123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Miele Complete series

Miele Complete series stofzuigerzakken kopen?

Bestel op deze pagina alle stofzuigerzakken die geschikt zijn voor uw Miele Complete stofzuiger. Voor de verschillende modellen kunt u bij ons een originele of een 123schoon-huismerk stofzuigerzak kopen. Heeft u Miele Classic stofzuigerzakken nodig? Ook die bestelt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel stofzuigerzakken voor uw Miele Complete stofzuiger

Op deze pagina kunt u ons ruime assortiment van stofzuigerzakken voor diverse Miele Complete stofzuigers vinden. Selecteer op uw specifieke model om alle zakken en andere accessoires te zien die u kunt gebruiken in combinatie met uw stofzuiger. En besteld voor 23:59? Dan ontvangt u uw producten morgen al in huis.

Miele Complete series stofzuigerzakken: ons assortiment

Bij ons vindt u diverse microvezel stofzuigerzakken. Zowel originele als 123schoon-huismerk zakken kunt u bij ons bestellen. Deze twee zijn van dezelfde hoge kwaliteit, zorgen voor een betrouwbare opvang van een grote hoeveelheid stof en zijn zeer scheurbestendig. De stofzuigerzakken van ons huismerk zijn echter wel een stuk voordeliger.

Het gebruik van microvezel stofzuigerzakken gaat gepaard met een aantal voordelen, zeker ten opzichte van papieren zakken. Zo zijn dit soort zakken beter bestand tegen vocht, worden ook de kleinste stofdeeltjes hiermee opgevangen en zorgen ze voor onverminderde zuigkracht. Aan mensen met een stofallergie wordt daarom ook vaak aangeraden om voor microvezel stofzuigerzakken te kiezen, omdat de stofopvang hiermee dus een stuk betrouwbaarder is. Alle zakken zijn daarnaast voorzien van een filter, die zorgt dat stof minder goed uit de zak kan ontsnappen. Hierdoor wordt de luchtuitstroom van uw Miele Complete stofzuiger een stuk schoner.

Accessoires voor uw Miele Complete stofzuiger

Klik op het modeltype dat u heeft om alle andere accessoires te bekijken die u voor uw Miele stofzuiger kunt aanschaffen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld diverse opzetstukken en mondstukken kopen. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw stofzuiger, wat voor vloer u ook moet gaan stofzuigen. Ook voor bijvoorbeeld parket en andere delicate vloeren verkopen wij vaak een apart opzetstuk. Kijk bij uw specifieke stofzuigertype om alle opties te zien.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste Miele stofzuigerzakken en accessoires? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.