Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stofwissers

123schoon Duster met houder + navulling (5 stuks)  SDR00031
vergroten
Omschrijving Deze duster maakt het verwijderen van stof makkelijk. De vorm maakt de duster geschikt voor lastige hoekjes, op een kast of onder een meubel. De dusterhouder met groot handvat werkt met verwisselbare, statische stofdoeken van twee lagen. Hierdoor wordt stof aangetrokken en vastgehouden, zodat stof zich niet verspreidt. De set bevat 1 houder en 5 stofdoeken.
Specificaties
Merk: 123schoon Type: Duster
Nu bestellen is morgen in huis
€ 1,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster navulling met Ambi Pur (9 dusters)  SSW00020
vergroten
Omschrijving De Swiffer Duster navulling met de frisheid van Ambi Pur bevat 9 afstoffers voor de standaard Swiffer Duster-steel. Deze afstoffers zorgen ervoor dat er 3x minder stof opwaait tijdens het afstoffen.
Specificaties
Merk: Swiffer Aantal: 9 stuks
Type: Navulling
Nu bestellen is morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster XXL starterkit + 2 dusters  SWI00003
vergroten
Omschrijving De Swiffer Duster XXL kit bevat het dustersysteem met steel en 2 verwisselbare afstoffers. De steel is verlengbaar tot wel 90 cm, zodat zelfs moeilijk bereikbare plekken kunnen worden afgestoft. Het systeem is ideaal voor het afstoffen van kasten, lampen, meubels en accessoires. De elektrostatische Dusters trekken stof, kruimels en haren als een magneet aan en houden het vast tussen de vezels.
Specificaties
Merk: Swiffer Type: Starterkit
Nu bestellen is morgen in huis
€ 8,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,43 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swiffer Duster XXL navulling (15 stuks)  SWI00004
vergroten
Omschrijving Swiffer Duster XXL afstoffers trekken stof, vuil en haren aan als een magneet en houden het vast tussen de duizenden pluizige vezels. Deze verpakking bevat 15 vervangende Swiffer afstoffers.
Specificaties
Merk: Swiffer Aantal: 15 stuks
Type: Navulling
Nu bestellen is morgen in huis
€ 14,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Goedkope stofwissers kopen bij 123schoon.nl

Om uw meubels en decoraties af te stoffen kunt u natuurlijk voor de traditionele, uitwasbare stofdoek kiezen. Maar veel makkelijker is het om een statische stofwisser te gebruiken. Deze wisser trekt stof aan en houdt het perfect vast. Ronddwarrelend stof wordt voorkomen. Deze statische stofwissers zijn verwisselbaar, dus u hoeft ze ook niet uit te wassen. Kies voor het model van Swiffer of voor een goedkoper, merkloos model. De Swiffer Duster is er zelfs met frisse Ambi Pur.

Een andere mogelijkheid is de microvezel duster. Deze kan een zeer grote hoeveelheid stof opnemen. Omdat de microvezel stoffer wel uitwasbaar is, kunt u deze extra vaak gebruiken. Deze en andere stofwissers zijn zeer geschikt voor het snel afstoffen van tafels, kasten, planken en beeldjes. U kunt dit nu even snel tussendoor doen, zonder dat u voorbereidingen hoeft te treffen zoals het mengen van sopjes.

Welk stof-systeem u ook kiest, u bestelt het voor de beste prijs bij 123schoon.nl. En dankzij onze supersnelle levering, heeft u uw favoriete stofwisser morgen al in huis. Ook voor de rest van het huis bestelt u alle reinigingsmiddelen en hulpmiddelen. De stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, de vaatwastabletten voor de dagelijkse vaat en zelfs alles voor uw persoonlijke verzorging bestelt u eenvoudig mee.
 
Heeft u nog vragen over het bestellen van schoonmaakartikelen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten