123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasverzachter aanbieding

Wasverzachter aanbieding kopen?

Koop uw favoriete wasverzachter voor een lage prijs en bekijk onze aanbiedingen. Op deze pagina kiest u uit een breed assortiment wasverzachters, van diverse A-merken en in een groot aantal geuren en hoeveelheden. Filter op merk en het aantal wasbeurten om snel een aanbieding naar keuze te vinden.


1 - 24 van 65

Wasverzachter in de aanbieding kopen

Op deze pagina vindt u aanbiedingen op diverse bekende wasverzachter merken. Door wasverzachter toe te voegen aan uw wasgoed wordt uw wasgoed zijdezacht en ruikt het heerlijk fris. Wasverzachters zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Zo zit er altijd een geur bij die perfect is voor u. En dankzij ons brede aanbod aan aanbiedingen, koopt u uw favorieten geuren nog eens extra goedkoop. Lees hieronder meer over onze aanbiedingen en de merken die we verkopen.

Al onze wasverzachter aanbiedingen

Bij ons vindt u regelmatig wasverzachter aanbiedingen van A-merken als: Robijn, Lenor en Silan. Met regelmaat veranderen de aanbiedingen, zodat er gegarandeerd iets voor u tussen zit. Geniet hiermee extra lang en voordelig van zijdezacht en heerlijk geurend wasgoed. Bij ons vindt u vaak aanbiedingen van de volgende bekende merken:

  • Lenor: zorgt er niet alleen voor dat wasgoed lekker ruikt en fluweelzacht aanvoelt, Lenor gaat ook kreuken tegen en verkort de droogtijd. De wasverzachters zijn dermatologisch getest.
  • Robijn: niet alleen wordt uw wasgoed zacht en lekker ruikend, Robijn beschermt ook de vezels van het wasgoed. De unieke geurencombinaties zijn samengesteld door experts.
  • Silan: een echte expert op het gebied van wasverzachter. Daarom heeft Silan vier categorieën wasverzachter: Frisse geuren, Aromatherapy, Sensitive en Suprême. Zo zit er altijd iets voor u bij.
  • Neutral: perfecte wasverzachters voor iedereen met een gevoelige huid. Neutral is vrij van kleurstoffen en parfum. Mild voor uw huid en wasgoed.
  • Marcel’s Green Soap: dit is een duurzame keuze. Vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en andere zuren. Marcel’s Green Soap wasverzachter is meer dan 97% biologisch afbreekbaar. Tot slot zijn de middelen plantaardig en dierproefvrij.
  • Dreft: de wasverzachters van Dreft hebben een unieke kleurbeschermende formule. Daarnaast blijft het parfum langdurig hangen en hebben ze een zeer verzachtend effect.
  • Soupline: ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De wasverzachters van Soupline zijn erg mild en bevatten alleen natuurlijk parfum. Zo wordt de kans op huidirritatie verminderd.
  • At Home: zorg voor frisse en zijdezachte kleding met At Home wasverzachter. Deze wasverzachter maakt uw wasgoed ook extra soepel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke wasverzachter aanbiedingen zijn het beste?

Bij 123schoon.nl vindt u veel goede aanbiedingen op diverse wasverzachters van topmerken. De aanbiedingen veranderen regelmatig, zodat er altijd iets voor u tussen zit. Ontdek in onze webshop welke wasverzachters er nu in de aanbieding zijn.

Waarom moet ik wasverzachter in de aanbieding kopen?

Bestel wasverzachter in de aanbieding en bespaar een hoop geld op wasverzachters van diverse A-merken, zoals: Lenor, Silan, Soupline en Robijn. Voor minder geld per artikel bestelt u voldoende wasverzachter om een voorraad aan te leggen.

Welke wasverzachter aanbieding is het beste?

Welke wasverzachter aanbieding past bij u, hangt uiteraard af van de hoogte van de korting, maar ligt ook aan het soort wasgoed dat u wilt verzachten. Natuurlijk is het kiezen van uw favoriete geur ook van belang. De beste deals zijn goed voor uw portemonnee en geschikt voor het textiel dat u wilt verzachten. Bij 123schoon.nl vindt u diverse aanbiedingen, zo zit er gegarandeerd een aanbieding voor u bij.
 

Heeft u vragen over onze wasverzachter aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.