123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Kledingrollers

Kledingroller kopen?

Op deze pagina bestelt u een kledingroller waarmee u pluisjes, stof en huisdierharen van uw kleding, stoffen meubels of tapijt kunt verwijderen. Naast ons grote assortiment van wasmiddelen kunt u ook dit product gebruiken om voor schone kleding te gaan.


Online kledingrollers bestellen

Kent u dat? U staat op het punt om te vertrekken, maar wanneer u naar uw kleding kijkt, ziet u allemaal pluisjes of (dieren)haren. Dat is vanaf nu verleden tijd met de kledingrollers die wij aanbieden. Lees hieronder meer over de verschillende soorten of bestel uw kledingroller direct hierboven.

Pluis- en haarvrij maken van kleding

Voornamelijk met donkergekleurde kleding zijn haren en pluisjes goed zichtbaar. Geen ramp maar het ziet er ook niet mooi en verzorgd uit. Met de verschillende kledingrollers die wij aanbieden in ons assortiment is dit nu verleden tijd. Verwijder snel en gemakkelijk alle pluisjes en haren van uw kleding.

Statisch geladen

Waarom blijven pluisjes en haren plakken op kleding? Dat komt omdat haren en pluisjes statisch geladen zijn waardoor ze blijven plakken of hangen en daardoor ook moeilijk te verwijderen zijn. Wanneer u kleding met haren in de was doet, trekken de haren nog meer in de stof en zijn deze nog moeilijker te verwijderen. Probeer dit te voorkomen en rol regelmatig uw kleding af.

Verschillende soorten kledingrollers

Wij bieden twee verschillende kledingrollers aan. Het verschil tussen deze twee rollers is namelijk:

  • Plakroller: een plakroller bevat meerdere vellen met een plaklaag waar alle mogelijke haren en pluisjes aan blijven plakken. Zodra een vel is verzadigd, kunt u deze afscheuren en vervangen door een nieuw stuk. Zo vangt u dus gegarandeerd alle pluisjes en haren in uw plakroller
  • Pluche roller: deze kledingborstel heeft geen plaklaag en hoeft dus ook niet vervangen te worden. Door de borstel over de kleding te bewegen worden haren en pluisjes gevangen in de borstel en kunt u deze na afloop gemakkelijk verwijderen met bijvoorbeeld de vingers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik kledingrollers in mijn auto gebruiken?

Jazeker, de kledingrollers zijn van zacht materiaal en bevatten wel of geen plaklaag dus zullen de bekleding van uw auto niet beschadigen. De kledingrollers zijn zowel op leer als op stoffen bekleding veilig te gebruiken.

Waar kan ik kledingrollers kopen?

Bij 123schoon.nl verkopen wij meerdere kledingrollers. Zowel pluche kledingrollers als rollers met plakvellen. De rollers die wij aanbieden in de webshop zijn geschikt voor ieder materiaal. Voor iedere voorkeur bieden wij een geschikte kledingroller aan.

Is een kledingroller geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, een kledingroller is geschikt voor dagelijks gebruik en zal uw kleding, meubels en auto-interieur niet beschadigen. Een plakroller beschikt over meerdere plakvellen waardoor u de roller meerdere keren kunt gebruiken. Een kledingroller is ook geschikt voor kwetsbaardere materialen.
 

Heeft u nog vragen over kledingrollers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.