123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Vuilniszakken met trekband

Vuilniszakken met trekband bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze vuilniszakken met trekband. De trekband zorgt ervoor dat u deze zakken eenvoudig kunt dichtknopen, verplaatsen en weggooien. U vindt de juiste vuilniszakken door te filteren op merk of capaciteit.


Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | 10 stuks | Swirl SSW00074
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl zijn vervaardigd uit extra dik materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is. Dankzij het reliëf op de buitenzijde zijn de zakken nóg steviger. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekband, waardoor ze makkelijk dicht te knopen, te verplaatsen en weg te gooien zijn. 

Deze vuilniszakken zijn gemaakt van materiaal dat voor tenminste 80% uit gerecycled plastic bestaat. Een groot deel hiervan is afkomstig uit post-consumer plastic afval. Hierdoor zijn de vuilniszakken ook nog eens extra duurzaam. Ze hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 10 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 10
Soort: Met trekbandsluiting
Aanbieding:

6 rollen | 60 zakken | 60 liter € 19,95

Morgen in huis
€ 4,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Vuilniszakken met trekband 60 liter | 15 stuks | KOMO SKO00002
vergroten
Omschrijving De huisvuilzakken van Komo zijn voorzien van handige trekband. Hiermee zijn de zakken op hygiënische wijze te sluiten, zonder gedoe en zonder vuile handen. Met een inhoud van 60 liter zijn deze afvalzakken ideaal voor gebruik in de keuken. De rol bevat 15 zakken die vervaardigd zijn uit gerecycled plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 15
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Met trekbandsluiting Hoogte: 80 cm
Inhoud: 60 l
Morgen in huis
€ 2,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | Extra sterk | 12 stuks | Swirl Pro SSW00102
vergroten
Omschrijving Deze extra sterke vuilniszakken van Swirl zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen zwaar huis- of tuinafval of grote hoeveelheden vuilnis. De zakken zijn namelijk vervaardigd van een speciale folie die ervoor zorgt dat u alle soorten afval op een schone manier kunt verwijderen. Minstens 25 kg vuilnis kunt u hiermee weggooien.

Doordat de vuilniszakken verder voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook eenvoudig dichtknopen, uit de pedaalemmer trekken en verplaatsen, zonder het afval aan te hoeven raken. Zo wordt een schone en hygiënische ervaring gegarandeerd. 

De 3-laagse folie is niet alleen extra sterk en extreem scheurvast, maar ook lekvrij en waterdicht. De bodem is zelfs verstevigd, zodat er nooit problemen ontstaan. De zakken zijn bovendien gemaakt met behulp van duurzaam materiaal, dat voor minstens 80% uit gerecycled plastic bestaat (waarvan de helft afkomstig is uit post-consumer afval). Hierdoor is het ook extra milieuvriendelijk. De zakken hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 12
Soort: Extra sterk
Aanbieding:

8 rollen | 96 zakken | 60 liter € 35,95

Morgen in huis
€ 5,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,54 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Aanbieding: 3 x Vuilniszakken met sluitstrip 60 liter | 20 stuks | KOMO SKO00012
vergroten
Omschrijving Deze verpakking bevat 3 rollen KOMO vuilniszakken met sluitstrips, voor een totaal van 60 zakken. De afvalzakken met inhoud van 60 liter zijn geschikt voor een groot aantal vuilnisbakken met standaard afmetingen. De huisvuilzakken zijn o.a. geschikt voor gebruik in de keuken. Sluitstrips voor het dichtbinden van een volle zak zijn meegeleverd. De vuilniszakken van Komo zijn gemaakt van gebruikt plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 20
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Met sluitstrip Hoogte: 80 cm
Inhoud: 60 l
Morgen in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken 120 liter | Extra stevig | 12 stuks | Swirl PRO SSW00104
vergroten
Omschrijving Deze Swirl PRO vuilniszakken zijn extra sterk en stevig. Hierdoor kunt u ze ook gebruiken voor het weggooien van grote hoeveelheid vuilnis of voor huis- en tuinafval dat extra zwaar is. Tenminste 35 kg vuilnis kunt u hiermee op een schone en veilige wijze weggooien.

Er is sprake van een 3-laagse folie die dus extra sterk is. Dankzij het extreem scheurvaste materiaal, dat lekvrij en waterdicht is, en de verstevigde bodem ontstaan er hiermee nooit problemen. Zo zullen de zakken niet gauw kapotgaan of gaan lekken. Doordat de zakken verder voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook op een zeer hygiënische en schone wijze dichtknopen, verplaatsen en weggooien.

Het materiaal waarmee de zakken gemaakt zijn is duurzaam en milieuvriendelijk. Het is namelijk voor tenminste 80% vervaardigd van gerecycled plastic (waarvan ruim de helft afkomstig is uit post-consumer afval). De zakken hebben een ruime inhoud van 120 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 120 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 12
Aanbieding:

8x Swirl vuilniszakken PRO extra stevig 120 liter (12 stuks) € 64,50

Morgen in huis
€ 8,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 4 liter | 50 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00021
vergroten
Omschrijving De kleine Joseph Joseph-vuilniszakken zijn perfect voor de trio-afvalbakken van Joseph Joseph. In deze afvalbakken wordt het scheiden van afval zeer makkelijk gemaakt. Er zitten namelijk verschillende verplaatsbare bakken in, zoals het kleine compost-bakje van 4 liter. Ideaal om hier uw groente-, fruit- en tuinafval in de scheiden.

De kleine vuilniszakjes zijn dan ook geheel biologisch afbreekbaar, waardoor ze gewoon bij het GFT-afval gegooid kunnen worden. De zakken zijn gemaakt van sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat ze niet snel zullen scheuren. Bovendien hebben ze een handige trekband. Ze hebben een inhoud van 4 liter. In de verpakking zitten 50 zakken.

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in het GFT-bakje dat geleverd wordt bij de trio-afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 30 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 4 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 50
Kleur: Wit
Voordeelverpakking

6 x 50 stuks van € 71,70 voor € 57,50

Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00027
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Wit
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 53,70 voor € 49,50

Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Grijs | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00017
vergroten
Omschrijving Door de vuilniszakken- en bakken van Joseph Joseph wordt efficiënte afvalverwerking mogelijk. De trio-afvalbakken zijn namelijk speciaal ontworpen zodat u heel makkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden, dankzij de verschillende (binnen)bakken die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De vuilniszakken worden gemaakt van extra sterk kunststof, waardoor ze niet snel zullen scheuren. De trekband zorgt er bovendien voor dat het verwisselen van de zak eenvoudig en efficiënt gedaan kan worden: hiermee haalt u de zak makkelijk uit de bak en verplaatst u hem snel. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken. 

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in de afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 20 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Grijs
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 63,- voor € 57,50

Morgen in huis
€ 10,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,68 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 24-36 liter | 20 stuks | Zwart | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00019
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn extra sterk en ideaal voor het scheiden van afval. Ze passen namelijk perfect in de afvalbakken van Joseph Joseph. Deze bakken zijn speciaal ontworpen om afval scheiden te vereenvoudigen, omdat ze verschillende (binnen)bakken hebben die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De zakken zijn dus gemaakt van extra sterk materiaal. Hierdoor scheuren ze minder snel. Er zit bovendien een trekband op de zakken, waardoor het verwisselen van de zak eenvoudiger wordt. Zo haalt u de zak heel makkelijk uit de vuilnisbak en kunt u hem ook snel verplaatsen. De zakken hebben een inhoud van 24 tot 36 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 36 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Zwart
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 47,70 voor € 45,-

Morgen in huis
€ 8,75 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 30 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00025
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 30 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Wit
Voordeelverpakking

6 x 20 stuks van € 59,70 voor € 57,50

Morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 40-45 liter | Brabantia Code L dispenser pack | 40 stuks SBR00153
vergroten
Omschrijving Met deze vuilniszakken met trekband van Brabantia gooit u zonder problemen scherp of zwaar afval weg. De vuilniszakken zijn namelijk gemaakt van sterk polyethyleen (HDPE) en zijn dus extra scheurvast. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekbandsluiting en speciale ventilatiegaatjes, om het verwisselen van de zak probleemloos te laten verlopen. Het weggooien van de oude zak én het toevoegen van de nieuwe wordt op deze manier moeiteloos en op hygiënische wijze gedaan. 

Er is sprake van een handig dispenserpack, wat betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten. Ze worden zo uit de verpakking getrokken, om het u nóg makkelijker te maken. De verpakking bevat 40 vuilniszakken van 40-45 liter.

Code L vuilniszakken
Brabantia werkt met een kleur- en lettercodesysteem. Een vuilniszak met code L is toe te voegen aan Brabantia prullenbakken met code L. Zo past uw afvalzak perfect in uw prullenbak en is deze nooit te krap of te groot. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Breedte: 53,4 cm
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code L Hoogte: 82 cm
Inhoud: 45 l
Voordeelverpakking

9 stuks van € 121,50 voor € 119,95

Morgen in huis
€ 13,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Aanbieding: 9x Vuilniszakken met trekband 40-45 liter | Brabantia Code L dispenser pack | 40 stuks SBR00154
vergroten
Omschrijving Met deze aanbieding van Brabantia haalt u in één klap een hele hoop vuilniszakken in huis. De aanbieding bevat namelijk 360 vuilniszakken van 40-45 liter, in 9 dispenserverpakkingen van 40 stuks. Hier kunt u wel weer even mee vooruit.

De vuilniszakken zijn gemaakt van sterk polyethyleen (HDPE) en zijn dus extra betrouwbaar en scheurvast. Door de handige trekbandsluiting en speciale ventilatiegaatjes verloopt het verwisselen van de zak altijd probleemloos. U bindt de oude zak eenvoudig samen en gooit deze weg zónder het afval aan te raken. Ook het toevoegen van een nieuwe vuilniszak gebeurt moeiteloos.

Code L vuilniszakken
Brabantia werkt met een kleur- en lettercodesysteem. Een vuilniszak met code L is toe te voegen aan Brabantia prullenbakken met code L. Zo past uw afvalzak perfect in uw prullenbak en is deze nooit te krap of te groot. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Breedte: 53,4 cm
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code L Hoogte: 82 cm
Inhoud: 45 l
Morgen in huis
€ 119,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 99,13 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 50-60 liter | Brabantia Perfect Fit Code H | 20 stuks SBR00155
vergroten
Omschrijving Gebruik dit product van Brabantia om te zorgen dat uw afvalzakken altijd perfect in uw prullenbak passen. De speciaal ontwikkelde vuilniszakken zijn namelijk nooit te groot of te klein en vallen hierdoor mooi weg in uw afvalbak. 

De witte vuilniszakken zijn gemaakt van stevig polyethyleen (HDPE) en zijn hierdoor extra scheurvast. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekbandsluiting en hebben ze ventilatiegaatjes. Dit maakt het verwisselen een stuk makkelijker én schoner. De zakken trekken nooit vacuüm en zijn eenvoudig dicht te knopen en te verplaatsen. Zo waarborgt u uw persoonlijke hygiëne tijdens het verwisselen. De verpakking bevat 20 vuilniszakken van 50-60 liter.

Code H vuilniszakken
Zoals al eerder benoemd kiest u met dit product voor dé perfect passende vuilniszakken. Brabantia werkt namelijk met een handig kleur- en lettercodesysteem. Iedere prullenbak met een bepaalde code correspondeert met een bijpassende afvalzak. Door hier op te letten, matcht u producten met elkaar die voor elkaar gemaakt zijn. Uw vuilniszak is nooit meer nét te krap of iets te groot, en valt onopvallend weg in de prullenbak. 
Specificaties
Merk: Brabantia Aantal zakken: 20
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Code H Hoogte: 82 cm
Inhoud: 50-60 l
Morgen in huis
€ 11,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 50-60 liter | Brabantia Code H dispenser pack | 40 stuks SBR00156
vergroten
Omschrijving Met deze vuilniszakken van Brabantia geniet u van extra betrouwbaarheid en waarborgt u uw persoonlijke hygiëne. De afvalzakken zijn namelijk gemaakt van stevig polyethyleen (HDPE), waardoor ze niet snel zullen scheuren of lekken. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekbandsluiting en ventilatiegaatjes. Het verwisselen kan hierdoor op een schone manier gedaan worden; de zakken trekken immers niet vacuüm en zijn, zonder het vuil aan te raken, dicht te knopen en te verplaatsen.

Deze witte vuilniszakken worden geleverd in een handige dispenserverpakking. De zakken zitten niet aan elkaar vast, waardoor u ze zo uit de verpakking kunt trekken. De verpakking bevat 40 vuilniszakken van 50-60 liter. 

Code H vuilniszakken
Brabantia werkt met een handig kleur- en lettercodesysteem. Hiermee matcht u eenvoudig een perfect passende vuilniszak met een bijpassende prullenbak. Zo heeft u nooit meer last van een vuilniszak die nét te krap of iets te groot is, en valt deze onopvallend weg in de prullenbak. De code is te vinden aan de binnenzijde van de deksel.
Specificaties
Merk: Brabantia Aantal zakken: 40
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Code H Hoogte: 82 cm
Inhoud: 50-60 l
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 21,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 30 liter | Simplehuman code H | 3 x 20 stuks SSI06013
vergroten
Omschrijving Deze Simplehuman (code H) vuilniszakken zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

De zakken hebben een inhoud van 30-35 liter en in de verpakking zitten 60 zakken (3 x 20 stuks). De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code H) makkelijk te koppelen aan de Pocket Liner afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 30-35 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 60
Soort: Code H
Morgen in huis
€ 20,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,94 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 35-45 liter | Simplehuman code K | 3 x 20 stuks SSI06014
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman (code K) zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

De zakken hebben een inhoud van 35-45 liter en in de verpakking zitten 60 zakken (3 x 20 stks). De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code K) makkelijk te koppelen aan de Pocket Liner afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 35-40 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 60
Soort: Code K
Morgen in huis
€ 22,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 45-50 liter | Simplehuman code N | 3 x 20 stuks SSI06015
vergroten
Omschrijving Deze Simplehuman (code N) vuilniszakken zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

De zakken hebben een inhoud van 45-50 liter en in de verpakking zitten 60 zakken (3 x 20 stuks). De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code N) makkelijk te koppelen aan de slanke en rechthoekige afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 45-50 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 20
Soort: Code N
Morgen in huis
€ 29,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken 20 liter | Geparfumeerd | 25 stuks | Lemon & Melon SSW00519
vergroten
Omschrijving Deze geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl verspreiden een heerlijk frisse citroen-meloengeur elke keer dat u de afvalbak opent. De afvalzakken zijn gemaakt van scheurvaste folie en hebben een veiligheidsbodem. De rol bevat 25 gele afvalzakken van 20 liter (hoogte 61 cm).
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 25
Soort: Met trekbandsluiting
Morgen in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 60 liter | Brabantia Code M dispenser pack | 40 stuks SVE00103
vergroten
Omschrijving Gooi ook scherp of zwaar afval weg met deze scheurvaste en sterke vuilniszakken van Brabantia. De zakken zijn gemaakt van stevig polyethyleen (HDPE). Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en is daardoor zeer betrouwbaar. De kans op ongelukjes is hiermee dus erg klein. Verder zijn deze vuilniszakken voorzien van een trekbandsluiting en handige ventilatiegaatjes, om het verwisselen van de vuilniszak extra eenvoudig te maken. Zowel het toevoegen van een nieuwe zak als het weggooien van de oude gebeurt op deze manier zonder problemen. 

Deze vuilniszakken worden geleverd in een handig dispenserpack. Dit betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten, waardoor u ze zo uit de verpakking kunt trekken. Op deze manier kunt u de vuilniszak al helemaal in een mum van tijd verwisselen. De verpakking bevat 40 vuilniszakken van 60 liter.

Code M vuilniszakken
Heeft u een Brabantia Code M prullenbak? Voeg dan deze Code M zakken toe om te zorgen dat ze niet te krap of te ruim zijn en onzichtbaar in de afvalbak wegvallen. Brabantia werkt dus met een handig kleur- en lettercodesysteem. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code M
Voordeelverpakking

9 stuks van € 143,55 voor € 139,95

Morgen in huis
€ 15,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,18 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Aanbieding: 9x Vuilniszakken met trekband 60 liter | Brabantia Code M dispenser pack | 40 stuks SVE00104
vergroten
Omschrijving Deze aanbieding van Brabantia bevat 360 vuilniszakken in 9 verpakkingen van 40 stuks. Voor een goedkope prijs gooit u hiermee dus al uw afval weg! De zakken zijn bovendien extra scheurvast en sterk, om ook scherp of zwaar afval weg te kunnen gooien.

De vuilniszakken zijn gemaakt van polyethyleen (HDPE). Dit materiaal heeft een hoge dichtheid, waardoor de kans op ongelukjes hiermee erg klein is. Door de trekbandsluiting en handige ventilatiegaatjes kan ook het verwisselen van de vuilniszakken eenvoudig gedaan worden. Deze vuilniszakken worden geleverd in handig dispenserpacks. Dit betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten, waardoor u ze zo uit de verpakking kunt trekken. 

Code M vuilniszakken
Heeft u een Brabantia Code M prullenbak? Voeg dan deze Code M zakken toe om te zorgen dat ze niet te krap of te ruim zijn en onzichtbaar in de afvalbak wegvallen. Brabantia werkt dus met een handig kleur- en lettercodesysteem. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code M
Morgen in huis
€ 139,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 115,66 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten