123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Tuingereedschap

Tuingereedschap kopen?

Koop bij ons voordelig tuingereedschap om uw tuin klaar te maken voor het lekkere weer. Wij hebben een breed assortiment aan tuingereedschap, namelijk hogedrukreinigers, drukspuiten, onkruidborstels en onkruidbranders van onder andere het merk Gloria.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig tuingereedschap online

In ons assortiment vindt u verschillende soorten tuingereedschappen, zoals hogedrukreinigers, drukspuiten, onkruidborstels en onkruidbranders. Bij deze laatste drie vindt u tuingereedschappen van het merk Gloria. Bij hogedrukreinigers verkopen wij zowel van het merk Gloria als van de merken Kärcher en Muc-Off.

Assortiment tuingereedschap

Naast hogedrukreinigers, drukspuiten, onkruidborstels en onkruidbranders verkopen wij ook tuingereedschap van Gardena. Hier vindt u onder andere borstels, bezems en (telescoop)stelen.

Aanbod hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers zijn geschikt voor veel schoonmaakklussen rond het huis en in de tuin. Wilt u snel en eenvoudig van hardnekkig vuil af? Dan is een hogedrukreiniger ideaal voor u. Vanwege de hoge waterdruk wordt hardnekkig vuil eerst losgeweekt waardoor het makkelijk te verwijderen is op zowel tegels, tuinmeubelen en meer. Ons aanbod van hogedrukreinigers bestaat uit de merken Gloria, Kärcher en Muc-Off. Bij Kärcher verkopen wij alleen de accu’s voor hogedrukreinigers. Daarnaast verkopen wij ook een hogedrukreiniger van het merk Muc-Off. Deze kunt u gebruiken voor uw motor, scooter, fiets etc.

 

De hogedrukreinigers van Gloria beschikken over een 4 in 1 sproeikop, waarmee u de keus heeft tussen een puntstraal, vlakstraal, vuilfrees of een broes. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelf de werkdruk van de sproeier te regelen via het bedieningspaneel. Hierdoor kunt u de hogedrukreiniger voor alle klussen en toepassingen gebruiken.

 

De hogedrukreiniger van Muc-Off komt in een verpakking met drie verschillende opzetstukken, waardoor u de hogedrukreiniger kunt gebruiken voor allerlei voertuigen. In de set krijgt u naast de hogedrukreiniger zelf ook een hoop accessoires, zoals onder andere een schuimlans die in combinatie te gebruiken is met Muc-Off Motorcycle Cleaner of Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (navulling van de Motorcycle Cleaner in geconcentreerde vorm). Hiermee zijn zelfs de kleinste vervuilingen makkelijk te verwijderen.

Aanbod drukspuiten

Drukspuiten zijn voor u als klant handig en geschikt voor het verwijderen van onkruid, het reinigen van het terras, verwijderen van groene aanslag en het bewateren van de tuin. In ons assortiment drukspuiten vindt u drukspuiten van het merk Gloria. U vindt hier ook naast de gewone drukspuit een handdrukspuit, drukspuit Foammaster en een en rug- en drukspuit. Verder verkopen wij ook fijnsproeiers voor nevelen, een gewasbeschermingsset, een accu voor de rugspuit Pro en een drukspuit compressor.

 

De drukspuit van Gloria is eenvoudig te gebruiken. U hoeft simpelweg alleen reinigings- of desinfectiemiddelen toe te voegen. De drukspuit is geschikt voor (alkalische) middelen met een pH-waarde van 4 tot 11. De drukspuit zelf beschikt over een ergonomisch ontworpen handgreep voor optimale comfort. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende sproeistanden vanwege de traploos verstelbare hollekegelsproeikop. De precisiepomp heeft een dubbele werking, zodat 1 keer pompen gelijk staat aan 2 keer sproeien.

Aanbod onkruidborstels

Heeft u last van onkruid? Dan is een onkruidborstel wellicht iets voor u. Een onkruidborstel borstelt over de bovengrondse delen van het onkruid, zodat het onkruid wordt verwijderd. Deze borstels zijn zowel te gebruiken op kleine als grote oppervlakten. In de categorie onkruidborstels vindt u een breed assortiment aan onkruid-/voegenborstels van Gloria. Wij verkopen zowel elektrische onkruidborstels als losse borstels. De losse borstels die wij verkopen zijn geschikt voor krasgevoelige oppervlaktes, stenen oppervlaktes, houten oppervlakken, kunstgras of voor mos en onkruid op uw gazon of tussen stoepranden en tegels.

 

De onkruidborstels van Gloria zijn voorzien van een krachtige elektromotor. Daarnaast heeft de borstel een verstelbare ergonomische handgreep voor optimale gebruikscomfort. Het geleidingswiel en zichtlijn van de elektrische onkruidborstel zorgt ervoor dat u nauwkeurig en veilig aan de slag kan gaan. De MultiBrush onkruidborstel beschikt hiernaast ook nog over speedcontrol. Hiermee kunt u de draaisnelheid van de borstel zelf instellen.

Aanbod onkruidbranders

Als u last heeft van onkruid is een onkruidbrander wellicht ook geschikt voor u. Een onkruidbrander verwijdert onkruid door middel van een gasvlam die het onkruid verbrand. Dit is minder intensief dan het gebruik van een onkruidborstel en daarom ideaal voor de klant die van gemak houdt. Verder ziet u in ons assortiment ook onkruidbranders van het merk Gloria. Hier kunt u zowel onkruidbranders kopen als gasflessen. Wij verkopen dus onkruidbranders die werken op gas, maar ook elektrische onkruidbranders. Een voordeel van een elektrische onkruidbrander is dat deze de hitte meer geconcentreerd kan afgeven. Hierdoor kunt u onkruid nauwkeuriger verwijderen.

 

De onkruidbranders hebben een lengte van tussen de 88 en 122 centimeter, zodat u niet hoeft te bukken. Daarnaast beschikken de onkruidbranders die op gas werken over een warmtetechniek die het onkruid eenvoudig verwijderd, waardoor er geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig zijn. De vlamtemperatuur loopt op tot 1000 graden Celsius. De onkruidbranders komen met een piëzo-ontsteking, wat betekent dat ze makkelijk en snel ontsteken en er geen lucifers of aanstekers nodig zijn.

 

De elektrische onkruidbrander beschikt over een elektrisch aangestuurde hittestraal, waardoor er hier ook geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik tuingereedschap onderhouden?

Maak altijd uw tuingereedschap na gebruik schoon. Zorg ervoor dat na het schoonmaken uw tuingereedschap compleet droog is. Vochtophoping resulteert in roest. Roest kunt u met een staalborstel weghalen. Slijp eventuele messen van uw tuingereedschap indien nodig.

Waarmee maak ik tuingereedschap schoon?

Dit kunt u doen met bijvoorbeeld afwasmiddel of wasbenzine. Deze twee zijn ook goed voor wanneer uw tuingereedschap hardnekkige vlekken heeft. U kunt eindigen met wat WD-40 of olie om roestvorming te voorkomen.

Welk tuingereedschap moet ik gebruiken voor onkruid?

U kunt verschillende tuingereedschappen hiervoor gebruiken, namelijk een voegenkrabber maar ook een onkruidborstel of onkruidbrander. Bekijk ons assortiment onkruidborstels en ons assortiment onkruidbranders.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op.