123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Miele

Miele stofzuigerzakken kopen?

Op deze pagina vindt u alle stofzuigerzakken en andere accessoires voor uw Miele stofzuiger. Zoek op de naam van uw stofzuiger of het typenummer van de gewenste stofzuigerzakken om ervan verzekerd te zijn dat de zak goed past. Of bekijk bovenaan de pagina alle uitgelichte series, zo vindt u snel de benodigde producten voor de meest populaire modellen.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Miele Complete series
Miele S series
Miele overig

Bestel voordelige Miele stofzuigerzakken op 123schoon.nl

Heeft u stofzuigerzakken of andere accessoires nodig voor uw Miele stofzuiger? Bekijk dan op deze pagina ons complete assortiment. Wij verkopen papieren en microvezel stofzuigerzakken voor diverse modellen. Ook andere producten, zoals borstelsetjes en geurstaafjes, bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Miele stofzuigerzakken: ons uitgebreide assortiment

Op deze pagina vindt u verschillende stofzuigerzakken voor uw Miele stofzuiger. Zo heeft u onder meer de keuze uit originele stofzuigerzakken en zakken van ons 123schoon-huismerk. Hoewel deze twee kwalitatief gelijkwaardig zijn aan elkaar en allebei een goede en betrouwbare opvang van stofdeeltjes bieden, zijn de zakken van ons huismerk wel een stuk goedkoper. Dit is dus de voordeligste keuze.

Daarnaast heeft u bij ons ook de keuze uit microvezel en papieren stofzuigerzakken. Hierbij geldt dat ook papieren zakken een stuk voordeliger zijn, zeker ten opzichte van de microvezel variant. Microvezel zakken kenmerken zich weer door hun hoge scheurbestendigheid, zijn bestand tegen vocht en houden ook de allerkleinste stofdeeltjes vast. Bijna alle zakken zijn verder voorzien van een filter, waardoor hiermee op de schoonste manier gestofzuigd kan worden. Zo kan het stof namelijk niet meer ontsnappen uit de stofzuigerzak.

Accessoires voor uw Miele stofzuiger

Niet op zoek naar een stofzuigerzak voor uw Miele stofzuiger maar naar een ander accessoire dat u nodig heeft om schoon en effectief te stofzuigen? Bekijk dan ons aanbod op de zoek op accessoires-pagina. Hier vindt u onder meer:

  • Filters: Filters zorgen ervoor dat de luchtuitstroom van uw Miele stofzuiger altijd zeer schoon is. Zo wordt er geen stof uitgeblazen. HEPA-filters zorgen er bovendien voor dat fijnstof en allergenen uit de stofzuiger gefilterd worden en zijn dus belangrijk voor mensen met een stofallergie. U kunt bij ons allerlei verschillende filters bestellen. Let er op dat deze ongeveer eens per jaar vervangen moeten worden.
  • Opzetstukken: Met verschillende opzetstukken zorgt u ervoor dat u uw stofzuiger multifunctioneel kunt gebruiken. Zo kunt u opzetstukken bestellen voor het stofvrij maken van delicate voorwerpen of voor moeilijk bereikbare plekken.
  • Vloerborstels en zuigmonden: Gebruik de verschillende vloerborstels en zuigmonden die wij aanbieden om bijvoorbeeld ook uw vloerbedekking, parket en plavuizen te stofzuigen.

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzak?

Bekijk onder uitgelichte series alle stofzuigerzakken voor de bekende series van Miele. Zo kunt u in ons ruime assortiment zakken vinden voor de Miele Brilliant series en de Miele Complete series. U kunt bij ons verder ook gebruikmaken van de zoekbalk. Zoek bijvoorbeeld op de modelnaam van uw stofzuiger om de complete collectie te bekijken.

Heeft u al stofzuigerzakken in huis? Op de verpakking hiervan kunt u dan het type- of modelnummer van uw stofzuiger vinden. Dit kunt u overigens ook op de stofzuiger zelf vinden, op het zogeheten typeplaatje. Als u dit eenmaal weet, klik dan op zoek op stofzuigerzak om hier te zoeken naar het specifieke typenummer dat u nodig heeft, of gebruik de zoekbalk hiervoor. Ook zo vindt u een bijpassende zak.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste Miele stofzuigerzakken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten