123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Steel

Leifheit steel kopen?

Bekijk op deze pagina al onze Leifheit stelen met Click Systeem. Een Leifheit steel maakt elke schoonmaakklus erg makkelijk met dank aan het kliksysteem waarmee de steel omgetoverd wordt in diverse schoonmaakartikelen. Bekijk ook de andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop de Leifheit steel

Met een steel of telescoopsteel van Leifheit wordt schoonmaken wel erg makkelijk. Het unieke Click Systeem maakt het verwisselen van opzetstukken mogelijk en transformeert de steel in verschillende schoonmaakartikelen. Lees hieronder meer over de Leifheit steel of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Het Leifheit Click Systeem

De stelen van Leifheit hebben een uniek Click Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om verschillende opzetstukken op de steel te klikken. Zo dient de steel het ene moment als een bezem en verandert u de steel binnen een paar seconde in een vloerwisser. Het kliksysteem maakt het mogelijk dat u altijd het juiste schoonmaakartikel in de buurt heeft. Ook bespaart het u ruimte en geld omdat u zo minder artikelen nodig heeft voor al uw schoonmaakklussen.

Waarom een Leifheit steel?

Een steel van Leifheit draagt bij aan veelzijdig schoonmaken. Leifheit staat voor hoge kwaliteit en legt een sterke nadruk op functionaliteit. Dit is ook terug te zien bij de stelen van Leifheit die allemaal een handig kliksysteem bevatten. Dit kliksysteem maakt het mogelijk om de steel om te toveren in verschillende schoonmaakartikelen.

 

De Leifheit stelen hebben diverse formaten en functies. Zo biedt Leifheit meerdere stelen aan met een telescoopsteel in verschillende lengtes. Ook hebben sommige stelen een knikgewricht dat de steel erg wendbaar maakt. Met deze opties zit er gegarandeerd een product tussen dat aansluit op uw schoonmaak behoeftes.

De Leifheit opzetstukken voor de Leifheit steel

Welke opzetstukken kunnen op de Leifheit steel worden geplaatst? U kunt de steel dankzij het Click Systeem transformeren in de volgende schoonmaakartikelen:

  • Raamwisser
  • Vloerwisser (droog en nat)
  • (Schuim/stof) bezem
  • Inwasser
  • Watertrekker
  • Plumeau

Met dank aan de opzetstukken heeft u maar één steel nodig voor diverse schoonmaakklussen. Dat is de functionaliteit waar Leifheit voor staat.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het Leifheit Click Systeem?

Het Leifheit Click Systeem maakt het mogelijk om verschillende opzetstukken op één steel te plaatsen. Dit doet u door het opzetstuk er gewoon op en af te klikken. Dit bespaart u veel tijd, opbergruimte en natuurlijk geld.

Hoe werkt het Leifheit Click Systeem?

Het Leifheit Click Systeem maakt het verwisselen van opzetstukken op één steel mogelijk, zo gebruikt u één steel voor meerdere schoonmaakklussen. Het veranderen van de opzetstukken is erg gemakkelijk, u klikt het opzetstuk er af en het andere opzetstuk klikt u er net zo moeiteloos weer op. Dit bespaart u tijd, kastruimte en geld omdat u minder artikelen hoeft aan te schaffen voor verschillende schoonmaakklussen.

Kan ik alleen Leifheit opzetstukken op een Leifheit steel plaatsen?

Leifheitopzetstukken met Click Systeem kunnen uitsluitend worden gebruikt op Leifheit stelen met een Click Systeem.
 

Heeft u vragen over de Leifheit steel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.