123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Emmers

Emmer kopen?

Bestel op deze pagina multifunctionele emmers voor verschillende klusjes in en om het huis. Door te filteren op merk, kleur of capaciteit kunt u altijd het juiste product vinden. Wij verkopen onder meer emmers voor tijdens het dweilen, emmers met handige schaalverdelingen en gekleurde emmers.


1 - 10 van 10

Bestel huishoudemmers online

Emmers zijn eenvoudig maar nog altijd een essentieel onderdeel van zowel de huishoudelijke als de professionele schoonmaak. Ze zijn van nut bij zowel de handafwas als de algemene schoonmaak van uw werkruimte of uw woning. Daarom vindt u in ons assortiment een grote selectie emmers van zowel ons 123schoon-huismerk als bekende merken zoals Leifheit en Nordic Stream.

Ons assortiment huishoudemmers

Ons assortiment bevat een groot aantal emmers. Deze emmers verschillen qua merk, inhoud, kleur en de functie die ze hebben; alhoewel het allemaal huishoudemmers zijn, verkopen wij een aantal emmers met specifiekere toepassingen zoals gebruik in combinatie met een mop of een dweil. Hierbij een kort overzicht van de emmers in ons assortiment:

  • Huishoudemmers van het 123schoon-huismerk: Deze emmers van ons huismerk zijn de standaard emmers die goed van pas komen tijdens het schoonmaken van uw woning en de vaat. Deze emmers hebben een capaciteit van 5 liter, zijn gemaakt van kunststof, voorzien van een metalen handgreep, en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. U vindt in ons assortiment ook een 123schoon-huismerk emmer van 12 liter.
  • Huishoudemmer met schaalverdeling: Dit soort huishoudemmer is, net als bij een maatbeker, voorzien van een schaalverdeling zodat het makkelijker is om water en schoonmaakmiddelen naar de juiste verhouding te mengen. Dat maakt deze huishoudemmer ideaal voor schoonmaakklussen. Deze emmer heeft een capaciteit van 10 liter.
  • Huishoudemmer met pers: Dit is een huishoudemmer die voorzien is van een pers; een stevige zeef waarin een mop kan worden uitgedrukt om overtollig vocht weg te nemen. Zo voorkomt u een te natte vloer. Dit soort emmer staat ook wel bekend als uitwringemmer.
  • Huishoudemmer voor dweil en vloerwisser: Deze huishoudemmers hebben een wat rechthoekige vorm om voldoende ruimte te bieden voor een dweil of een vloerwisser. Van dit soort huishoudemmer vindt u in ons assortiment exemplaren van Leifheit en van Nordic Stream.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom is een gekleurde emmer handig?

Een gekleurde emmer ziet er niet alleen leuk uit maar heeft ook een praktische functie, vooral in een professionele omgeving. Zo kunt u gekleurde emmers gebruiken bij het kleurgecodeerde schoonmaken, om op die manier kruisbesmettingen te voorkomen. Hierbij worden schoonmaakartikelen met bepaalde codes voor bepaalde ruimtes gebruikt (bijvoorbeeld geel voor toilet en blauw voor keuken).

Wat is een emmer met schaalverdeling?

Bij een emmer met schaalverdeling zit er net als bij een maatbeker een indicatie in en op de emmer die aangeeft wat de inhoud bij een bepaalde indicatie is. Zo is het makkelijker om bijvoorbeeld een schoonmaakmengsel te maken met vaste verhoudingen (bepaald deel schoonmaakmiddel, bepaald deel water).

Kan ik een emmer met pers ook voor dweilen gebruiken?

Een emmer met pers is voornamelijk bedoeld voor het uitwringen van een mop. De pers is dan ook rond en diep, en biedt niet genoeg ruimte voor gebruik van een rechthoekige dweil. Hiervoor kunt u beter de speciale huishoudemmers voor dweil of vloerwisser gebruiken, welke een rechthoekige vorm hebben.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment huishoudemmers? Of heeft u vragen over andere schoonmaakartikelen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.