123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vuilniszakken met trekband

Vuilniszakken met trekband bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze vuilniszakken met trekband. De trekband zorgt ervoor dat u deze zakken eenvoudig kunt dichtknopen, verplaatsen en weggooien. U vindt de juiste vuilniszakken door te filteren op merk of capaciteit.


Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | 10 stuks | Swirl SSW00074
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl zijn vervaardigd uit extra dik materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is. Dankzij het reliëf op de buitenzijde zijn de zakken nóg steviger. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekband, waardoor ze makkelijk dicht te knopen, te verplaatsen en weg te gooien zijn. 

Deze vuilniszakken zijn gemaakt van materiaal dat voor tenminste 80% uit gerecycled plastic bestaat. Een groot deel hiervan is afkomstig uit post-consumer plastic afval. Hierdoor zijn de vuilniszakken ook nog eens extra duurzaam. Ze hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 10 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 10
Voordeelverpakking

6 stuks van € 11,70 voor € 10,95

Nu bestellen is morgen in huis
€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Vuilniszakken met trekband 60 liter | 15 stuks | KOMO SKO00002
vergroten
Omschrijving De huisvuilzakken van Komo zijn voorzien van handige trekband. Hiermee zijn de zakken op hygiënische wijze te sluiten, zonder gedoe en zonder vuile handen. Met een inhoud van 60 liter zijn deze afvalzakken ideaal voor gebruik in de keuken. De rol bevat 15 zakken die vervaardigd zijn uit gerecycled plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 15
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Inhoud: 60 l Hoogte: 80 cm
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,19 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | Extra stevig | 12 stuks | Swirl Pro SSW00102
vergroten
Omschrijving Deze extra sterke vuilniszakken van Swirl zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen zwaar huis- of tuinafval of grote hoeveelheden vuilnis. De zakken zijn namelijk vervaardigd van een speciale folie die ervoor zorgt dat u alle soorten afval op een schone manier kunt verwijderen. Minstens 25 kg vuilnis kunt u hiermee weggooien.

Doordat de vuilniszakken verder voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook eenvoudig dichtknopen, uit de pedaalemmer trekken en verplaatsen, zonder het afval aan te hoeven raken. Zo wordt een schone en hygiënische ervaring gegarandeerd. 

De 3-laagse folie is niet alleen extra sterk en extreem scheurvast, maar ook lekvrij en waterdicht. De bodem is zelfs verstevigd, zodat er nooit problemen ontstaan. De zakken zijn bovendien gemaakt met behulp van duurzaam materiaal, dat voor minstens 80% uit gerecycled plastic bestaat (waarvan de helft afkomstig is uit post-consumer afval). Hierdoor is het ook extra milieuvriendelijk. De zakken hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 12
Voordeelverpakking

8 stuks van € 31,12 voor € 29,95

Nu bestellen is morgen in huis
€ 3,89 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,21 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Aanbieding: 3 x Vuilniszakken met sluitstrip 60 liter | 20 stuks | KOMO SKO00012
vergroten
Omschrijving Deze verpakking bevat 3 rollen KOMO vuilniszakken met sluitstrips, voor een totaal van 60 zakken. De afvalzakken met inhoud van 60 liter zijn geschikt voor een groot aantal vuilnisbakken met standaard afmetingen. De huisvuilzakken zijn o.a. geschikt voor gebruik in de keuken. Sluitstrips voor het dichtbinden van een volle zak zijn meegeleverd. De vuilniszakken van Komo zijn gemaakt van gebruikt plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 20
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Inhoud: 60 l Hoogte: 80 cm
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken 120 liter | Extra stevig | 12 stuks | Swirl PRO SSW00104
vergroten
Omschrijving Deze Swirl PRO vuilniszakken zijn extra sterk en stevig. Hierdoor kunt u ze ook gebruiken voor het weggooien van grote hoeveelheid vuilnis of voor huis- en tuinafval dat extra zwaar is. Tenminste 35 kg vuilnis kunt u hiermee op een schone en veilige wijze weggooien.

Er is sprake van een 3-laagse folie die dus extra sterk is. Dankzij het extreem scheurvaste materiaal, dat lekvrij en waterdicht is, en de verstevigde bodem ontstaan er hiermee nooit problemen. Zo zullen de zakken niet gauw kapotgaan of gaan lekken. Doordat de zakken verder voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook op een zeer hygiënische en schone wijze dichtknopen, verplaatsen en weggooien.

Het materiaal waarmee de zakken gemaakt zijn is duurzaam en milieuvriendelijk. Het is namelijk voor tenminste 80% vervaardigd van gerecycled plastic (waarvan ruim de helft afkomstig is uit post-consumer afval). De zakken hebben een ruime inhoud van 120 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 120 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 12
Voordeelverpakking

8 stuks van € 51,92 voor € 49,95

Nu bestellen is morgen in huis
€ 6,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 4 liter | 50 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00021
vergroten
Omschrijving De kleine Joseph Joseph-vuilniszakken zijn perfect voor de trio-afvalbakken van Joseph Joseph. In deze afvalbakken wordt het scheiden van afval zeer makkelijk gemaakt. Er zitten namelijk verschillende verplaatsbare bakken in, zoals het kleine compost-bakje van 4 liter. Ideaal om hier uw groente-, fruit- en tuinafval in de scheiden.

De kleine vuilniszakjes zijn dan ook geheel biologisch afbreekbaar, waardoor ze gewoon bij het GFT-afval gegooid kunnen worden. De zakken zijn gemaakt van sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat ze niet snel zullen scheuren. Bovendien hebben ze een handige trekband. Ze hebben een inhoud van 4 liter. In de verpakking zitten 50 zakken.

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in het GFT-bakje dat geleverd wordt bij de trio-afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 30 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 4 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit Aantal zakken: 50
Voordeelverpakking

6 x 50 stuks van € 71,70 voor € 57,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00027
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 53,70 voor € 49,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Grijs | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00017
vergroten
Omschrijving Door de vuilniszakken- en bakken van Joseph Joseph wordt efficiënte afvalverwerking mogelijk. De trio-afvalbakken zijn namelijk speciaal ontworpen zodat u heel makkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden, dankzij de verschillende (binnen)bakken die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De vuilniszakken worden gemaakt van extra sterk kunststof, waardoor ze niet snel zullen scheuren. De trekband zorgt er bovendien voor dat het verwisselen van de zak eenvoudig en efficiënt gedaan kan worden: hiermee haalt u de zak makkelijk uit de bak en verplaatst u hem snel. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken. 

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in de afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 20 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Grijs Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 63,- voor € 57,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 10,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,68 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 24-36 liter | 20 stuks | Zwart | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00019
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn extra sterk en ideaal voor het scheiden van afval. Ze passen namelijk perfect in de afvalbakken van Joseph Joseph. Deze bakken zijn speciaal ontworpen om afval scheiden te vereenvoudigen, omdat ze verschillende (binnen)bakken hebben die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De zakken zijn dus gemaakt van extra sterk materiaal. Hierdoor scheuren ze minder snel. Er zit bovendien een trekband op de zakken, waardoor het verwisselen van de zak eenvoudiger wordt. Zo haalt u de zak heel makkelijk uit de vuilnisbak en kunt u hem ook snel verplaatsen. De zakken hebben een inhoud van 24 tot 36 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 36 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 47,70 voor € 45,-

Nu bestellen is morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 30 liter | 20 stuks | Grijs | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00015
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Joseph Joseph maken efficiënte afvalverwerking mogelijk. Ze zijn namelijk geschikt voor de trio-afvalbakken van Joseph Joseph. Deze bakken zijn speciaal ontworpen zodat u heel makkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden, met verschillende (binnen)bakken die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De zakken zijn gemaakt van extra sterk materiaal, zodat ze niet snel zullen scheuren. Bovendien zorgt de trekband ervoor dat het verwisselen van de zak eenvoudig en efficiënt gedaan kan worden: hiermee haalt u de zak makkelijk uit de bak en verplaatst u hem snel. De zakken hebben een inhoud van 30 liter. In de verpakking zitten 20 zakken. 

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in de afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 30 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Grijs Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 63,- voor € 57,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 10,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,68 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 30 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00025
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 30 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 59,70 voor € 57,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten