123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Honden verjagen

Honden verjagen?

Bestel hier artikelen om te voorkomen dat honden niet meer ongewenst uw tuin betreden. Dankzij de artikelen in ons assortiment doet u dit op een diervriendelijke manier. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Ecostyle Kat en Hond vrij (200 m2)  SEC01038
vergroten
Omschrijving Wilt u katten en honden op een natuurlijke maar effectieve manier verjagen? Kies dan voor Ecostyle Kat en Hond vrij. Dit is een apparaatje op 4 LR6-batterijen, voorzien van een bewegingssensor. Zodra de sensor beweging detecteert, komt er een ultrasoon geluid vrij dat de katten en honden als erg vervelend ervaren. Ze zullen direct hun looproute veranderen en vertrekken naar een andere plek. De sensor detecteert beweging tot een afstand van 12 meter en heeft een radius van 200 vierkante meter.

Plaats het apparaatje in de richting van waar de dieren vandaan komen. Daarnaast adviseert Ecostyle het product af en toe te verplaatsen om zo een verrassingseffect te creëren voor de katten en honden.

Het apparaatje is waterbestendig en is onschadelijk voor kinderen, vogels en vissen.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Kat en hond
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Nu bestellen is maandag in huis
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Alles om honden te verjagen voordelig bestellen

Met de artikelen op deze pagina zorgt u ervoor dat honden niet meer ongewenst uw tuin betreden. Lees hieronder meer over het weren van honden uit uw tuin of bestel hierboven meteen het product waar u naar op zoek bent.

Waarom liever geen honden in de tuin

Honden spelen, rennen, graven en doen hun behoeftes graag buiten. Hierbij kunnen de dieren natuurlijk geen onderscheid maken tussen uw tuin of een stukje uitlaatgroen. Hierdoor is het mogelijk dat zij soms uw tuin beschadigen of hier hun behoeftes doen. Naast dat het uw tuin beschadigt, kunnen hondenuitwerpselen gevaarlijke beestjes, bacteriën en schimmels bevatten.

Honden verjagen met ultrasoon geluid

Ultrasoon geluid schrikt dieren, zoals honden en katten, af en dat zonder dierenleed. De sensor herkent beweging en zendt een voor de mens onhoorbaar geluid af. Deze hoge piep vinden honden zeer vervelend en het zorgt ervoor dat deze dieren direct uw tuin verlaten. De sensor werkt tot afstanden van 12 meter en heeft een bereik van 200 vierkante meter. Het apparaat kunt u eenvoudig verplaatsen om constant een verassingseffect te creëren.

 

Naast het gebruiken van ultrasoon geluid, kunt u ook lavendel of een stekelige struik planten. Honden houden niet van de geur van lavendel en al helemaal niet van prikstruiken.

Honden weren met Ecostyle

De artikelen in ons assortiment zijn van Ecostyle. Ecostyle vindt het belangrijk om mens en milieu niet te verstoren, maar wilt u toch een handje helpen met het weren van honden die ongewenst uw tuin betreden. Het merk zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost door samen te werken met de natuur en niet er tegen. Daarom zijn de producten ook niet schadelijk voor uw tuin.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk geluid schrikt honden af?

Honden houden niet van hoge tonen, ook wel ultrasoon geluid genoemd. Dit zijn tonen die wij niet kunnen horen, maar honden wel. Dit geluid wordt voor honden als vervelend ervaren en het wordt daarom vaak gebruikt als hondenafweersysteem.

Wat te doen tegen honden in de tuin?

Als u last heeft van ongewenste honden in uw tuin, dan kunt u gebruik maken van een ultrasoon bewegingssensor. Als de sensor beweging opmerkt, zendt het een ultrasoon geluid uit dat niet hoorbaar is voor mensen. Honden ervaren dit geluid als vervelend en zullen niet meer terugkomen. Ook kunt u ervoor kiezen om lavendel of een prikstruik te planten. Honden houden niet van de geur van lavendel en al helemaal niet van prikstruiken.

Kan ultrasoon geluid door muren?

Ultrasoon geluid kan niet door harde materialen, zoals muren en vloeren heen gaan. Huisdieren in andere ruimtes zullen dus weinig tot geen last ervaren van deze geluiden.

Hebben honden last van ultrasoon geluid?

Honden kunnen ultrasoon geluid horen. Deze hoge toon kunnen honden als vervelend ervaren, maar kan de hond en zijn gehoor geen kwaad doen. Op zoek naar een ultrasoon bewegingssensor om honden te weren uit uw tuin? Bestel deze direct op 123schoon.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten