123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Koffiezetapparaat

Filters en ontkalkers voor uw koffiezetapparaat bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van filters en ontkalkers die geschikt zijn voor het schoonmaken en onderhouden van uw koffiezetapparaat. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige en effectieve producten van de grote merken.

Zoek op type

1 - 0 van 0

Bestel filters en ontkalkers voor uw koffiezetapparaat op 123schoon.nl

Koffiemachine filters en ontkalkers
 

Bekijk ons ruime aanbod aan filters en ontkalkers om producten te vinden waarmee u uw koffiezetapparaat, espressoapparaat, nespresso of senseo schoon kunt maken. Zorg er zo voor dat de smaak van uw koffie optimaal blijft en dat u de levensduur van uw machine kunt verlengen. Op 123schoon.nl koopt u diverse filters en ontkalkers van verschillende grote merken. En bestelt u ze vandaag, dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Wat is er nodig om mijn koffiezetapparaat schoon te houden?

Op 123schoon.nl koopt u diverse producten voor het onderhoud van uw koffiezetapparaat. Al deze producten dragen bij aan een optimale smaakbeleving en een langere levensduur van uw apparaat. Hierbij een overzicht van de filters, ontkalkers en andere producten die er nodig zijn:

  • Waterfilters: Waterfilters zorgen er, zoals de naam eigenlijk ook al aangeeft, voor dat het water schoon en gezond blijft door dit te filteren. Zo worden chloor, kalk, zware metalen en andere (mogelijk schadelijke) stoffen tegengehouden, zodat deze niet in uw kopje koffie terechtkomen. Dit leidt ertoe dat de kwaliteit van het water, en dus de kwaliteit van de koffie die u zet, omhooggaat. Wanneer moet u het waterfilter in uw koffiemachine vervangen? Deze filters dienen ongeveer iedere twee maanden vervangen te worden, of wanneer uw machine dit zelf aangeeft.
  • Ontkalkers: Voorkom kalkafzetting in uw koffiemachine en de leidingen door regelmatig ontkalkers te gebruiken. Dit is ook belangrijk als u een goede waterfilter gebruikt, die kalk tegenhoudt. Speciale ontkalkers zorgen er namelijk echt voor dat de kalk die al in uw machine zit verwijderd wordt én dat uw machine in de toekomst wordt beschermd. Hoewel het per merk en type kan verschillen, raden we u aan om in ieder geval iedere twee maanden uw koffiezetapparaat te ontkalken. Er zijn zowel vloeibare ontkalkers als ontkalkingstabletten beschikbaar waar u dit mee kunt doen.
  • Reinigingstabletten: Met reinigingstabletten van bijvoorbeeld Jura, Siemens en Krups kunt u uw koffiezetapparaat schoonmaken. Veel reinigingstabletten zijn niet alleen ontvettend, maar zorgen ook voor ontkalking. Zo zorgt u er hiermee ook weer voor dat verstoppingen voorkomen worden en dat uw machine een stuk schoner wordt, zodat de smaak van uw koffie wordt geoptimaliseerd.
  • Melkreinigers: Wanneer u een melkopschuimer of -reservoir gebruikt is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Met een melkreiniger zorgt u ervoor dat de restjes melkvet en melkeiwit die achtergebleven zijn in de machine verwijderd worden, zodat deze weer hygiënisch wordt. Dit soort producten kunt u wekelijks gebruiken.

Wij verkopen deze producten van diverse grote merken. Zo koopt u bij ons filters en ontkalkers van onder andere Jura, Delonghi, Krups, Philips (Saeco), Melitta en Siemens. Hiermee kunt u alle bekende en populaire koffiemachines onderhouden.

Waarom heeft mijn koffiezetapparaat een filter en ontkalker nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van filters en ontkalkers absoluut noodzakelijk is. Zo zorgt het gebruik van een waterfilter, die u in het waterreservoir van uw koffiezetapparaat kunt plaatsen en die vervolgens (schadelijke) stoffen tegenhoudt, ervoor dat het water schoner en gezonder wordt. Hierdoor smaken uw kopjes koffie lekkerder en aromatischer dan op de momenten dat de koffiemachine niet goed onderhouden wordt.

 

Door goed te ontkalken en het water schoon te houden kunt u er ook voor zorgen dat de levensduur van uw machine verlengd wordt. Te lang niet ontkalken kan er namelijk op ten duur zelfs voor zorgen dat uw apparaat kapotgaat. Door de juiste ontkalkers te gebruiken ontstaan er minder gauw kalkafzettingen en verstoppingen in de leidingen en blijft uw koffiemachine langer goed.

 

En wanneer u niet regelmatig ontkalkt heeft uw apparaat over het algemeen ook een stuk meer energie nodig, wat zorgt voor een hogere energierekening. Voorkom dit door uw machine goed te onderhouden.

Hoe vind ik filters en ontkalkers voor mijn koffiezetapparaat?

De juiste filters en ontkalkers voor uw koffiemachine kunt u op 123schoon.nl vinden door te zoeken op merk. Vervolgens ziet u alle producten die voor koffiezetapparaten van dat specifieke merk geschikt zijn. Filter op het soort product om het product te vinden dat u zoekt, of dat nu een ontkalker, reinigingstablet of waterfilter is. 

Andere filters en ontkalkers kopen?

Op 123schoon.nl vindt u naast filters en ontkalkers voor uw koffiezetapparaat ook diverse andere producten. Zo kunt u ook de levensduur van uw vaatwasser verlengen door hiervoor goede vaatwasser filters en ontkalkers aan te schaffen. Of koop diverse filters voor de afzuigkap. Met al onze producten gaat u voor een schone, hygiënische en gezonde keuken.

 

Weet u niet precies welke filters of ontkalkers u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies!