123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Andrelon

Andrélon producten kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment met producten van Andrélon. Shampoos, conditioners en haarstylingsproducten geschikt voor alle haartypen, bij ons vindt u het allemaal. Navigeer hieronder eenvoudig naar één van de groepen en kies zo het gewenste product.

Zoek op type

Populaire series

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Andrélon haarproducten

Andrélon is al meer dan 75 jaar één van het bekendste en meest verkochte Nederlandse haarverzorgingsmerk op de markt. Dankzij het uitgebreide assortiment met shampoos, conditioners en verschillende stylingsproducten biedt Andrélon een uitgebreide verzorging voor ieder haartype. Lees hieronder meer over de producten van Andrélon of bestel hierboven het gewenste product.

Andrélon producten in ons assortiment

Andrélon heeft een zeer uitgebreide lijn met persoonlijke verzorgingsproducten voor krullend, kort, lang, fijn of gekleurd haar. Hieronder een greep uit het assortiment:

  • Andrélon shampoo: verschillende soorten shampoo, geschikt voor alle haartypen. De shampoos beschikken over een milde reinigende en verzorgende werking.
  • Andrélon conditioner: een voedende formule die uw haar weer laat stralen en een gezond uiterlijk geeft. Andrélon bevat meerdere soorten conditioners die speciaal zijn ontwikkeld voor een specifieke haarstructuur zodat er voor ieder haartype een geschikte conditioner is.
  • Andrélon haarmasker: geschikt voor het voeden en verzachten uw haar. Met een haarmasker van Andrélon wordt u haar intensief verzorgd en gevoed in slechts één minuut.
  • Andrélon haarstyling: geniet de hele dag door van mooi gestyled haar met de stylingsproducten van Andrélon. De producten zorgen voor sterk haar dat tot wel 24 uur in model blijft.
  • Andrélon serum: voorkom droog en pluizig haar met Andrélon serum. Deze serums herstellen en verstevigen droog en beschadigd haar en laten uw haar weer stevig en gezond aanvoelen.
  • Andrélon douchegel: deze douchegels verzorgen en reinigen uw lichaam en laten tot wel 12 uur lang een aangename geur achter. De douchegels beschikken over een milde reiniging die uw huid zacht en soepel laten aanvoelen na het douchen.
  • Andrélon Men: deze lijn van Andrélon is speciaal bedoeld voor mannen. De shampoos, douchegels en 3-in-1 gels zijn volledig afgesteld op de behoefte van een man. Denk hierbij aan versterkende shampoo voor dun haar en hair en body shampoo.

Natuurlijke ingrediënten in de producten van Andrélon

Andrélon maakt gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Er wordt veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld kokosolie, arganolie, zonnebloemolie en amandelolie. Al deze producten dragen bij aan een gezonde verzorging en uitstraling van uw haar. Deze natuurlijke ingrediënten voorkomen bijvoorbeeld haaruitval, roos en broos haar en stimuleren haargroei, een gezonde hoofdhuid en sterk haar. Bovendien zijn alle producten van Andrélon sulfaten- en siliconenvrij. Dat is niet alleen goed voor het milieu en de natuur, maar ook voor uw haar.

Milieu- en diervriendelijke producten van Andrélon

Andrélon wil zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Ze proberen plastic verpakkingen zoveel mogelijk te hergebruiken of recyclen. Waar mogelijk gebruiken ze geen of zo min mogelijk plastic.

De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic dankzij de overstap naar PCR-plastic. PCR staat voor Post Consumer Recycled plastic, oftewel plastic dat eerder al voor iets anders is gebruikt. Hiermee bespaart Andrélon jaarlijks meer dan 500.000 kg plastic.

Daarnaast maakt Andrélon geen gebruik van dierproeven om hun producten te testen. In plaats daarvan maken ze gebruik van wetenschappelijke methoden om de veiligheid van de producten vast te stellen. Daarnaast streeft Andrélon naar een wereldwijd verbod op het testen van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica op dieren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Andrélon sulfaatvrij?

Ja, de producten van Andrélon bevatten geen sulfaten en siliconen. Dit betekent hun producten extra zacht zijn voor het haar en voor de hoofdhuid. Iedereen kan de producten van Andrélon gebruiken, dus ook wanneer u last heeft van een gevoelige hoofdhuid.

Zijn de producten van Andrélon geschikt voor dagelijks gebruik?

De douchegel en de stylingsproducten van Andrélon zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Voor shampoo en conditioner beschikt Andrélon over een speciale lijn die iedere dag gebruikt kan worden, namelijk Andrélon Iedere Dag.

Zijn de producten van Andrélon geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

De producten van Andrélon zijn met zorg ontwikkeld, geproduceerd en dermatologisch getest. De producten zijn ook sulfaat- en siliconenvrij en zijn dus veilig te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid.
 

Heeft u nog vragen over de producten van Andrélon of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.