123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Bleekmiddelen

Bleekmiddelen kopen?

Bleekmiddel is geschikt voor het verwijderen van verschillende soorten hardnekkig vuil in uw toilet of op ander sanitair. Bij ons koopt u diverse bleekmiddelen, geschikt voor allerlei soorten ruimtes zoals de badkamer of het toilet. En ook hier geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!


Bestel nu bleekmiddel tegen hardnekkige vlekken

Bleek is een middel dat hardnekkig vuil of aanslag met gemak weg krijgt. Bleek noemt men in de volksmond ook wel chloor. Bleek is vloeibaar en zit meestal in een (spuit)fles waardoor u bijvoorbeeld makkelijk onder de toiletrand kunt spuiten.

 

In de meeste bleek zit de chemische stof natriumhypochloriet. Deze stof zorgt voor de blekende en reinigende werking. Hierdoor kunt u bleek goed gebruiken om bijvoorbeeld de toiletpot weer wit en schoon te krijgen. Het is daarom een geliefd schoonmaakmiddel voor het toilet of ander sanitair zoals gootstenen en wastafels maar ook voor het schoonmaken van afvoerpijpen kunt u bleek gebruiken.

Welk soort bleekmiddel waarvoor

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende soorten bleek. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat het actief beschermt tegen onhygiënisch vuil. Want de samenstelling van bleek zorgt er met name voor dat alles hygiënisch schoon wordt. En door slimme toevoegingen hecht de bleek aan het oppervlak van bijvoorbeeld het toilet waardoor het toilet zelfs na het doorspoelen actief beschermd wordt en blijft. En daarmee blijft de pot langdurig vrij van onhygiënisch vuil. Er is zelfs een variant waarmee u extra krachtig kalkaanslag te lijf kunt gaan.

 

De originele bleek van Glorix garandeert een langdurige, actieve bescherming tegen kalkaanslag en onhygiënisch vuil. Daarnaast zijn er ook varianten met dezelfde krachtige eigenschappen maar met een heerlijke frisse bloemen of fruit geur. En heeft u nu echt een hekel aan de bleekgeur tijdens het schoonmaken van uw toilet en ander sanitair? Of heeft u vaak last van bleekvlekken? Dan biedt Glorix o2 een uitkomst! Het bevat actieve zuurstof, heeft geen bleekgeur en maakt ook geen vlekken op kleding bij morsen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is bleekmiddel veilig in het gebruik?

Bleek kun je veilig gebruiken voor het schoonmaken van de badkamer en het toilet, als je de aanwijzingen op de verpakking opvolgt. Gebruik bleek nooit tegelijk met andere schoonmaakmiddelen want dan kunnen reacties ontstaan. Om die reden is het ook belangrijk om een met bleek schoongemaakte wc door te spoelen voordat u er weer gebruik van maakt. En draag altijd schoonmaakhandschoenen omdat bleek een bijtende vloeistof is.

Wat is het verschil tussen bleek en chloor?

Bleek is eigenlijk een verdunning van chloor want chloor is gasvormig. Bleekwater of bleekmiddel wordt gemaakt door chloorgas door water te leiden, waar natriumhydroxide in is opgelost. Bleek is dus een verdunde oplossing en wordt verkocht als dikbleek, bleekspray, bleekwater, javel, wc-reiniger met bleek of kortweg bleek.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn bleek goed gebruik?

Volg in ieder geval altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Daarnaast kunt u bleek het beste even laten inwerken. De werkzame stof, natriumhypochloriet, heeft tijd nodig om haar werk te doen. Spoel na het laten inwerken van bleek het schoongemaakte oppervlak - zoals wc, tegels of bad - goed na met water.
 

Heeft u vragen over onze bleekmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.