123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dispenser vullingen

Dispenser vullingen kopen

Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod aan dispenser vullingen, zoals handdoekrollen, toiletpapier, zeep en tissues. Wij verkopen in ons assortiment vullingen voor onder meer de bekende Tork dispensers. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Zoek op type navulling

Zoek dispenservulling op merk

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel voordelig dispenser vullingen

Wij bieden een groot assortiment dispenser vullingen voor professioneel gebruik aan, in zowel kleine als grote sanitaire ruimtes, bijvoorbeeld op het kantoor of in een restaurant. Wij zorgen ervoor dat deze direct leverbaar zijn, en dat voor de beste prijs. Lees hieronder meer over dispenser vullingen of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

Dispenser vullingen voor veelzijdig gebruik

Een bijkomend voordeel van dispenser vullingen is dat deze de functionaliteit van de dispenser kunnen vergroten. Zo is het mogelijk om een zeepdispenser niet alleen voor handzeep te gebruiken, maar zijn er ook vullingen beschikbaar voor haar en body voor gebruik in een doucheruimte. Heeft u liever desinfectievloeistof in plaats van zeep? Ook dat is geen probleem, want dat verkopen wij ook.

 

De grote variatie in de vullingen zorgt er dus voor dat u de functie van de dispenser verder kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een en dezelfde dispenser in verschillende situaties toe te passen, simpelweg door de type vulling te wijzigen. Uiteraard moet het hier wel gaan om een vulling die geschikt is voor het model dispenser waarover u beschikt.

Dispenser vulling merken

Wij verkopen een grote selectie dispenser vullingen van diverse A-merken, zoals:

  • Tork: de grootste en meest bekende leverancier van dispensers. Tork is een duurzaam merk dat al zijn producten wil laten voldoen aan het EU Ecolabel. Zij maken de papierproducten van gerecyclede vezels óf van nieuwe vezels uit bossen die duurzaam worden beheerd. Daarnaast zorgt Tork voor een zuivere energieopwekking om alle producten te kunnen produceren.
  • Katrin: hier koopt u diverse papieren handdoeken vullingen. Deze vullingen worden gesorteerd op systeemnummer, zodat u makkelijk de juiste artikelen kunt vinden. Hier heeft u keuze uit 1-laags, 2-laags of 3-laags papier. Deze papieren handdoeken hebben een Nordic Swan Eco Label en het EU Ecolabel.
  • 123schoon-huismerk: de dispenservullingen van ons 123schoon-huismerk zijn extra voordelig en bovendien van hoge kwaliteit. U vindt hier keukenpapier, poetspapier, papieren handdoeken en toiletpapier in verschillende formaten en met verschil in hoeveelheid lagen.

De juiste vulling voor uw dispenser vinden

Omdat wij beschikken over een zeer groot assortiment aan dispenser vullingen, is het belangrijk dat u snel en eenvoudig de juiste vulling kunt vinden. Daarom is het mogelijk om op verschillende manieren ons aanbod te bekijken. Bovenaan deze pagina vindt u de verschillende soorten vullingen, zodat u snel kunt zien voor welke soort dispenser de vulling bedoeld is.

 

Het is echter ook mogelijk om te zoeken op dispensermerk. Dat is vooral handig als u al over een Tork of Katrin dispenser beschikt en daarvoor de juiste vulling wilt aanschaffen. Heeft u behoefte aan een groter aantal vullingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soort dispenser vullingen zijn er?

Op 123schoon.nl vindt u dispenservullingen, zoals: handdoeken, poetsdoeken, toiletpapier, zeep, handdesinfectie, luchtverfrissers, toiletbrilreiniger, tissues, onderzoekstafelpapier en hygiënezakjes. Sommige dispensers kunt zelfs ook vullen met producten voor haar en body. Welke geschikt zijn voor uw dispenser verschilt per merk en type dispenser.

Waar moet ik op letten bij het kopen van dispenser vullingen?

Het belangrijkste is om een vulling te vinden die past in uw dispenser. Op 123schoon.nl kunt u zoeken op type dispenser en bij populaire merken, zoals Tork en Katrin, kunt u zelfs zoeken op dispensernummer. U hoeft dus alleen te weten naar wat voor een soort artikel u op zoek bent. Of dit nu zeep, handdoeken of luchtverfrissers zijn, op 123schoon.nl vindt u het allemaal.

Heeft u vragen over onze dispenser vullingen, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.