123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Gootsteenontstoppers

Gootsteenontstopper kopen?

Bent u op zoek naar een gootsteenontstopper om op een snelle wijze ontstoppingen te verhelpen? Bekijk dan op deze pagina ons aanbod. Vandaag besteld is morgen in huis, zodat u hier snel problemen met een verstopte gootsteen mee kunt oplossen.


Bestel gootsteenontstopper online

Loopt het water in uw gootsteen niet of moeilijk weg? Komt er een onprettige geur uit uw gootsteen? Hoort u borrelende geluiden uit de gootsteen komen? Dan heeft u mogelijk last van een verstopte afvoer. Met de artikelen in ons assortiment is een verstopte gootsteen snel te verhelpen. Lees hieronder meer over gootsteenontstoppers of bestel uw gewenste product direct hierboven.

Waarom raakt mijn gootsteen verstopt?

De gootsteen wordt iedere dag intensief gebruikt. Een verstopte gootsteen is doorgaans het gevolg van opgebouwd vuil in de leidingen. Door het doen van de afwas kan er veel vet en overig vuil opstapelen in de gootsteen, wanneer dit hard wordt of de gootsteen is verzadigd gaat u merken dat het water niet meer wegloopt en dat de gootsteen ook niet meer aangenaam ruikt. Dit kan voor veel ongemak zorgen.

Voorkom en verhelp een verstopte afvoer

Een verstopte gootsteen is echter wel te voorkomen of te verhelpen. Om een gootsteenverstopping te verhelpen verkopen wij een aantal producten die u hierbij kunnen helpen, deze producten vindt u hierboven op de pagina. Om een gootsteenverstopping te voorkomen kunt u het volgende doen:

  • Gooi etensresten weg en veeg sauzen en vetresten zoveel mogelijk van uw bord.
  • Laat na elk gebruik warm water in de afvoer lopen, warm water weekt vet en vuil los en zo kan het beter wegspoelen.
  • Gooi regelmatig een handje zuiveringszout(soda) in uw gootsteen en spoel daarna door met warm water. Zuiveringszout is een natuurlijk middel en gaat vieze geurtjes tegen.

Verschillende gootsteenontstoppers

Op onze website bieden wij twee soorten gootsteenontstopper aan, namelijk:

  • Gootsteenontstopper: de plopper, zoals iedereen een gootsteenontstopper herkent. De gootsteenontstopper heeft een kleinere diameter zodat deze geschikt is voor de gootsteen. Door de plopper vacuüm te trekken over de gootsteen en deze vervolgens krachtig terug te trekken, zou uw gootsteen weer moeten doorlopen zoals voorheen.
  • Afvoerreiniger: Op onze website bieden wij een biologische afvoerreiniger aan. Deze afvoerreiniger is milieuvriendelijk en werkt op basis van micro-organismen die aangekoekt vuil en vet losweken. Daarnaast gaan de organismen ook onaangename geurtjes tegen. De afvoerreiniger dient als preventief onderhoudsmiddel en het advies is om eens in de 14 dagen het product in de gootsteen te gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is gootsteenontstopper schadelijk voor het milieu?

De gootsteenontstoppers die wij aanbieden in ons assortiment zijn niet schadelijk voor het milieu. De afvoerreiniger is biologisch en milieuvriendelijk en de ouderwetse plopper schaadt het milieu zeker niet.

Welke gootsteenontstopper is het beste?

Welke gootsteenonstopper u het beste kan gebruiken is afhankelijk van uw voorkeur en de mate van ontstopping in de gootsteen. Wanneer een plopper niet werkt, kunt u gebruik maken van een afvoerreiniger en andersom ook.

Kan ik gootsteenontstopper ook gebruiken voor de wc of douche?

Verstoppingen in de wc of douche zijn vaak hardnekkiger dan gootsteenontstoppingen. Daarom raden wij aan om voor een verstopping van een wc of douche een kijkje te nemen bij onze ontstoppers.
 

Heeft u vragen over gootsteenontstopper of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.