123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aanbieding: 3x Scrub Daddy | Scrub Mommy Special Edition lente | groene bloem

€ 9,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
(€ 7,85 Exclusief 21% BTW)
Omschrijving
Haal de lente in huis met deze aanbieding van Scrub Daddy. Hiermee bestelt u in één klap 3 special edition Scrub Mommy sponzen; met hoge korting! Doordat de sponzen een groene kleur en een unieke vorm hebben, wordt u hier direct vrolijk van én maakt u uw vaat makkelijker schoon.

Zo zijn de oogjes en het mondje te gebruiken om op hetzelfde moment de binnen- en de buitenkant van bestek schoon te maken en heeft u hiermee meer grip als u de binnenkant van glazen reinigt. Dankzij de bloembladen van de spons maakt u met gemak randen en kiertjes schoon. Ook qua materiaal zijn deze sponzen speciaal ontwikkeld om het u gemakkelijk te maken.

De sponzen hebben namelijk twee zijdes: één met FlexTexture-materiaal en één met ResoFoam-materiaal. De ene zijde verandert dus qua textuur aan de hand van de watertemperatuur, terwijl de andere zijde extra absorberend is. Hierdoor zijn de sponzen geschikt voor krachtige reiniging, maar ook voor het afwassen van delicate materialen. U houdt de spons onder de warme kraan om te zorgen dat de textuur zacht wordt en onder koude kraan voor een harde textuur. 

De groene Scrub Mommy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd schoon uitzien en kunnen wel 8 weken lang gebruikt worden.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Kleur: Groene bloem
Type: Spons Aantal: 3 stuks
Soort: Scrub Mommy lente Diameter: Ø 100 mm