123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Gillette Fusion

Gillette Fusion scheermesjes kopen?

Bestel hier de bekende Gillette Fusion scheermesjes voor mannen. Bij ons vindt u mesjes voor het nat scheren van uw gezicht die gekenmerkt worden door hun vijf stevige scheerbladen en scheerkop met microribbels. Door deze combinatie kunnen de haartjes snel, comfortabel en eenvoudig verwijderd worden. 


Bestel Gillette Fusion scheermesjes op 123schoon.nl

Bent u op zoek naar scheermesjes voor uw Gillette Fusion scheersysteem? Bekijk dan ons ruime assortiment. Al deze mesjes staan bekend om hun hoge kwaliteit en zorgen voor de beste resultaten. Bestel de producten bij ons voor een goede prijs en u ontvangt ze morgen al in huis.

Gillette Fusion scheermesjes: ons assortiment

Het Gillette Fusion scheersysteem bestaat dus uit vijf scherpe scheerbladen die dicht op elkaar geplaatst zijn en bevatten daarnaast ook een precisietrimmer. Zo worden haartjes hiermee grondig en pijnloos verwijderd. Doordat er verder hoogwaardig staal gebruikt is zijn de mesjes extra betrouwbaar en ook nog eens vlijmscherp. U kunt ze dus ook onder de douche gebruiken.

Daarnaast zijn er microribbels toegevoegd op de scheerkop. Deze trekken de huid strak, waardoor de haartjes omhoog komen en eenvoudig en extra diep afgesneden worden. Dit betekent dat de huid niet alleen zeer glad wordt, maar dat dit resultaat ook langdurig aanblijft.

De Gillette Fusion houder is verder ergonomisch ontworpen en ligt dus zeer prettig in de hand. Hiermee is scheren altijd een comfortabele ervaring. De kop biedt een hoge flexibiliteit, zodat de mesjes eenvoudig de contouren van uw gezicht of lijf kunnen volgen. 

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de Gillette Fusion scheermesjes en de Gillette Fusion Power scheermesjes. Die laatste mesjes zijn voorzien van het PowerGilde-systeem. Niet alleen bevatten ze een lubricatiestrip met vitamine E en aloë vera, waarmee de huid beschermd wordt tijdens en na het scheren, ook zijn ze geschikt voor de Gillette Power houder. Deze houder geeft op batterij aangedreven micopulsaties. De trillingen zorgen ervoor dat de druk op de huid verminderd wordt en er minder sprake is van frictie. Scheren wordt hiermee dus nóg comfortabeler.

Andere scheermesjes bestellen?

Gillette heeft een zeer ruim assortiment. Zo bestaan er ook Gillette Fusion Proglide scheermesjes, die door hun lage-weerstandscoating voor zo min mogelijk huidirritaties zorgen. Deze mesjes zijn daarom geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

Gebruik de Gillette Fusion Proshield scheermesjes om uw huid nóg beter te beschermen. Doordat deze mesjes namelijk lubricatiestrips aan beide kanten bevatten wordt uw huid hiermee al helemaal optimaal beschermd. Al deze verschillende scheermesjes kunt u bij ons op een voordelige manier bestellen.

Heeft u vragen over onze Gillette Fusion scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.