123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Zonnescherm reiniger

Zonnescherm reiniger kopen?

Zonnescherm reinigers zijn speciaal ontwikkeld om uw zonnescherm grondig schoon te maken en te beschermen. Deze middelen werken ook op dekzeilen, parasols of andere buitendoeken. Bekijk op deze pagina ons assortiment.


HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger (500 ml)  SHG00139
vergroten
Omschrijving Met HG dekzeil-reiniger reinigt en verfrist u diverse oppervlakken van doek of canvas. De handige spuitbus maakt het reinigen van o.a. een tent, zonnescherm, strandscherm of canvas dekzeil makkelijk. Het reinigingsmiddel dient te worden aangebracht op een goed vochtig oppervlak en kan met een borstel of bezem worden ingeveegd. Vervolgens afspoelen met water.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Inhoud: 500 ml
Type: Reiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Zonneschermen en tentendoeken
Bestel mee:

Werkborstel mexilon met gele haren (18,5 cm) € 2,49

Huishoudemmer zwart 12 liter (123schoon huismerk) € 4,25

Luiwagen schrobborstel compleet | 23 cm borstel | 130 m steel € 9,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG waterdicht voor zonneschermen, dekzeilen en tenten (500 ml)  SHG00191
vergroten
Omschrijving Met HG waterdicht-spray kunt u o.a. een zonnescherm, dekzeil of (party)tent waterdicht maken. Het oppervlak dient schoon te zijn voordat u de spray aanbrengt (eventueel vooraf reinigen met HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger). De sprayflacon maakt het makkelijk om grote zeilen of oppervlakken gelijkmatig te behandelen. Na volledig indrogen zal HG waterdicht werkzaam zijn.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Inhoud: 500 ml
Type: Waterdicht spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Zonneschermen en tentendoeken
Bestel mee:

Werkborstel mexilon met gele haren (18,5 cm) € 2,49

Huishoudemmer zwart 12 liter (123schoon huismerk) € 4,25

Luiwagen schrobborstel compleet | 23 cm borstel | 130 m steel € 9,50

Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel zonnescherm reinigers

Bij het reinigen van een zonnescherm zijn er speciale middelen nodig. Deze zijn gecreëerd om (hardnekkige) vlekken in de stof op een eenvoudige en effectieve wijze te kunnen verwijderen. Op 123schoon.nl koopt u de beste reinigers waarmee u deze klus altijd kunt klaren.

Tips voor het schoonmaken van uw zonnescherm

Het schoonmaken van het zonnescherm is iets wat niet vergeten moet worden bij het zomerklaar maken van de tuin en is daarom bij uitstek een klus voor in het voorjaar. U kunt deze klus het beste uitvoeren op een niet al te zonnige dag, want de zon kan zorgen voor extra vlekken in uw zonwering. Voor het makkelijk reinigen van uw zonnescherm kunt u deze het beste eerst losmaken. Pas dan kunt u het zonnescherm volledig reinigen én ook de bak waarin het zonnescherm zit goed schoonmaken. Als dit geen mogelijkheid is dient u het zonnescherm volledig uit te klappen.

 

Bij het schoonmaken van het zonnescherm is een goede zonnescherm reiniger essentieel. Omdat deze speciaal ontwikkeld is voor de stof van een zonwering kunt u hiermee op de meest effectieve wijze vlekken verwijderen. Zonnescherm reinigers zijn daarnaast ook goed bruikbaar op andere oppervlakken van bijvoorbeeld katoen, canvas of linnen, zoals een dekzeil of parasol.

 

Op 123schoon.nl vindt u daarnaast ook middelen om stoffen oppervlakken waterbestendig te maken. Dit kunt u gebruiken voor uw zonnescherm, maar ook als u merkt dat bijvoorbeeld uw tent niet geheel waterdicht is.

Tuin verder reinigen?

Op 123schoon.nl vindt u naast zonnescherm reinigers ook een ruim assortiment aan andere speciale reinigers voor in de tuin. Met bijvoorbeeld een BBQ reinigers maakt u uw barbecue schoon en met tegelreinigers zien uw tuintegels eruit als nieuw. Met al onze voordelige en gespecialiseerde schoonmaakmiddelen kunt u uw tuin dus volledig zomerklaar maken.

 

Heeft u vragen over zonnescherm reinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten