123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zonnescherm reiniger

Zonnescherm reiniger kopen?

Zonnescherm reinigers zijn speciaal ontwikkeld om uw zonnescherm grondig schoon te maken en te beschermen. Deze middelen werken ook op dekzeilen, parasols of andere buitendoeken. Bekijk op deze pagina ons assortiment.


Bestel zonnescherm reinigers

Bij het reinigen van een zonnescherm zijn er speciale middelen nodig. Deze zijn gecreëerd om (hardnekkige) vlekken in de stof op een eenvoudige en effectieve wijze te kunnen verwijderen. Op 123schoon.nl koopt u de beste reinigers waarmee u deze klus altijd kunt klaren.

Tips voor het schoonmaken van uw zonnescherm

Het schoonmaken van het zonnescherm is iets wat niet vergeten moet worden bij het zomerklaar maken van de tuin en is daarom bij uitstek een klus voor in het voorjaar. U kunt deze klus het beste uitvoeren op een niet al te zonnige dag, want de zon kan zorgen voor extra vlekken in uw zonwering. Voor het makkelijk reinigen van uw zonnescherm kunt u deze het beste eerst losmaken. Pas dan kunt u het zonnescherm volledig reinigen én ook de bak waarin het zonnescherm zit goed schoonmaken. Als dit geen mogelijkheid is dient u het zonnescherm volledig uit te klappen.

 

Bij het schoonmaken van het zonnescherm is een goede zonnescherm reiniger essentieel. Omdat deze speciaal ontwikkeld is voor de stof van een zonwering kunt u hiermee op de meest effectieve wijze vlekken verwijderen. Zonnescherm reinigers zijn daarnaast ook goed bruikbaar op andere oppervlakken van bijvoorbeeld katoen, canvas of linnen, zoals een dekzeil of parasol.

 

Op 123schoon.nl vindt u daarnaast ook middelen om stoffen oppervlakken waterbestendig te maken. Dit kunt u gebruiken voor uw zonnescherm, maar ook als u merkt dat bijvoorbeeld uw tent niet geheel waterdicht is.

Tuin verder reinigen?

Op 123schoon.nl vindt u naast zonnescherm reinigers ook een ruim assortiment aan andere speciale reinigers voor in de tuin. Met bijvoorbeeld een BBQ reinigers maakt u uw barbecue schoon en met tegelreinigers zien uw tuintegels eruit als nieuw. Met al onze voordelige en gespecialiseerde schoonmaakmiddelen kunt u uw tuin dus volledig zomerklaar maken.

 

Heeft u vragen over zonnescherm reinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.