123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Leifheit Click Systeem

Producten voor het Leifheit Clicksysteem kopen?

Op deze pagina vindt u alle producten waarmee u uw Leifheit Clicksysteem compleet kunt maken. Bestel hier zowel de (telescopische) steel als de verschillende opzetstukken die u hieraan kunt aansluiten. Met dit veelzijdige systeem reinigt u ramen, vloeren en andere oppervlakken.

Handig kliksysteem voor diverse mogelijkheden

Kliksysteem van Leifheit
 

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig als met de producten van Leifheit. Het motto van Leifheit is dan ook: altijd een beter idee. Met hun kliksysteem maken ze dit motto helemaal waar. Op 123schoon.nl koopt u snel alle producten die nodig zijn voor dit kliksysteem.

Wat houdt het Leifheit kliksysteem in?

Met het handige kliksysteem van Leifheit kunt u op een veelzijdige en snelle wijze schoonmaken. Leifheit staat dan ook bekend om haar baanbrekende designs, hoge kwaliteit en sterke nadruk op de functionaliteit. Het doel van Leifheit is om het leven van klanten te vereenvoudigen. Met het kliksysteem gaat dit zeker lukken.

Met dit systeem heeft u namelijk aan slechts één steel genoeg. Aan deze steel, die beschikbaar is in meerdere lengtes, kunt u verschillende reinigers bevestigen. Hierdoor is de steel multifunctioneel. Gebruikt u hem de ene dag nog om het raam te reinigen, de volgende dag is hij ook beschikbaar voor de vloer met een vloerwisser. Het enige wat u hoeft te doen is het verwisselen van de reiniger.

Producten voor het kliksysteem

Wat voor soort reinigers kunt u dan bevestigen aan de steel?

Leifheit Raamreiniging Leifheit Vloerreiniging Leifheit Oppervlaktereiniging
  • Verschillende maten
  • Voor gladde oppervlakken
  • Voor verschillende
    soorten vloeren
  • Plumeaus / stofbezems
  • Voor kleine hoekjesMet deze functionele steel en kliksysteem maakt u dus alle onderdelen van uw huis schoon. Dit scheelt u geld voor extra stelen, ruimte om ze op te bergen en een hoop gedoe. Zo maakt Leifheit haar doelstellingen waar en maken ze het u zo gemakkelijk mogelijk.

Heeft u vragen over het Click Systeem van Leifheit of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten