123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Doeken

Doeken bestellen?

Bekijk op deze pagina ons complete en uitgebreide aanbod aan schoonmaakdoeken, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo kunt u ze voor natte én droge reiniging gebruiken. Alle producten bestelt u bij ons voor een goede prijs en ontvangt u morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel doeken online

In ons grote assortiment vindt u altijd de geschikte doek voor het schoonmaken van allerlei verschillende oppervlakken in uw huis of op uw werkplek. Wat de toepassing ook is, met de producten die u op deze pagina kunt vinden bereikt u altijd het beste resultaat.

Verschillende doeken voor diverse toepassingen

Wij verkopen schoonmaakdoeken van onder andere Glorix, At Home, Dettol en ons eigen 123schoon-huismerk. U vindt bij ons droge doeken, natte doekjes en zemen. Bekijk hieronder voor welke toepassingen u de verschillende doeken kunt gebruiken.

Droge doeken

Droge doeken zijn nog niet geïmpregneerd met een schoonmaakmiddel en zijn dus te gebruiken voor het afdrogen van uw handen of van allerlei andere oppervlakken. Ook kunt u ze, in combinatie met een specifiek schoonmaakmiddel of (warm) water, gebruiken voor diverse schoonmaakklussen. Ons assortiment bestaat uit de volgende doeken:

  • Glasdoeken: Deze microvezel doeken zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gladde ondergronden, zoals ramen en spiegels, en zijn bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met glasreinigers. Door het gebruikte materiaal ontstaat hiermee een net resultaat, zonder strepen of vegen.
  • Keuken- en theedoeken: De zeer absorberende doeken die u op deze pagina kunt vinden worden gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld voor het drogen van uw handen of voor het afdrogen van de vaat. Doordat ze vaak voorzien zijn van een handige ophanglus kunt u ze eenvoudig ophangen.
  • Microvezeldoeken: Doeken van dit materiaal zijn zowel droog als nat te gebruiken en hebben een fijne structuur. Door de gebruikte microvezels worden vet en vocht op een krachtige wijze opgenomen van oppervlakken en vervolgens langdurig vastgehouden, zodat er een streeploos resultaat ontstaat. De veelzijdige doeken kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het afstoffen of oppoetsen van diverse oppervlakken.
  • Stofdoeken: Stofdoeken zijn geschikt voor droge reiniging van vloeren en andere oppervlakken, en nemen een grote hoeveelheid stof op. Veel van deze stofdoeken laden elektrostatisch op tijdens het poetsen, waarna stof, pluisjes, (huisdier)haren en ander vuil op magnetische wijze naar de doek getrokken wordt. Zo verdwijnen alle vervuilingen eenvoudig.
  • Vaatdoeken: Vaatdoeken worden gebruikt voor het schoonmaken van keukenoppervlakken en het afnemen van tafels. Ze zijn dus geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen veelvuldig gewassen worden zonder hun kracht te verliezen.

Natte doeken

Onze natte doeken bevatten een geïmpregneerd schoonmaakmiddel, waardoor ze direct gebruikt kunnen worden voor iedere schoonmaakklus. Wij verkopen de volgende varianten:

  • Reinigingsdoekjes: Deze reinigingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kleine oppervlakken, zoals bureaus, deurklinken, toiletbrillen, pc’s of toetsenborden. Bij ieder product hebben wij aangegeven voor welke specifieke toepassingen het te gebruiken is. U vindt op deze pagina dus niet alleen droge doekjes, maar ook vochtige doekjes die geïmpregneerd zijn met een reinigingsmiddel of met isopropyl alcohol.
  • Schoonmaakdoekjes: Door het toegevoegde schoonmaakmiddel kunt u ook met deze schoonmaakdoekjes snel en eenvoudig kleinere oppervlakken reinigen. De multifunctionele doekjes zijn te gebruiken voor allerlei toepassingen en zijn door de hersluitbare verpakkingen makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Zemen

Met zemen kunt u waterresten verwijderen van verschillende oppervlakken. Wij verkopen verschillende zemen:

  • Zemen: Met normale zemen kunt u glazen oppervlakken, ruiten en spiegels afnemen, om alle waterresten eenvoudig te verwijderen. Er ontstaat een streeploos resultaat, zodat nadrogen niet meer nodig is.
  • Natuurzeem: Glazen of gelakte oppervlakken kunt u ook afnemen met een natuurzeem. Door het zeemleer dat er gebruikt is bij het vervaardigen van deze doeken hebben ze een sterk absorberend karakter en wordt er veel water mee opgenomen, zodat de behandelde plekken hiermee snel droog worden. Het materiaal is daarnaast ook zacht, waardoor de natuurzeem ook op gevoelige oppervlakken gebruikt kan worden.

Bijpassende schoonmaakmiddelen kopen?

Sommige doeken zijn geschikt voor droge reiniging en sommige doeken bevatten geïmpregneerde reinigingsmiddelen, maar vaak moet u de benodigde schoonmaakmiddelen nog los bestellen. Allesreinigers zijn bijvoorbeeld geschikt voor het reinigen van verschillende grote en kleine oppervlakken. Vloeren schoonmaken? Ook daarvoor verkopen wij de geschikte producten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk doek moet ik gebruiken voor glas?

Er zijn veel doeken op een glazen oppervlak gebruikt kunnen worden. Bij 123schoon.nl vindt u bijvoorbeeld vaatdoeken om glazen vaat schoon te maken, theedoeken om de glazen vaat af te drogen na het afwassen, en microvezeldoeken, zemen en glasdoeken om spiegels en ramen streeploos schoon te maken.

Hoe vaak moet een theedoek gewassen worden?

De regelmaat waarmee een theedoek gewassen moet worden hangt af van het gebruik. Wanneer u een theedoek dagelijks intensief gebruikt, en deze echt nat wordt of doordrenkt is, is het het beste om deze ook dagelijks te wassen. Gebruikt u een theedoek af en toe en wordt deze daarbij nauwelijks nat? Dan volstaat het om de doek één keer per week te wassen.

Wat is het verschil tussen microvezel doeken en glasdoeken?

Het verschil tussen microvezel doeken en glasdoeken zit hem vooral in de veelzijdige functie van microvezel doeken en de specialiteit van glasdoeken. Glasdoeken worden voornamelijk gebruikt voor het schoonmaken van grotere glazen oppervlakken zoals spiegels en ramen. Microvezeldoeken zijn voor allerlei ondergronden, waaronder glas, en vooral handig bij de algemene schoonmaak.
 

Weet u niet precies welke schoonmaakdoeken u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u advies kunnen geven.