123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Onkruidbranders

Onkruidbranders kopen?

Gebruik onkruidbranders om onkruid op de meest effectieve en krachtige wijze te verwijderen. Kies bij ons altijd de Gloria Thermoflamm onkruidbrander die het beste bij u past. Ga voor een onkruidbrander op gas of een elektrische onkruidbrander. 


Onkruid verwijderen met onkruidbranders

Bij ons koopt u zowel elektrische onkruidbranders als gasbranders. Dankzij beide varianten wordt onkruid snel en eenvoudig uit uw voor- of achtertuin verwijderd.

Hoe werkt een onkruidbrander?

Met behulp van warmte worden de cellen van onkruid opengebarsten. Hierdoor sterft het onkruid (tot aan de wortels) af. Door de behandeling een paar keer te herhalen weet u zeker dat het onkruid niet meer terugkeert. Ga dus voor langdurige verwijdering van de ongewenste plantjes.

Welke onkruidbranders zijn er?

Onkruid verwijderen kan met een Gloria Thermoflamm gasbrander of met een elektrische onkruidbrander. Kies in het ruime assortiment van 123schoon.nl de variant die het beste bij u past.
  • Onkruidbranders op gas: Met Gloria Thermoflamm gasbranders wordt onkruid door middel van een hittevlam bestreden. De onkruidbranders op gas zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij vooral de grootte van de gasfles en de lengte van de steel verschillend is.
  • Elektrische onkruidbranders: Deze onkruidbranders werken op stroom. Met een elektrisch aangestuurde hittestraal wordt het onkruid verbrand. Elektrische branders zijn beter voor het milieu dan gasbranders, maar worden wel minder warm. Hierdoor kan de klus iets langer duren. Kies uit onze verschillende varianten welke wattage en steellengte het beste bij u past.

Onkruidborstels kopen?

Naast onkruidbranders koopt u bij ons ook ook onkruidborstels. Als onkruidbranders voor u niet geschikt zijn kunt u ook met deze producten uw tuin onkruidvrij maken. 

Heeft u vragen over onkruidbranders of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.