123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ecover wasmiddel

Ecover wasmiddel kopen?

Bestel hieronder vloeibare wasmiddelen en wasverzachter van Ecover. Met Ecover gaat u voor een milieuvriendelijke optie om uw wasgoed te reinigen. Het merk streeft ernaar om elke dag nog een beetje beter te zijn voor mens en milieu, zonder dat dit iets verandert aan de waskracht van de middelen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel Ecover wasmiddelen voordelig

Ecover is een milieuvriendelijk merk dat is opgericht in België met als doel om een fosfaat vrij wasmiddel te creëren. Fosfaten zijn zuren die kalkaanslag voorkomen en vlekverwijderaars versterken. Inmiddels zijn de producten van Ecover veel meer dan alleen fosfaat vrij en dragen zij elke dag een beetje meer bij aan een gezondere planeet. Bij ons vindt u verschillende wasmiddelen en wasverzachters van dit unieke merk.

Wasmiddelen en wasverzachters van Ecover

Het merk Ecover is opgericht om milieuvriendelijke wasmiddelen te ontwikkelen. Over de jaren heen is het assortiment flink gegroeid. Zo komen de wasmiddelen voor in verschillende geuren en zijn de diverse types voor verschillende soorten wasgoed. Hieronder worden de twee onderscheidende groepen van Ecover wasmiddel toegelicht:

  • Wasmiddel: de wasmiddelen van Ecover zijn gemaakt van plantaardige en minerale ingrediënten. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn volledig recyclebaar. Ieder wasmiddel is geschikt voor een ander type was, zoals: wol, delicate stoffen en universeel gebruik.
  • Wasverzachter: de wasverzachters van Ecover zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten én zijn palmolie vrij. Hierdoor is het middel volledig biologisch afbreekbaar. De kans op allergische reacties is erg klein dankzij de milde ingrediënten in deze wasverzachters. Alle verpakkingen van de wasverzachters zijn 100% recyclebaar.

Ecover wasmiddel is milieuvriendelijk

Ecover geeft een dubbele betekenis aan het woord clean. Zo vinden zij dat het niet alleen gaat om schone kleding, maar ook om een betere wereld. De missie van Ecover is dan ook: “Schoner dan schoon poetsen.” De wasmiddelen zijn vrij van fosfaten, zitten in 100% gerecyclede flessen die recyclebaar zijn en bevatten de wasverzachters geen palmolie.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Ecover?

Ecover is een merk dat ooit begon met het maken van milieuvriendelijk wasmiddel. Inmiddels verkopen zij niet alleen wasmiddel, maar ook wasverzachter, vaatwasmiddel en andere schoonmaakmiddelen. Ecover streeft er altijd naar om, door middel van innovatie, elke dag het milieu een stukje minder te belasten.

Zijn Ecover producten milieuvriendelijk?

Ecover doet elke dag veel aan aan om een milieuvriendelijk merk te zijn. Dit doen zij door de wasmiddelen van plataardige ingrediënten te voorzien en te verpakken in flessen van 100% gerecycled plastic, dat ook weer recyclebaar is. De fabriek heeft een milieuvriendelijk productieproces. Ecover hecht veel waarde aan het verminderen van hun waterverbruik en het verlagen van hun CO2 uitstoot. Elke dag zet Ecover zich om een mens en milieu een stukje beter te maken.


Heeft u vragen over Ecover wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.