123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Sanitairreinigers

Sanitairreinigers kopen?

Op deze pagina vindt u alle reinigers voor een schoon toilet, keuken of badkamer. Klik hieronder door naar de juiste categorie om de producten van diverse A-merken te kopen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe reinigers morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelige sanitairreinigers online

Of u nu uw badkamer, keuken of toiletruimte wilt gaan reinigen, op deze pagina bestelt u alle producten die u hiervoor nodig heeft. Lees verder om meer informatie te vinden over ons assortiment.

Wat is een sanitairreiniger?

Met een goede sanitairreiniger verwijdert u vuil en vet van verschillende oppervlakken in de badkamer, de keuken of het toilet. Deze schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor dit soort reinigingsklussen en zorgen voor een glanzend en schoon resultaat, waardoor u op een hygiënische manier gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

Welke sanitairreinigers zijn er?

Er zijn een hoop sanitairreinigers beschikbaar voor verschillende toepassingen. Op deze pagina leest u alles over ons zeer ruime assortiment en bestelt u de producten voor een goede prijs.

WC reinigers voor een hygiënisch toilet

Het is belangrijk om uw toilet regelmatig te reinigen. Niet alleen voorkomt u op deze manier dat er vervelende geurtjes ontstaan, ook wordt de vorming van kalkaanslag en vuilophopingen tegengegaan. U bestelt bij ons diverse speciale toiletreinigers. Zo kunt u kiezen voor reinigers die werken met of zonder bleek, voor producten van wel acht verschillende merken en voor diverse unieke geuren.

Ook voor toiletblokjes of urinoirblokken kunt u bij ons terecht. Hiermee wordt uw toilet bij iedere spoelbeurt gereinigd, om automatisch voor een fris en schoon gevoel te gaan.

Keukenreinigers voor een glanzende keuken

In onze webshop vindt u keukenreinigers van grote merken als HG, Ajax, Cillit Bang en Driehoek. Hiermee kunt u verschillende onderdelen van uw keuken reinigen en ontvetten. Zo zorgt u ervoor dat uw kookplaat, achterwand, aanrechtblad of afzuigkap een stralende glans krijgt en alle (hardnekkige) vervuilingen eenvoudig te verwijderen zijn.

Wij verkopen daarnaast ook keukenreinigers waarmee u afrekent met kalkaanslag of reinigers die speciaal ontwikkeld zijn voor één onderdeel van uw keuken, zoals een magnetronreiniger of een ovenreiniger. Op de pagina met keukenreinigers van alle merken kunt u eenvoudig filteren op ‘geschikt voor’ om voor iedere specifieke toepassing direct de geschikte producten te bestellen.

Badkamerreinigers voor een schone badkamer

Tot slot vindt u bij ons diverse reinigers die speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van uw badkamer, bijvoorbeeld voor de tegels, de kranen, de wastafel en de douchewand. Verwijder hiermee hardnekkige vervuilingen, zorg voor een stralende glans of desinfecteer de oppervlakken. Door te filteren op ‘type’ kunt u een product vinden dat gebruikt kan worden voor de juiste toepassing.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat valt onder sanitair?

In strikte zin valt onder sanitair alle onderdelen en systemen die aangesloten zijn op het water en worden gebruikt bij de verzorging van het menselijk lichaam. Bij 123schoon.nl gebruiken we de term in bredere zin, en valt hieronder bijvoorbeeld ook de keuken. Sanitairreinigers zijn dus schoonmaakmiddelen die voor het reinigen van bovenstaande oppervlakken ontworpen zijn.

Wat is het verschil tussen een sanitairreiniger en een allesreiniger?

Zoals de namen doen vermoeden is een allesreiniger meer geschikt voor de algemene schoonmaak, en is een sanitairreiniger echt voor het schoonmaken van het sanitair, waaronder bijvoorbeeld het toilet, de badkamer en de keuken. In de praktijk betekent dit dat sanitairreinigers doorgaans een krachtigere werking hebben maar niet voor alle soorten oppervlak geschikt zijn.

Hoe vaak moet het sanitair gereinigd worden?

De regelmaat waarmee het sanitair schoongemaakt moet worden met een sanitairreiniger is afhankelijk van het soort sanitair en het aantal mensen dat er gebruik van maakt. Het is sowieso handig om het sanitair één keer per week schoon te maken als u alleen of met twee personen woont. Woont u met meer mensen? Doe het dan twee of drie keer per week. Vooral bij het toilet en de douche is dit aan te raden. Uiteraard geldt dat als het sanitair zichtbaar vies is het altijd loont om het grondig schoon te maken.

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over ons uitgebreide assortiment van sanitairreinigers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; dan kunnen we u helpen.