123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Vuilniszakken met trekband

Vuilniszakken met trekband bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze vuilniszakken met trekband. De trekband zorgt ervoor dat u deze zakken eenvoudig kunt dichtknopen, verplaatsen en weggooien. U vindt de juiste vuilniszakken door te filteren op merk of capaciteit.


Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | 10 stuks | Swirl SSW00074
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl zijn vervaardigd uit extra dik materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is. Dankzij het reliëf op de buitenzijde zijn de zakken nóg steviger. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekband, waardoor ze makkelijk dicht te knopen, te verplaatsen en weg te gooien zijn. 

Deze vuilniszakken zijn gemaakt van materiaal dat voor tenminste 80% uit gerecycled plastic bestaat. Een groot deel hiervan is afkomstig uit post-consumer plastic afval. Hierdoor zijn de vuilniszakken ook nog eens extra duurzaam. Ze hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 10 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 10
Soort: Met trekbandsluiting Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 rollen | 60 zakken | 60 liter € 19,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 4,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Vuilniszakken met trekband 60 liter | 15 stuks | KOMO SKO00002
vergroten
Omschrijving De huisvuilzakken van Komo zijn voorzien van handige trekband. Hiermee zijn de zakken op hygiënische wijze te sluiten, zonder gedoe en zonder vuile handen. Met een inhoud van 60 liter zijn deze afvalzakken ideaal voor gebruik in de keuken. De rol bevat 15 zakken die vervaardigd zijn uit gerecycled plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 15
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Met trekbandsluiting Hoogte: 80 cm
Inhoud: 60 l
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 60 liter | Extra sterk | 12 stuks | Swirl Pro SSW00102
vergroten
Omschrijving Deze extra sterke vuilniszakken van Swirl zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen zwaar huis- of tuinafval of grote hoeveelheden vuilnis. De zakken zijn namelijk vervaardigd van een speciale folie die ervoor zorgt dat u alle soorten afval op een schone manier kunt verwijderen. U kunt in deze vuilniszakken tot wel 25 kg afval weggooien.

Doordat de vuilniszakken voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook eenvoudig dichtknopen, uit de pedaalemmer halen en verplaatsen, zonder het afval aan te hoeven raken. Zo wordt een schone en hygiënische ervaring gegarandeerd. 

De 3-laagse folie is niet alleen extra sterk en extreem scheurvast, maar ook lekvrij en waterdicht. De bodem is zelfs verstevigd, zodat er nooit problemen ontstaan. De zakken zijn bovendien gemaakt met behulp van duurzaam materiaal, dat voor minstens 80% uit gerecycled plastic bestaat (waarvan de helft afkomstig is uit post-consumer afval). Hierdoor is het ook extra milieuvriendelijk. De zakken hebben een inhoud van 60 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 12
Soort: Extra sterk Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

8 rollen | 96 zakken | 60 liter € 42,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
KOMO Aanbieding: 3 x Vuilniszakken met sluitstrip 60 liter | 20 stuks | KOMO SKO00012
vergroten
Omschrijving Deze verpakking bevat 3 rollen KOMO vuilniszakken met sluitstrips, voor een totaal van 60 zakken. De afvalzakken met inhoud van 60 liter zijn geschikt voor een groot aantal vuilnisbakken met standaard afmetingen. De huisvuilzakken zijn o.a. geschikt voor gebruik in de keuken. Sluitstrips voor het dichtbinden van een volle zak zijn meegeleverd. De vuilniszakken van Komo zijn gemaakt van gebruikt plastic.
Specificaties
Merk: KOMO Aantal zakken: 20
Type: Vuilniszakken Breedte: 60 cm
Soort: Met sluitstrip Hoogte: 80 cm
Inhoud: 60 l
Nu bestellen is maandag in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekbanden 120 liter | Extra stevig | 12 stuks | Swirl PRO SSW00104
vergroten
Omschrijving Deze Swirl PRO vuilniszakken zijn extra sterk en stevig. Hierdoor kunt u ze ook gebruiken voor het weggooien van grote hoeveelheid vuilnis of voor huis- en tuinafval dat extra zwaar is. Tenminste 35 kg vuilnis kunt u hiermee op een schone en veilige wijze weggooien.

Er is sprake van een 3-laagse folie die extra sterk is. Dankzij het extreem scheurvaste materiaal, dat lekvrij en waterdicht is, en een verstevigde bodem heeft, ontstaan er hiermee nooit problemen. Zo zullen de zakken niet snel kapotgaan of gaan lekken. Doordat de zakken verder voorzien zijn van een handige trekbandsluiting kunt u ze ook op een zeer hygiënische en schone wijze dichtknopen, verplaatsen en weggooien.

Het materiaal waarmee de zakken gemaakt zijn, is duurzaam en milieuvriendelijk. Het is namelijk voor tenminste 80% vervaardigd van gerecycled plastic waarvan ruim de helft afkomstig is uit post-consumer afval.

De zakken hebben een ruime inhoud van 120 liter. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Aantal zakken: 12
Type: Vuilniszak Extra: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 120 l
Aanbieding:

8x Swirl vuilniszakken PRO extra stevig 120 liter (12 stuks) € 67,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 9,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 4 liter | 50 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00021
vergroten
Omschrijving De kleine Joseph Joseph-vuilniszakken zijn perfect voor de trio-afvalbakken van Joseph Joseph. In deze afvalbakken wordt het scheiden van afval zeer makkelijk gemaakt. Er zitten namelijk verschillende verplaatsbare bakken in, zoals het kleine compost-bakje van 4 liter. Ideaal om hier uw groente-, fruit- en tuinafval in de scheiden.

De kleine vuilniszakjes zijn dan ook geheel biologisch afbreekbaar, waardoor ze gewoon bij het GFT-afval gegooid kunnen worden. De zakken zijn gemaakt van sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat ze niet snel zullen scheuren. Bovendien hebben ze een handige trekband. Ze hebben een inhoud van 4 liter. In de verpakking zitten 50 zakken.

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in het GFT-bakje dat geleverd wordt bij de trio-afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 30 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 4 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 50
Kleur: Wit Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 x 50 zakken € 71,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00027
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Wit Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 x 20 zakken € 53,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 20 liter | 20 stuks | Grijs | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00017
vergroten
Omschrijving Door de vuilniszakken- en bakken van Joseph Joseph wordt efficiënte afvalverwerking mogelijk. De trio-afvalbakken zijn namelijk speciaal ontworpen zodat u heel makkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden, dankzij de verschillende (binnen)bakken die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De vuilniszakken worden gemaakt van extra sterk kunststof, waardoor ze niet snel zullen scheuren. De trekband zorgt er bovendien voor dat het verwisselen van de zak eenvoudig en efficiënt gedaan kan worden: hiermee haalt u de zak makkelijk uit de bak en verplaatst u hem snel. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 20 zakken. 

Deze Intelligent Waste-vuilniszakken van Joseph Joseph passen perfect in de afvalbak van Joseph Joseph van 2 x 20 liter.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Grijs Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 x 20 zakken € 57,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 10,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,68 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 24-36 liter | 20 stuks | Zwart | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00019
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn extra sterk en ideaal voor het scheiden van afval. Ze passen namelijk perfect in de afvalbakken van Joseph Joseph. Deze bakken zijn speciaal ontworpen om afval scheiden te vereenvoudigen, omdat ze verschillende (binnen)bakken hebben die ook los van elkaar te verplaatsen zijn.

De zakken zijn dus gemaakt van extra sterk materiaal. Hierdoor scheuren ze minder snel. Er zit bovendien een trekband op de zakken, waardoor het verwisselen van de zak eenvoudiger wordt. Zo haalt u de zak heel makkelijk uit de vuilnisbak en kunt u hem ook snel verplaatsen. De zakken hebben een inhoud van 24 tot 36 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 36 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Zwart Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 x 20 zakken € 54,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Joseph Joseph Vuilniszakken met trekband 30 liter | 20 stuks | Wit | Joseph Joseph Intelligent Waste SJO00025
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Joseph Joseph zijn gemaakt van extra sterk materiaal, waardoor ze minder snel scheuren. Bovendien zijn de zakken voorzien van voorgevormde hoeken, wat ervoor zorgt dat ze perfect in de prullenbak passen en niet weg zullen glijden.

De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Deze maakt het weggooien van afval ook een stuk eenvoudiger. Hiermee haalt u namelijk snel uw vuilniszak uit de bak en verplaatst hem eenvoudig, door de trekband die ook als handvat kan dienen. De zakken hebben een inhoud van 30 liter. In de verpakking zitten 20 zakken.
Specificaties
Merk: Joseph Joseph Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Materiaal: Kunststof
Soort: Met trekbandsluiting Aantal zakken: 20
Kleur: Wit Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

6 x 20 zakken € 57,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 40-45 liter | Brabantia Code L dispenser pack | 40 stuks SBR00153
vergroten
Omschrijving Met deze vuilniszakken met trekband van Brabantia gooit u zonder problemen scherp of zwaar afval weg. De vuilniszakken zijn namelijk gemaakt van sterk polyethyleen (HDPE) en zijn dus extra scheurvast. Bovendien zijn ze voorzien van een handige trekbandsluiting en speciale ventilatiegaatjes, om het verwisselen van de zak probleemloos te laten verlopen. Het weggooien van de oude zak én het toevoegen van de nieuwe wordt op deze manier moeiteloos en op hygiënische wijze gedaan. 

Er is sprake van een handig dispenserpack, wat betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten. Ze worden zo uit de verpakking getrokken, om het u nóg makkelijker te maken. De verpakking bevat 40 vuilniszakken van 40-45 liter.

Code L vuilniszakken
Brabantia werkt met een kleur- en lettercodesysteem. Een vuilniszak met code L is toe te voegen aan Brabantia prullenbakken met code L. Zo past uw afvalzak perfect in uw prullenbak en is deze nooit te krap of te groot. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Breedte: 53,4 cm
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code L Hoogte: 82 cm
Inhoud: 45 l Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

9 x 40 zakken € 119,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 13,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Aanbieding: 9x Vuilniszakken met trekband 40-45 liter | Brabantia Code L dispenser pack | 40 stuks SBR00154
vergroten
Omschrijving Met deze aanbieding van Brabantia haalt u in één klap een hele hoop vuilniszakken in huis. De aanbieding bevat namelijk 360 vuilniszakken van 40-45 liter, in 9 dispenserverpakkingen van 40 stuks. Hier kunt u wel weer even mee vooruit.

De vuilniszakken zijn gemaakt van sterk polyethyleen (HDPE) en zijn dus extra betrouwbaar en scheurvast. Door de handige trekbandsluiting en speciale ventilatiegaatjes verloopt het verwisselen van de zak altijd probleemloos. U bindt de oude zak eenvoudig samen en gooit deze weg zónder het afval aan te raken. Ook het toevoegen van een nieuwe vuilniszak gebeurt moeiteloos.

Code L vuilniszakken
Brabantia werkt met een kleur- en lettercodesysteem. Een vuilniszak met code L is toe te voegen aan Brabantia prullenbakken met code L. Zo past uw afvalzak perfect in uw prullenbak en is deze nooit te krap of te groot. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Breedte: 53,4 cm
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code L Hoogte: 82 cm
Inhoud: 45 l Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 119,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 99,13 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Vuilniszakken 35 liter | Trekband | 50 stuks | HDPE | Wit | 123schoon SDR06057
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van ons 123schoon-huismerk vormen de perfecte en meest betrouwbare opvang van al uw (huis-, tuin- en keuken)afval. De witte zakken zijn namelijk gemaakt van polyethyleen (HDPE). Dit materiaal is extra stevig en een stuk scheurvaster dan dat van vele andere vuilniszakken, waardoor ook scherp afval niet voor problemen zorgt. Bovendien hebben deze vuilniszakken een trekband, waardoor u deze makkelijk uit de prullenbak haalt en meeneemt. 

Deze zakken zijn 60 bij 60 cm (lxb) en hebben een inhoud van 35 liter. De verpakking bevat 50 stuks.
Specificaties
Merk: 123schoon Materiaal: HDPE
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 50 stuks
Soort: Met trekbandsluiting Breedte: 60 cm
Inhoud: 35 l Lengte: 60 cm
Nu bestellen is maandag in huis
€ 1,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Vuilniszakken 60 liter| Trekband | 20 stuks | LDPE | Grijs | 123schoon SDR06059
vergroten
Omschrijving Deze grijze LDPE vuilniszakken van ons 123schoon-huismerk zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, waardoor ze extra scheurbestendig zijn. Hierdoor zijn ze betrouwbaar en komen ongelukjes hiermee niet gauw voor. Het materiaal is bovendien recyclebaar, wat de zakken ook milieuvriendelijk maakt. Ook hebben deze vuilniszakken een trekband, waardoor u deze makkelijk uit de prullenbak haalt en meeneemt. 

De verpakking bevat 20 vuilniszakken, die allemaal een inhoud hebben van 60 liter. Ze hebben een formaat van 80 x 60 cm (lxb).
Specificaties
Merk: 123schoon Materiaal: LDPE
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 20 stuks
Soort: Met trekbandsluiting Breedte: 60 cm
Kleur: Grijs Lengte: 80 cm
Inhoud: 60 l
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dumil geparfumeerde afvalzak | 30 liter | 15zakken | lavendel | met trekband SDU00022
vergroten
Omschrijving Deze paarse vuilniszakken van Dumil zijn gemaakt van LDPE en ruiken altijd heerlijk fris. Het kunststof materiaal heeft een hoge transparantie en is erg sterk. De vuilniszakken ruiken naar lavendel en zorgen hierdoor voor een frisse geur in de afvalbak. Dankzij de handige trekband verplaatst u de vuiliszak erg gemakkelijk. De zakken hebben een formaat van 55 x 60 cm en hebben een inhoud van 30 liter. De rol bevat 15 stuks.
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,79 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,31 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 45-50 liter | Simplehuman code N | 3 x 20 stuks SSI06015
vergroten
Omschrijving Deze Simplehuman (code N) vuilniszakken zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

De zakken hebben een inhoud van 45-50 liter en in de verpakking zitten 60 zakken (3 x 20 stuks). De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code N) makkelijk te koppelen aan de slanke en rechthoekige afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 45-50 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 20
Soort: Code N Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 25,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 21,45 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 6 liter | Simplehuman code B | 3 x 30 stuks SSI06021
vergroten
Omschrijving De vuilniszakken van Simplehuman zijn extra duurzaam. Door de dikke dubbele naden zijn de zakken scheurbestendig. De zakken zijn daarnaast voorzien van een trekband. Hiermee haalt u de vuilniszak makkelijk uit de bak en verplaatst u de vuilniszak eenvoudig. De trekband kan namelijk ook als handvat dienen.

Simplehuman verpakt de vuilniszakken in handige zakdispensers. Zo kunt u de zakken gemakkelijk en zonder rommel opruimen. De zak kan moeiteloos met één hand uit de zakdispenser verwijderd worden.

De vuilniszakken van Simplehuman zijn verkrijgbaar is verschillende formaten. Zo heeft u altijd de juiste maat vuilniszak voor uw vuilnisbak, zodat deze niet rommelig oogt of wegglijdt. De vuilniszakken hebben een inhoud van 6 liter. De verpakking bevat drie keer dertig stuks (code-B).
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 6 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 30
Soort: Code B
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Nu bestellen is maandag in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 18 liter | Simplehuman code L | 3 x 20 stuks SSI06028
vergroten
Omschrijving Simplehuman vuilniszakken zijn erg duurzaam en lekken niet. Dit is te danken aan de dubbele zoom en het extreem sterke plastic waar de vuilniszak van is gemaakt. Het vervangen van uw vuilniszak is een eitje door het trekkoord. Deze laat u de vuilniszak moeiteloos uit de bak halen. Door de trekband te gebruiken als handvaten, kunt u de zak gemakkelijk verplaatsen.

Door de zakdispenser hoeft u nooit meer te zoeken naar scheurranden. Ook afrollen is verleden tijd. Met de dispenser haalt u de vuilniszakken moeiteloos met één hand tevoorschijn. De zakdispenser is klein van formaat en is hierdoor makkelijk op te bergen.

Simplehuman vuilniszakken zijn in veel maten verkrijgbaar. Zo heeft u gegarandeerd de juiste maat voor uw vuilnisbak. Ook voorkomt u dat de zak wegglijdt of zichtbaar is. Deze vuilniszakken hebben een inhoud van 18 liter. De verpakking bevat drie keer twintig stuks (code-L).
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 18 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 20
Soort: Code L Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 45 liter | Simplehuman code M | 3 x 20 stuks SSI06029
vergroten
Omschrijving Vuilniszakken van Simplehuman zijn niet alleen duurzaam, ook zijn deze makkelijk te vervangen. Dit komt door de trekband waarmee u moeiteloos de zak uit de vuilnisbak haalt. De trekband maakt de vuilniszak ook makkelijk om te verplaatsen. De dubbele naad en het sterke plastic voorkomen dat de vuilniszak snel scheurt of lekt.

Vindt u de scheurranden en het afrollen van de vuilniszakken ook zo vervelend? Door de zakdispenser hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. U pakt gemakkelijk de zakken één voor één uit de dispenser.

Om zeker de juiste maat voor uw vuilnisbak te hebben, biedt Simplehuman veel formaten aan. Zo heeft u zeker een vuilniszak die in uw afvalbak past en niet wegglijdt. De vuilniszakken hebben een inhoud van 45 liter. De verpakking bestaat uit drie keer twintig stuks (code-M).
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 45 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 20
Soort: Code M Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 50-60 liter | Simplehuman code P | 3 x 20 stuks SSI06030
vergroten
Omschrijving Simplehuman vuilniszakken zijn niet alleen sterk, maar ook gemakkelijk te vervangen. Dit is te danken aan de trekband. Hiermee kunt u moeiteloos de vuilniszak uit de afvalbak halen. Deze trekband kunt u probleemloos dichtknopen en maakt het verplaatsen van de zak gemakkelijk. Door de dubbele zoom en het durabele plastic scheurt en lekt de vuilniszak niet.

Het vinden van scheurranden kan erg vervelend zijn. De dispenserverpakking maakt dit probleem verleden tijd. Hiermee pakt u gemakkelijk de zakken uit de dispenser, zonder enig probleem. De zakdispenser is compact, waardoor het makkelijk op te bergen is.

Simplehuman biedt veel verschillende formaten van vuilniszakken aan. Zo bent u zeker dat de vuilniszak niet wegglijdt in uw vuilnisbak. De vuilniszakken hebben een inhoud van 50 tot 60 liter. De verpakking heeft een inhoud van drie keer twintig stuks (code-P).
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 50-60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 3 x 20
Soort: Code P Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 4 liter | Composteerbaar | Simplehuman code Z | 30 stuks SSI06036
vergroten
Omschrijving Zoekt u een duurzame vuilniszak? Kies dan voor de composteerbare vuilniszakken van Simplehuman. Deze vuilniszakken zijn gecertificeerd door de BPI en worden snel en volledig afgebroken door de natuur. Door het trekkoord zijn de zakken makkelijk uit de bak te halen en kunt u ze makkelijk meenemen.

U hoeft niet meer te zoeken naar een scheurnaad met de handige zakdispenser van Simplehuman. De zakken haalt u moeiteloos met één hand uit de zakdispenser. De dispenser is zo compact, dat u deze bijna overal kunt opbergen.

De verpakking bestaat uit dertig vuilniszakken (code-Z) met elk een inhoud van vier liter. De vuilniszak is perfect voor het weggooien van compost of etensresten.
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 4 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 30
Soort: Code Z
Nu bestellen is maandag in huis
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 4.5 liter | Simplehuman code A | 5 x 30 stuks SSI06048
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. In elke verpakking zitten 30 zakken en de zakken hebben een inhoud van 4.5 liter. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code A) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 4.5 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 150
Soort: Code A
Nu bestellen is maandag in huis
€ 24,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,62 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 6 liter | Simplehuman code B | 5 x 30 stuks SSI06049
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. In iedere verpakking zitten 30 zakken en deze zakken hebben een inhoud van 6 liter.  De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code B) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 6 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 150
Soort: Code B
Nu bestellen is maandag in huis
€ 24,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,62 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 10-12 liter | Simplehuman code C | 5 x 20 stuks SSI06050
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 10 tot 12 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code C) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 10-12 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code C
Nu bestellen is maandag in huis
€ 31,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 20 liter | Simplehuman code D | 5 x 20 stuks SSI06051
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 20 liter en in iedere verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code D) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code D
Nu bestellen is maandag in huis
€ 31,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 25 liter | Simplehuman code F | 5 x 20 stuks SSI06053
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 25 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code F) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 25 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code F
Nu bestellen is maandag in huis
€ 31,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 30 liter | Simplehuman code G | 5 x 20 stuks SSI06054
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 30 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code G) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code G
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 30-35 liter | Simplehuman code H | 5 x 20 stuks SSI06055
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 30 tot 35 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code H) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 30-35 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code H
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 30-40 liter | Simplehuman code J | 5 x 20 stuks SSI06056
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang meteen 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 30 tot 40 liter en in iedere verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code J) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 30-45 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code J
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 35-45 liter | Simplehuman code K | 5 x 20 stuks SSI06057
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 35 tot 45 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code K) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 35-45 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code K
Nu bestellen is maandag in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 18 liter | Simplehuman code L | 5 x 20 stuks SSI06058
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang meteen 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 18 liter en in iedere verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code L) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 18 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code L
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 45 liter | Simplehuman code M | 5 x 20 stuks SSI06059
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 45 liter en in iedere verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code M) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 45 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code M
Nu bestellen is maandag in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 45-50 liter | Simplehuman code N | 5 x 20 stuks SSI06060
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang meteen 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 45 tot 50 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code N) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 45-50 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code N
Nu bestellen is maandag in huis
€ 52,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 43,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 50-60 liter | Simplehuman code P | 5 x 20 stuks SSI06061
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 50 tot 60 liter en in iedere verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code P) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 50-60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code N
Nu bestellen is maandag in huis
€ 52,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 43,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 10 liter | Simplehuman code R | 5 x 20 stuks SSI06063
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

U ontvangt meteen 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 10 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code R) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 10 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code R
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 3 liter | Simplehuman code T | 5 x 40 stuks SSI06064
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 3 liter en in elke verpakking zitten 40 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code T) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 3 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 200
Soort: Code T
Nu bestellen is maandag in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Simplehuman Vuilniszakken met trekband 55 liter | Simplehuman code U | 5 x 20 stuks SSI06065
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van sterke handgrepen met een trekkoord, waardoor u ze zeer makkelijk uit de afvalemmer kunt tillen, dicht kunt binden en weg kunt dragen. Hierdoor komt u ook minder in aanraking met het afval. De vuilniszakken zijn daarnaast gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom, waardoor er minder snel gaten of scheuren in ontstaan. Eenvoudiger, hygiënischer en veiliger dan de meeste vuilniszakken. 

Ontvang direct 5 verpakkingen. De zakken hebben een inhoud van 55 liter en in elke verpakking zitten 20 zakken. De dispenserverpakking zorgt ervoor dat u één voor één vuilniszakken kunt pakken, zonder perforatie of afrollen. De vuilniszakken zijn via de code (code U) makkelijk te koppelen aan de afvalbakken van Simplehuman. 
Specificaties
Merk: Simplehuman Inhoud: 55 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 100
Soort: Code U
Nu bestellen is maandag in huis
€ 66,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 54,96 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met handvatten 20 liter | Geparfumeerd | 25 stuks | Lemon & Melon SSW00519
vergroten
Omschrijving Deze geparfumeerde Swirl vuilniszakken met handvatten verspreiden een heerlijke geur, zodat uw keuken of woonkamer niet gaat stinken, ook niet wanneer de zak bijna vol is. Uw afvalbak zal hiermee naar frisse citroen-meloen ruiken en de vervelende geurtjes van uw afval worden op effectieve wijze geneutraliseerd.

De geparfumeerde vuilniszakken zijn scheurvast en waterdicht, waardoor ze niet gauw kapot zullen gaan of zullen gaan lekken. Het materiaal is verder voor een groot gedeelte vervaardigd van gerecycled plastic (en deels van post-consumer plastic afval). Hierdoor is dit ook een milieuvriendelijke en duurzame keuze.

Door de handige handvatten kunt u de zakken eenvoudig dichtknopen, verplaatsen en weggooien, zonder het afval aan te hoeven raken. Gooi uw afval hiermee dus op een hygiënische wijze weg.

De zakken hebben een inhoud van 35 liter. Er zitten 20 zakken in de verpakking.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 20 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 25
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 30 liter | Scheurvast & Lekvrij | 12 stuks | Swirl SSW00543
vergroten
Omschrijving Nooit meer last van een gescheurde of lekkende vuilniszak met de Swirl vuilniszakken met trekband. De vuilniszakken zijn gemaakt van een reliëf folie met meerdere dikke lagen en dit zorgt voor extra stevigheid. Met dank aan de handige trekband is de zak gemakkelijk te sluiten en weg te dragen. De vuilniszakken zijn extra lang, zodat u er meer afval in kwijt kunt.

De vuilniszakken zijn gemaakt van minimaal 80% gerecycled plastic en daarvan is minimaal de helft afkomstig uit post-consumer afval.

In de verpakking zitten 12 vuilniszakken en elke vuilniszak heeft een inhoud van 30 liter.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 12
Soort: Met trekbandsluiting
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 30 liter | Scheurvast & Lekvrij | 7 rollen van 12 stuks | Swirl SSW00544
vergroten
Omschrijving Nooit meer last van een gescheurde of lekkende vuilniszak met de Swirl vuilniszakken met trekband. De vuilniszakken zijn gemaakt van een reliëf folie met meerdere dikke lagen en dit zorgt voor extra stevigheid. Met dank aan de handige trekband is de zak gemakkelijk te sluiten en weg te dragen. De vuilniszakken zijn extra lang, zodat u er meer afval in kwijt kunt.

De vuilniszakken zijn gemaakt van minimaal 80% gerecycled plastic en daarvan is minimaal de helft afkomstig uit post-consumer afval.

Deze aanbieding bevat 7 rollen. Iedere rol beschikt over 12 vuilniszakken. Eén vuilniszak heeft een inhoud van 30 liter.
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 12
Soort: Met trekbandsluiting Aantal: 7 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Vuilniszakken met trekband 60 liter | Brabantia Code M dispenser pack | 40 stuks SVE00103
vergroten
Omschrijving Gooi ook scherp of zwaar afval weg met deze scheurvaste en sterke vuilniszakken van Brabantia. De zakken zijn gemaakt van stevig polyethyleen (HDPE). Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en is daardoor zeer betrouwbaar. De kans op ongelukjes is hiermee dus erg klein. Verder zijn deze vuilniszakken voorzien van een trekbandsluiting en handige ventilatiegaatjes, om het verwisselen van de vuilniszak extra eenvoudig te maken. Zowel het toevoegen van een nieuwe zak als het weggooien van de oude gebeurt op deze manier zonder problemen. 

Deze vuilniszakken worden geleverd in een handig dispenserpack. Dit betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten, waardoor u ze zo uit de verpakking kunt trekken. Op deze manier kunt u de vuilniszak al helemaal in een mum van tijd verwisselen. De verpakking bevat 40 vuilniszakken van 60 liter.

Code M vuilniszakken
Heeft u een Brabantia Code M prullenbak? Voeg dan deze Code M zakken toe om te zorgen dat ze niet te krap of te ruim zijn en onzichtbaar in de afvalbak wegvallen. Brabantia werkt dus met een handig kleur- en lettercodesysteem. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code M Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

9 x 40 zakken € 139,95

Nu bestellen is maandag in huis
€ 15,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,18 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brabantia Aanbieding: 9x Vuilniszakken met trekband 60 liter | Brabantia Code M dispenser pack | 40 stuks SVE00104
vergroten
Omschrijving Deze aanbieding van Brabantia bevat 360 vuilniszakken in 9 verpakkingen van 40 stuks. Voor een goedkope prijs gooit u hiermee dus al uw afval weg! De zakken zijn bovendien extra scheurvast en sterk, om ook scherp of zwaar afval weg te kunnen gooien.

De vuilniszakken zijn gemaakt van polyethyleen (HDPE). Dit materiaal heeft een hoge dichtheid, waardoor de kans op ongelukjes hiermee erg klein is. Door de trekbandsluiting en handige ventilatiegaatjes kan ook het verwisselen van de vuilniszakken eenvoudig gedaan worden. Deze vuilniszakken worden geleverd in handig dispenserpacks. Dit betekent dat de zakken niet aan elkaar vastzitten, waardoor u ze zo uit de verpakking kunt trekken. 

Code M vuilniszakken
Heeft u een Brabantia Code M prullenbak? Voeg dan deze Code M zakken toe om te zorgen dat ze niet te krap of te ruim zijn en onzichtbaar in de afvalbak wegvallen. Brabantia werkt dus met een handig kleur- en lettercodesysteem. Bekijk in de deksel van uw afvalbak de code en match de juiste producten met elkaar om te gaan voor het meeste gemak.
Specificaties
Merk: Brabantia Inhoud: 60 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 40
Soort: Code M Extra: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 139,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 115,66 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten