123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Katten verjagen

Middelen nodig om katten mee te verjagen?

Op deze pagina vindt u artikelen die ervoor zorgen dat katten niet meer ongewenst uw tuin betreden. Met de producten uit ons assortiment doet u dit op een diervriendelijke manier. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de middelen morgen al in huis .


Katten uit uw tuin weren op een voordelige manier

Verweer katten eenvoudig en diervriendelijk uit uw tuin met bovenstaande producten. Lees hieronder meer over het verjagen van katten uit uw tuin of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Waarom liever geen katten in de tuin?

Het hebben van katten in de tuin kan als nadeel hebben dat deze ook hun behoeftes doen in de tuin. De ontlasting kan planten beschadigen en kan daarnaast giftig zijn als kinderen hiermee in contact komen. Bovendien kan het zorgen voor vervelende geurtjes die lang blijven hangen, voornamelijk op warme zomerdagen.

 

Ook kunnen katten de leefomgeving van andere dieren in de tuin negatief beïnvloeden. Zo vangen katten graag tuinvogels, vlinders en vissen.

Middelen in ons assortiment om katten te weren

In ons assortiment verkopen wij diverse artikelen om katten buiten uw tuin te houden. Deze type producten en de voordelen hiervan zetten wij voor u op een rijtje:

  • Korrels (KattenSchrik): deze korrels verspreidt u door de tuin. Ze hebben een sterke lavendelgeur, een geur die katten niet lekker vinden. De kat legt vervolgens een verband tussen uw tuin en de geur. Binnen twee weken zal de kat niet meer in de tuin komen. Deze korrels zijn gemaakt op basis van plantextracten en dus niet schadelijk voor mens en natuur. KattenSchrik is weersbestendig , maar kan na langdurig regenval wel zijn geur verliezen. U kunt dan gewoon weer nieuwe korrels strooien.
  • Ultrasoon geluid met bewegingssensor: dit is een bewegingssensor dat, als het beweging detecteert, een ultrasoon geluid zendt dat katten als zeer vervelend ervaren. Dit geluid heeft een bereik van 200 vierkante meter en is niet hoorbaar voor mensen. De sensor detecteert beweging tot een afstand van 12 meter. Het apparaat is makkelijk te verplaatsen om constant een verassingseffect voor de katten te creëren. Dit apparaat werkt op 4 LR6 batterijen.

Katten verjagen met Ecostyle

De producten in ons katten verjagen assortiment zijn van Ecostyle. Dit merk is zeer milieuvriendelijk en dit is ook terug te zien in hun ongediertebestrijdingsproducten. Het merk zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost op een diervriendelijke manier. De katten worden namelijk alleen verjaagd en ervaren hieraan geen leed of pijn. Daarnaast zijn de producten ook niet schadelijk voor uw tuin.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om katten te verjagen?

U kunt katten eenvoudig verjagen met korrels (KattenSchrik). De lavendelgeur van de korrels schrikt katten af, zij houden namelijk niet van deze geur. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een bewegingssensor met ultrasoon geluid. Dit geluid vinden katten erg irritant, maar is voor mensen niet hoorbaar. Alles om katten te verjagen vindt u op 123schoon.nl.

Wat doet KattenSchrik?

KattenSchrik weert katten af. De korrels verspreiden een lavendel geur die katten niet fijn vinden. Vervolgens gaan ze uw tuin associëren met deze nare geur en komen de katten niet meer terug in uw tuin. KattenSchrik kunt u kopen op 123schoon.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.