123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Simply Genius

Simply Genius producten kopen?

Op deze pagina vindt u producten van Simply Genius. Omdat dit een automatisch onderhoudssysteem betreft, heeft u hiermee geen aparte pH- of chloormiddelen meer nodig in het zwembad. Bestel zowel de starterkit als de navullingen en ga voor gegarandeerd schoon zwembadwater.


Voordelig producten van Simply Genius kopen

Met de starterkit van Simply Genius heeft u geen aparte pH- en chloormiddelen meer nodig voor een schoon zwembad. Door het onderhoudssysteem aan te sluiten op de doorvoerslang van de filterpomp houdt u uw zwembadwater schoon. Hierdoor - en met dank aan het kinderslot - wordt het risico dat iemand met de chemicaliën in contact komt verkleint. De cartridge van het onderhoudssysteem dient eens per week vervangen te worden voor het beste resultaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Simply Genius?

Simply Genius heeft diverse artikelen die ideaal zijn voor het reinigen van zwembaden tot 10.000 liter. Met maar één on onderhoudssysteem heeft u alles dat u nodig heeft voor volledig wateronderhoud. PH-waarde middelen en chloortabletten zijn niet meer nodig. Op zoek naar artikelen van Simply Genius? Deze vindt u op 123schoon.nl.

Wat zit er in de Simply Genius starterkit?

In de Simply Genius starterkit zit een onderhoudssysteem, cartridge, slangklemmen, Aqua Finesse-patroon en kinderslot. Bestel op 123schoon.nl voordelig een starterkit en begin met het eenvoudig onderhouden van uw zwembad.

Hoe gebruik ik de Simply Genius starterkit?

Plaats het onderhoudssysteem op de doorvoerslang tussen de filterpomp. Alle artikelen nodig voor installatie (exclusief schroevendraaier), bevinden zich in de kit. De volledige installatie-instructies bevinden zich ook in de kit. Met deze starterkit houdt u uw zwembadwater eenvoudig schoon.
 

Wilt u meer weten over Simply Genius? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.