123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Afwasmiddel aanbieding

Afwasmiddel in de aanbieding kopen?

Bestel hier afwasmiddelen van grote merken met hoge kortingen. Met de voordeelverpakkingen van 3, 6 of 10 stuks legt u goedkoop een grote voorraad aan. Ga voor een glanzende en brandschone vaat, voor de laagste prijs. En vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 41

Bestel afwasmiddelen tegen bodemprijzen

Profiteer van hoge kortingen door afwasmiddelen in de aanbieding te kopen. Wij verkopen voordeelverpakkingen van Dreft en Marcel’s Green Soap. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de goedkope afwasmiddelen direct.

Welke afwasmiddelen zijn in de aanbieding?

Bij ons vindt u Dreft afwasmiddelen en Marcel’s Green Soap afwasmiddelen in de aanbieding. Bekijk hieronder de belangrijkste kenmerken van deze afwasmiddelen.

  • Dreft afwasmiddelen
    Dreft Original staat bekend om zijn ultrageconcentreerde formule. Dit afwasmiddel gaat 2 keer zo lang mee als vergelijkbare afwasmiddelen. Eén druppel is genoeg voor een schone vaat. Door de ontvettende werking haalt u hiermee echt alle vervuilingen weg. Bij ons koopt u diverse megaverpakkingen. In combinatie met de geconcentreerde formule zorgt dit ervoor dat u extra lang vooruit kunt.
     
  • Marcel’s Green Soap afwasmiddelen
    De afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap kenmerken zich door hun duurzame karakter. De formules bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn dus vrij van chemische bestanddelen. Hierdoor zijn ze voor minstens 97% biologisch afbreekbaar en volledig vegan. Goed voor de aarde en, als u ze in de aanbieding bestelt, ook voor uw portemonnee. Hiermee haalt u ook aangekoekte vet- en etensresten weg en geniet u van verschillende bijzondere geuren tijdens het afwassen.

Koop afwasmiddelen in de aanbieding om direct een grote hoeveelheid afwasmiddel in huis te halen. Met megaverpakkingen van 3, 6 of 10 stuks legt u in één klap een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik afwasmiddelen in de aanbieding?

Aanbiedingen van afwasmiddelen zijn altijd toebedeeld aan andere supermarkten. Op 123schoon vindt u altijd afwasmiddelen tegen bodemprijzen. Koop bij ons megaverpakkingen van Dreft en Marcel’s Green Soap en profiteer van hoge kortingen.

Welke vaatwasmiddelen zijn in de aanbieding?

Bij ons koopt u niet alleen afwasmiddelen tegen bodemprijzen, maar vindt u ook altijd vaatwastabletten in de aanbieding. Bestel vaatwastabletten van onder meer Sun, Dreft en Finish, met kortingen tot 50%.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze goedkope afwasmiddelen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.