123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit Click Systeem

Producten voor het Leifheit Click Systeem kopen?

Op deze pagina vindt u alle producten om een (compleet) Leifheit Clicksysteem te maken. Bestel hier zowel de (telescopische) steel als de verschillende opzetstukken die u hierop kunt aansluiten. Met dit veelzijdige systeem reinigt u onder andere ramen, vloeren en andere oppervlakken.

1 - 0 van 0

Handig kliksysteem voor diverse mogelijkheden

Kliksysteem van Leifheit
 

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig als met de producten van Leifheit. Het motto van Leifheit is dan ook: altijd een beter idee. Met hun kliksysteem maken ze dit motto helemaal waar. Lees hieronder meer over het Leifheit Click Systeem of zoek bovenaan de pagina naar de producten die u nodig heeft.

Wat houdt het Leifheit Click Systeem in?

Met het handige kliksysteem van Leifheit kunt u op een veelzijdige en snelle wijze schoonmaken. Leifheit staat dan ook bekend om de baanbrekende designs, hoge kwaliteit en sterke nadruk op de functionaliteit. Het doel van Leifheit is om het leven van klanten te vereenvoudigen. Met het kliksysteem gaat dit zeker lukken.

Met dit systeem heeft u namelijk aan slechts één steel genoeg. Aan deze steel, die beschikbaar is in meerdere lengtes, kunt u verschillende reinigers bevestigen. Hierdoor is de steel multifunctioneel. Gebruikt u de steel het ene moment nog om het raam te reinigen, het andere moment is het ook beschikbaar voor de vloer met een vloerwisser. Het enige wat u hoeft te doen is het verwisselen van het opzetstuk.

Opzetstukken voor het Leifheit kliksysteem

Wat voor soort reinigers kunt u bevestigen aan de steel?

Leifheit Raamreiniging Leifheit Vloerreiniging Leifheit Oppervlaktereiniging
  • Verschillende maten
  • Voor gladde oppervlakken
  • Voor verschillende
    soorten vloeren
  • Plumeaus / stofbezems
  • Voor kleine hoekjesMet deze functionele steel en kliksysteem maakt u alle oppervlakken in en rondom uw huis schoon. Dit bespaart u geld voor extra stelen, ruimte om deze op te bergen en een hoop gedoe. Zo maakt Leifheit het schoonmaken wel erg gemakkelijk.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het Leifheit Click Systeem?

Het Leifheit Click Systeem maakt het mogelijk om op een makkelijke manier veelzijdig schoon te maken. Het systeem bestaat uit diverse stelen en opzetstukken. U kunt verschillende opzetstukken plaatsen op één steel. Dit bespaart tijd, ruimte en geld omdat u niet steeds een nieuwe steel hoeft aan te schaffen.

Hoe werkt het Leifheit Click Systeem?

Het kliksysteem van Leifheit bestaat uit verschillende opzetstukken en stelen. De onderdelen met een kliksysteem kunnen met elkaar worden uitgewisseld. Hiermee bespaart u tijd, ruimte en geld omdat u minder artikelen nodig heeft voor uw schoonmaakklussen.
 

Heeft u vragen over het Leifheit Click Systeem of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.