd voor het allerbeste resultaat. Wij verkopen de wegwerpmesjes van allerlei verschillende merken, voor zowel mannen als vrouwen. Bestel ze bij ons voor een goede prijs en ontvang ze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelige wegwerpmesjes op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl vindt u een ruim en compleet assortiment van wegwerpscheermesjes van grote merken als Gillette en Wilkinson. Koop de scheermesjes voor mannen en vrouwen bij ons voor een goede prijs. Ze zijn vaak meerdere malen te gebruiken en hebben gegarandeerd een goede kwaliteit, zodat er altijd een subliem resultaat bereikt wordt.

Wegwerpmesjes: ons assortiment

Zowel voor mannen als voor vrouwen en voor het lichaam als voor het gezicht bent u in onze webshop aan het juiste adres. Bij ons koopt u namelijk wegwerpscheermesjes voor nat scheren. U kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten. Zo zijn er wegwerpmesjes met één scheerblad, maar verkopen wij ook varianten die wel drie aparte scheerbladen combineren.

Verder zijn er ook een aantal wegwerpmesjes met extra toevoegingen. Heeft u bijvoorbeeld een gevoelige huid? Dan raden we u aan om voor wegwerpmesjes met lubricatiestrips te gaan. Dit soort beschermende gelstrips zorgen ervoor dat het scheerblad soepeler over de huid glijdt, waardoor irritaties, roodhuid en wondjes voorkomen worden. Lubrastrips maken het gebruik van scheerschuim vaak ook overbodig.

Doordat de meeste wegwerpmesjes meerdere malen te gebruiken zijn kunt u hiermee extra voordelig scheren. Wij verkopen verpakkingen met twee tot wel vijftien mesjes, zodat u uw aankoop kunt afstemmen op uw scheergedrag.

Voordelen van wegwerpscheermesjes

Er zijn diverse redenen waarom wegwerpscheermesjes de allerbeste keuze zijn. Allereerst is de aankoop van dit soort mesjes vaak een stuk voordeliger. Zeker in onze webshop koopt u ze voor een goede prijs. Daarnaast is het gebruik van wegwerpmesjes ook hygiënischer dan wanneer u bijvoorbeeld scheersystemen met navulmesjes gebruikt, vooral omdat u de mesjes na een paar keer gebruikt te hebben al weggooit.

Wegwerpscheermesjes zijn verder ook perfect voor op vakantie, voor als het meenemen van een scheerapparaat geen optie is. Wegwerpscheermesjes nemen minder ruimte in beslag én zijn natuurlijk een stuk lichter. Bovendien hoeft u geen opladers of batterijen mee te nemen en gooit u de mesjes eenvoudig weg na een aantal scheerbeurten, ook op de vakantielocatie.

Andere scheermesjes bestellen?

Liever geen gebruikmaken van wegwerpmesjes maar op zoek naar een scheersysteem met navulmesjes? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Koop op 123schoon.nl zowel het scheersysteem zelf als de navulmesjes en kies uit diverse (bekende) soorten, zoals de Gillette Fusion scheermesjes en de Gillette Mach 3 scheermesjes.

 

Alle benodigde scheerspullen vindt u dus in ons ruime en complete assortiment. Bovendien worden alle producten snel geleverd en kunt u ze bij ons kopen met hoge kortingen. En heeft u vragen over onze scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.