123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Hako

Hako stofzuigerzakken kopen?

Bent u op zoek naar stofzuigerzakken voor uw Hako stofzuiger? Bekijk dan op deze pagina ons aanbod! U vindt snel de juiste producten door bovenaan de uitgelichte series te bekijken of in de zoekbalk het typenummer van de gewenste zakken in te voeren. Bestel uw nieuwe stofzuigerzakken vandaag nog en ontvang deze morgen al in huis.

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel altijd de geschikte stofzuigerzakken voor uw Hako stofzuiger

Op deze pagina vindt u ons assortiment van Hako stofzuigerzakken. Navigeer hierboven naar het juiste product, aan de hand van de serienaam van de stofzuiger of het typenummer van de stofzuigerzakken, of lees hieronder alles over onze collectie.

Welke Hako stofzuigerzakken zijn er?

Op 123schoon.nl kunt u stofzuigerzakken vinden voor alle bekende modellen van Hako, zoals de Hako Compacto stofzuigers. Bij ons bestelt u goedkope papieren stofzuigerzakken van ons huismerk. Deze doen qua kwaliteit niet onder aan originele zakken, maar zijn wel veel voordeliger.


Papieren stofzuigerzakken doen wat ze moeten doen: een grote hoeveelheid stof opvangen en dit langdurig vasthouden. Doordat er een filter wordt meegeleverd, kunt u hiermee ook zorgen dat zelfs de kleinste stofdeeltjes weggefilterd worden. Zo blijft de uitblaaslucht extra schoon en gezond.

Hoe vind ik de juiste Hako stofzuigerzakken?

Op 123schoon.nl kunt u de handige zoekbalk gebruiken om in enkele seconden de juiste Hako stofzuigerzakken te vinden. Voer hier de serienaam van uw stofzuiger of het typenummer van de gewenste zakken in om onze volledige collectie te bekijken. Het typenummer vindt u zowel op het typeplaatje van uw stofzuiger als op de verpakking van de geschikte stofzuigerzakken.

Andere accessoires voor uw Hako stofzuiger nodig?

Ook als u op zoek bent naar andere accessoires voor uw Hako stofzuiger bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u op deze pagina terecht voor ons brede aanbod aan specialistische stofzuigerborstels. Hiermee maakt u uw stofzuiger multifunctioneler en kunt u deze ook voor meer specifieke schoonmaakklussen gebruiken. Wilt u gaan voor een frisse geur bij iedere stofzuigerbeurt? Kijk dan eens naar onze stofzuiger luchtverfrissers. Deze geurstaafjes en -korrels zorgen voor een écht schoon gevoel na het stofzuigen.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Hako stofzuigerzakken. Komt u er niet helemaal uit of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; dan kunnen we u helpen.