123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Douchegel

Vegan douchegel bestellen?

Bent u op zoek naar vegan douchegel? Bekijk dan ons ruime assortiment om douchegels te vinden die geen dierlijke ingrediënten bevatten, van bekende merken als Marcel's Green Soap en Treaclemoon. Daarnaast op zoek naar vegan shampoos? Ook die kunt u in onze webshop bestellen.


Bestel vegan douchegel op 123schoon.nl

Vegan douchegels zijn geschikt voor iedereen die een veganistische levensstijl heeft en dus geen producten wil gebruiken die dierlijke ingrediënten bevatten. Op 123schoon.nl heeft u een ruime keuze uit een hoop verschillende soorten, met de lekkerste geuren. Zo vindt u altijd wel een vegan douchegel die bij u past.

Welke vegan douchegels zijn er?

In ons ruime assortiment vindt u vegan douchegels van Marcel's Greep Soap, Human+Kind en Treaclemoon. Al deze merken staan bekend om hun grote vegan aanbod en hun duurzame productieprocessen, waarbij zij producten maken die vrij zijn van dierlijke ingrediënten én proefdiervrij zijn.

 

Kies uit een groot aantal heerlijke geuren om te zorgen dat er altijd een extra dimensie wordt toegevoegd aan uw douchebeurt. Wij verkopen douchegels die zeer fris ruiken, bijvoorbeeld naar appel, grapefruit of bessen, of die door hun toegevoegde lavendel een kalmerend effect hebben. Ook vindt u bij ons een aantal specialere geuren. Zo koopt u douchegels waarbij het tijdens het douchen naar appeltaart of naar kerstachtig kaneel begint te ruiken. Zoek in ons ruime aanbod naar een douchegel die u het lekkerst lijkt.

Wat zijn de voordelen van vegan douchegels?

Vegan douchegels bestaan volledig uit plantaardige ingrediënten. Vaak zijn de douchegels hierdoor zeer natuurlijk en mild voor de huid, waardoor ze ook door mensen met een gevoelige huid gebruikt kunnen worden. Natuurlijke ingrediënten als aloë vera en plantaardige glycerine zorgen er bovendien voor dat de huid hiermee meestal verzacht wordt en na het douchen soepel aanvoelt. En hierdoor zijn de douchegels vaak ook voor een groot gedeelte biologisch afbreekbaar.

 

Veel vegan douchegels zitten daarnaast in een verpakking die gemaakt is van gerecycled plastic en die na gebruik ook weer gerecycled kan worden. Goed recyclebare verpakkingen dragen ook weer bij aan een beter milieu.

Andere vegan verzorgingsproducten kopen?

Naast vegan douchegels bestaat ons ruime assortiment ook uit een hoop andere veganistische en diervriendelijke verzorgingsproducten. Wij verkopen bijvoorbeeld ook vegan handzeep om uw handen mee te reinigen. Of gebruik vegan bodylotion om uw huid na het douchen te verzorgen en te voeden.

 

Weet u niet precies welke vegan douchegel u moet aanschaffen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.