123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Dispenser vullingen

Bestel dispenser vullingen online

Wij bieden een groot assortiment dispenser vullingen voor professioneel gebruik, in zowel kleine en als grote sanitaire ruimtes, bijvoorbeeld op het kantoor of in een restaurant. Wij zorgen ervoor dat deze direct leverbaar zijn, en dat voor de beste prijs.

Dispenser vullingen voor veelzijdig gebruik

Een bijkomend voordeel van dispenser vullingen is dat deze de functionaliteit van de dispenser kunnen vergroten. Zo is het mogelijk om een zeepdispenser niet alleen voor handzeep te gebruiken, maar zijn er ook vullingen beschikbaar voor haar en body voor gebruik in een doucheruimte. Heeft u liever desinfectievloeistof in plaats van zeep? Ook dat is geen probleem.

 

De grote variatie in de vullingen zorgt er dus voor dat u de functie van de dispenser verder kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een en dezelfde dispenser in verschillende situaties toe te passen, simpelweg door de type vulling te wijzigen. Uiteraard moet hier wel gaan om een vulling die geschikt is voor het model dispenser waarover u beschikt.

Duurzame Tork dispenser vullingen

Wij verkopen een grote selectie dispenser vullingen van Tork, de grootste en meest bekende leverancier van dispensers. Tork is een duurzaam merk dat al zijn producten wil laten voldoen aan het EU Ecolabel. Dit is een labelsysteem dat is opgezet door de Europese Unie, waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden van andere bedrijven door aan hoge milieueisen te voldoen. Zij moeten de papierproducten maken van gerecyclede vezels óf van nieuwe vezels uit bossen die duurzaam worden beheerd, en moeten zorgen voor een zuivere energieopwekking. Met de keuze voor Tork kiest u dus voor een beter milieu.

De juiste vulling voor uw dispenser vinden?

Omdat wij beschikken over een zeer groot assortiment van dispenser vullingen, is het belangrijk dat u snel en eenvoudig de juiste vulling kunt vinden. Daarom is het mogelijk om op verschillende manieren ons aanbod te bekijken. Bovenaan deze pagina vindt u de verschillende soorten vullingen, zodat u snel kunt zien voor welke soort dispenser de vulling bedoeld is. Het is echter ook mogelijk om te zoeken op dispensernummer. Dat is vooral handig als u al over een Tork dispenser beschikt en daarvoor de juiste vulling wilt aanschaffen. Heeft u behoefte aan een groter aantal vullingen? Kijk dan naar onze grote verpakkingen, van 24 rollen of meer. Tot slot kunt u bij elke dispenser vulling zien voor welk type dispenser deze geschikt is. Ook andersom werkt dit zo; u kunt bij elke dispenser zien welk type vulling hierin past.

Dispenser vullingen kopen?

Heeft u vragen over onze dispenser vullingen, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten