123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Elbow Grease

Elbow Grease schoonmaakmiddelen bestellen?

Op deze pagina vindt u de schoonmaakmiddelen van Elbow Grease. Met deze producten verwijdert u hardnekkige vlekken eenvoudig. Elbow Grease heeft meerdere schoonmaakproducten zoals afwasmiddel, allesreiniger, toiletreiniger en vlekverwijderaar. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig schoonmaakmiddelen van Elbow Grease

De letterlijke betekenis van Elbow Grease is hard werken. Schoonmaken kan zeker hard werken zijn, vooral wanneer u vlekken of vuil wilt verwijderen die erg hardnekkig zijn. Dit harde werk wordt eenvoudiger gemaakt met de producten van Elbow Grease. Bestel de producten direct hierboven of lees hieronder meer over Elbow Grease.

Wat is Elbow Grease?

Elbow Grease is een merk dat bekend staat om de krachtige en veelzijdige schoonmaakproducten. Het merk heeft voor bijna ieder klusje of oppervlak wel een geschikt product. Het assortiment bevat sprays, gels, creams en zakjes die u kunnen helpen bij het reinigen van elk mogelijk oppervlak.

Elbow Grease vertrouwt op natuurlijke producten die grondig reinigen en maakt daardoor gebruik van hoogwaardige ingrediënten die veilig te gebruiken zijn. De producten zijn neutraal en bevatten geen gevaarlijke chemicaliën die schade aan de gezondheid of milieu kunnen aanrichten.

Producten van Elbow Grease

In ons assortiment vindt u verschillende producten van Elbow Grease, zo is er voor iedere huishoudelijke taak een passend product te vinden. Hieronder doen wij een greep uit het assortiment:

  • Afwasmiddel: met de Elbow Grease Afwasmiddel wordt afwassen erg makkelijk. Het afwasmiddel elimineert vuil en vet moeiteloos van uw pannen, glazen, borden en meer. Zelfs aangekoekte etensresten verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer u afwast met dit afwasmiddel.
  • Allesreiniger: laat oppervlakken weer stralen met de Elbow Grease Allesreiniger. Het verwijderen van hardnekkige vet- en olie vlekken op stof, metaal en plastic is kinderspel met deze spray. Spray een beetje van de reiniger op een doekje en gebruik het doek om het oppervlak te reinigen. Voor écht hardnekkige vlekken of voor viezigheden op stof kunt u de reiniger direct op het oppervlak aanbrengen voordat u deze afneemt met een doekje.
  • Toiletreiniger: maak uw toilet stralend schoon met de Elbow Grease Foaming Toilet Cleaner. De actieve formule verwijdert vuil en kalkaanslag. Zo wordt uw toilet grondig gereinigd met behulp van maar één schoonmaakmiddel. Dankzij de krachtige formule gaat u voor een langere levensduur van uw toilet. Daarnaast laat het middel uw toilet heerlijk ruiken en elimineert het nare geurtjes.
  • Vlekverwijderaar: verwijder diverse vlekken uit uw kleding met de Elbow Grease Vlekverwijderaar Zeepblok. Dankzij de actieve enzymen in het zeepblok dringt de reiniger tot diep in de vezels door. Vervolgens haalt het moeiteloos de vlekken uit uw kleding. Het werkt zelfs op witte kleding en dat zonder bleek in de zeep. Het zeepblok is eenvoudig om te gebruiken en werkt perfect als voorbehandeling voordat u de kleding in de wasmachine plaatst.

Het assortiment is echter nog veel uitgebreider, zo vindt u in ons assortiment ook nog cream cleaners, glasreinigers, schimmelverwijderaar en nog veel meer.

Elbow Grease gebruiken

Elbow Grease is zeer gebruiksvriendelijk en de producten dragen bij aan minimale inspanning bij het schoonmaken met daarbij maximaal resultaat. De producten zijn ontworpen om schoonmaakwerk zo simpel mogelijk te houden en om te voorkomen dat u als gebruiker lang moet schrobben om bijvoorbeeld een oppervlak schoon te krijgen. Elbow Grease gaat voor minimale inspanning en maximaal resultaat.

De producten van Elbow Grease zijn ook erg duurzaam, zo zijn de producten erg geconcentreerd en heeft u maar weinig nodig om een oppervlak weer stralend schoon te krijgen. De producten gaan hierdoor erg lang mee en dat is ook nog eens prettig voor de portemonnee.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kunnen de producten van Elbow Grease voor gebruikt worden?

Elbow Grease heeft schoonmaakproducten voor bijna alle dagelijkse huishoudelijke taken. Het assortiment gaat van allesreinigers tot barbecue-reiniger. In onze webshop vindt u een mooi aanbod van de producten van Elbow Grease.

Moeten de producten van Elbow Grease intrekken?

Of u de producten van Elbow Grease moet laten intrekken is afhankelijk van hoe hardnekkig een vlek of vuil is. De meeste vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met behulp van Elbow Grease, maar bij een moeilijk te verwijderen vlek is het mogelijk om het product te laten intrekken.

Waar is Elbow Grease te koop?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende producten van Elbow Grease voor de laagste prijs. Neem een kijkje en bestel direct de gewenste producten in onze webshop.
 

Heeft u nog vragen over Elbow Grease of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.