123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Onkruidborstels

Onkruidborstels kopen?

Met onkruidborstels kunt u terrastegels reinigen op een eenvoudige en snelle wijze, zonder dat u hoeft te bukken. Bestel kwalitatieve Gloria onkruidborstels, die wij speciaal geselecteerd hebben om zo effectief en krachtig mogelijk onkruid te verwijderen. 


Onkruid verwijderen met onkruidborstels

Onkruidborstels zijn voorzien van een accu, waardoor u hiermee draadloos kunt bewegen. Neem de borstelmachines mee door de hele tuin en verwijder onkruid overal waar het nodig is. Wij hebben een ruim assortiment van onkruidborstels van het gerenommeerde merk Gloria, die producten produceren van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van onkruidborstels

Elektrische onkruidborstels zijn dus voorzien van een accumotor, waarmee u flexibel op elke plek in de tuin kunt werken. Behandel hiermee stenen oppervlakken, vlonders of andere oppervlakken, zoals muren.

Gloria onkruidborstels zijn verder voorzien van een in lengte verstelbare steel, waardoor ze ook ergonomisch gezien een goede optie zijn. Doordat u niet hoeft te bukken, krijgt u geen last van uw rug. Verder wordt het onkruid hiermee op een zeer vlugge en effectieve wijze verwijderd, zodat u voor het beste resultaat kunt gaan.

Verschillende opzetstukken voor onkruidborstels

Er is een ruime keuze uit opzetstukken voor uw onkruidborstel. Welke u nodig heeft hangt vooral af van het oppervlak dat u wilt behandelen. U heeft de keuze uit:

  • Borstel voor voegenreiniging: Onkruid in voegen en tussenruimtes is vaak moeilijk te verwijderen. Met een voegenborstel gaat dit wel zeer eenvoudig.
  • Borstel voor stenen oppervlakken: Met een speciale borstel voor stenen oppervlakken maakt u uw stenen tegels vrij van onkruid. Steenborstels zijn zacht voor stenen oppervlakken en maken ook tussen groeven en tussenruimtes grondig schoon. 
  • Borstel voor houten oppervlakken: Voor het reinigen van bijvoorbeeld vlonders en steigers is een borstel voor houten oppervlakken de beste keuze. De haartjes van dit soort houtborstels komen ook tussen de spleten van het hout terecht, zodat echt al het onkruid verwijderd wordt.
  • Graskantensnijder: Om ook gras te verwijderen gebruikt u een graskantensnijder.

Naast diverse borstels koopt u bij ons ook accu's voor uw elektrische onkruidborstels. Kies bij ons altijd accu die qua vermogen het beste bij uw wensen past.

Onkruidbranders kopen?

Naast onkruidborstels kunt u bij ons ook onkruidbranders kopen. Het verbranden van onkruid is een andere effectieve manier om onkruid te verwijderen. Zorg hiermee dat het onkruid tot aan de wortels gedood wordt en ook in de toekomst weg blijft.

Heeft u vragen over onkruidborstels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.