123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

GFT afvalbakje

GFT afvalbakje kopen?

Bestel op deze pagina een GFT afvalbakje voor het eenvoudig scheiden van groente-, fruit- en tuinafval. Dankzij het kleine en compacte formaat van deze prullenbakjes komen deze ook in uw keuken goed van pas. En vandaag besteld is morgen in huis.


Rotho GFT afvalbakje (4,5 liter)  SRO03018
vergroten
Omschrijving Met dit GFT afvalbakje van Rotho kunt u al uw groente-, fruit- en tuinafval altijd snel weggooien. Het bakje kan door zijn kleine en compacte formaat eenvoudig toegevoegd worden aan uw keuken en ziet er door zijn groene kleur vrolijk uit. Het afvalbakje heeft een inhoud van 4,5 liter.

Door de geurremmende deksel heeft u hiermee geen last van vervelende luchtjes of insecten. Bovendien maakt het stevige handvat, van de verder ook van extra sterk materiaal gemaakte afvalemmer, het mogelijk om het bakje gemakkelijk te verplaatsen of te legen wanneer het helemaal vol is.
Specificaties
Merk: Rotho Afmetingen: 21 x 20 x 18 cm (lxbxh)
Type: GFT afvalbakje Aantal: 1 stuks
Kleur: Groen Lengte: 21 cm
Capaciteit: 4.5 l
Bestel mee: GFT afvalzakjes
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Rotho GFT afvalbakje (8 liter)  SRO03019
vergroten
Omschrijving Dit GFT afvalbakje van Rotho is de ideale toevoeging aan uw keuken, niet alleen door zijn vrolijke groene kleur maar ook door zijn handige compacte formaat. Met dit bakje gooit u altijd eenvoudig uw groente-, fruit- en tuinafval weg, bijvoorbeeld tijdens het koken, en wordt afval scheiden een eitje. 

Het afvalbakje heeft een ruime inhoud van 8 liter en is gemaakt van extra sterk kunststof. Ook het hengsel is hiervan gemaakt, en biedt zo de betrouwbaarheid die u nodig heeft. Hiermee verplaatst u het bakje eenvoudig en zonder onnodige risico's. De geurremmende deksel zorgt er tot slot voor dat nare luchtjes zich nooit door uw keuken verspreiden en u geen last heeft van vervelende insecten. 
Specificaties
Merk: Rotho Afmetingen: 23 x 22,5 x 27,5 cm (lxbxh)
Type: GFT afvalbakje Aantal: 1 stuks
Kleur: Groen Lengte: 23 cm
Capaciteit: 8 l
Bestel mee: GFT afvalzakjes
€ 7,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Rotho GFT afvalbakje Greenline (7 liter)  SRO03021
vergroten
Omschrijving Dit GFT afvalbakje van Rotho is gemaakt van biokunststof. Bij het vervaardigen is er ook houtvezel uit inheemse bossen en hoogwaardig gerecycled polypropyleen gebruikt. Zo is dit bakje een duurzame keuze. Bovendien kunt u hiermee eenvoudig afval scheiden en uw groente-, fruit- en tuinafval snel weggooien. 

Het compacte bakje heeft een donkergroene kleur en een vrolijk bladerenpatroon, waardoor dit er ook goed uitziet in uw keuken. Met het handige handvat kunt u het bovendien altijd eenvoudig verplaatsen. En tot slot is de deksel geurremmend, zodat u nooit meer last heeft van vervelende geurtjes in de keuken. Het bakje heeft een inhoud van 7 liter.
Specificaties
Merk: Rotho Capaciteit: 7 l
Type: GFT afvalbakje Afmetingen: 26 x 21 x 25 cm (lxbxh)
Kleur: Donkergroen Aantal: 1 stuks
Bestel mee: GFT afvalzakjes
€ 8,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Rotho GFT afvalbakje met actieve koolfilter (8 liter)  SRO03020
vergroten
Omschrijving Dit GFT afvalbakje van Rotho is zeer geschikt voor het eenvoudig scheiden van uw afval en daarom de perfecte toevoeging aan uw keuken. Doordat het bakje een ruime capaciteit heeft van 8 liter kunt u hier veel groente-, fruit- en tuinafval in weggooien, terwijl het door zijn compacte formaat en vrolijke groene kleur toch niet in de weg staat in de keuken.

Het afvalbakje is gemaakt van stevig kunststof en voorzien van een extra sterk hengsel én een handige actieve koolfilter. Hiermee worden onaangename geurtjes geëlimineerd, zodat uw keuken altijd fris blijft ruiken. Het bakje is tot slot eenvoudig te reinigen en biedt een schone en betrouwbare ervaring. 
Specificaties
Merk: Rotho Capaciteit: 8 l
Type: GFT afvalbakje Afmetingen: 23 x 22,5 x 27,5 cm (lxbxh)
Kleur: Groen Aantal: 1 stuks
Bestel mee: GFT afvalzakjes
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)