123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Durgol

Durgol schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel voordelig Durgol ontkalkers en reinigers voor uw wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, stoommachine of andere huishoudelijke apparaat. De schoonmaakmiddelen rekenen op krachtige wijze af met kalk. En vandaag besteld, is morgen in huis.


Voordelig Durgol schoonmaakmiddelen kopen

Met Durgol reinigt, ontkalkt en onderhoudt u artikelen of oppervlaktes eenvoudig en snel. Durgol maakt van schoonmaken kinderspel. Lees hieronder meer over Durgol en ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Wat is Durgol?

Durgol is sinds 1951 pionier op het gebied van ontkalking. Later is het merk zich verder gaan uitbreiden en produceren zij inmiddels diverse schoonmaakmiddelen. Ontkalkers blijven de specialiteit van Durgol en daarom vindt u diverse ontkalkers van Durgol in ons assortiment. Bij het produceren van alle producten staat het merk voor betrouwbaarheid en zijn ze toonaangevend op het gebied van kwaliteit.

Durgol ontkalkers en milieuvriendelijkheid

De ontkalkers van Durgol, zoals Durgol universal, voldoen aan alle vereiste milieuaspecten. De inhoud van het middel neutraliseert het kalk oplossende zuur, zodat het afvalwater niet schadelijk is voor het milieu. Bovendien zijn de middelen van Durgol zeer zuinig in gebruik dankzij het bovengemiddelde kalk oplossend vermogen. Ook zijn alle flessen gemaakt van PET plastic en zijn deze dus recyclebaar.

 

Naast de reguliere ontkalkers heeft Durgol ook bio ontkalkers. Deze middelen zijn meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Ook bevatten deze middelen geen onnodige componenten zoals geurstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Durgol: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse ontkalkers van Durgol. Hieronder lichten wij ons assortiment kort toe:
  • Universal ontkalker (Bio): hiermee ontkalkt u diverse huishoudelijke apparaten, zoals de koffiemachine, waterkoker en meer. Van deze universele ontkalker is ook een bio versie beschikbaar.
  • Wasmachine reiniger & ontkalker: met dit middel ontkalkt, beschermt en reinigt u uw wasmachine. Zo verhoogt u de levensduur en verbetert u de energieverbruik van uw wasmachine.
  • Padmachine ontkalker: hiermee zorgt u ervoor dat uw koffiepadmachine weer perfect functioneert. Het werkt snel, eenvoudig en zonder inwerktijd zodat u uw koffiemachine direct weer kunt gebruiken.
  • Espresso ontkalker: dit middel is ideaal voor het ontkalken van espressomachines van diverse merken. Het werkt zonder inwerkingsduur en na gebruik blijven er geen resten achter.
  • Melksysteemreiniger: hiermee verwijdert u eenvoudig en snel melkeiwitten, melkvetten en lactose uit uw melksysteem. Dankzij de handige doseerdop gebruikt u nooit te veel of te weinig. Het product is grotendeels biologisch afbreekbaar.
  • Swiss steamer/Vapura ontkalker: u reinigt en ontkalkt met dit middel diverse stoomapparaten. Zo werkt het apparaat na reiniging weer optimaal en garandeert het een langere levensduur van uw apparaat.

Het gebruiken van Durgol ontkalker

Hoe u Durgol ontkalker het best kunt gebruiken ligt aan wat u wilt ontkalken en welke ontkalker u gebruikt. Lees daarom voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzingen. Deze vindt u op de verpakking of kunt u vinden op de website van Durgol.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Durgol?

Durgol verkoopt diverse schoonmaakmiddelen en deze worden allemaal op andere manieren gebruikt. Lees daarom voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzingen of vind de handleiding van uw product op de website van Durgol.

Waar kan ik Durgol kopen?

U kunt Durgol schoonmaakmiddelen voordelig kopen op 123schoon.nl. Hier vindt u een breed aanbod aan Durgol ontkalkers voor bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat, wasmachine en melksysteem. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Waarmee kan ik mijn koffiemachine ontkalken?

U kunt uw koffiemachine snel en eenvoudig ontkalken met Durgol. Deze ontkalkers hebben geen inwerktijd en laten na het reinigen geen resten achter. De ontkalkers van Durgol koopt u voordelig op 123schoon.nl.

Wat zit er in Durgol ontkalker?

De ontkalkers van Durgol bevatten organische zuren (fosforzuur, zoutzuur), onderhoudsmiddelen en hulpstoffen. Deze middelen ontkalken en reinigen krachtig en snel. Bovendien voldoen de ontkalkers van Durgol aan alle milieu-eisen.
 

Heeft u vragen over Durgol schoonmaakmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.