123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vaatwasser reiniger

Vaatwasser reiniger kopen?

Bestel vaatwasser reinigers en ga goedkoop voor een schone en hygiënische vaatwasser. Zo zorgt u voor optimaal gebruik en kunt u zelfs de levensduur van uw apparaat verlengen. Koop de vaatwasser reinigers van Finish, Sun, HG of Eezym vandaag nog, en u ontvangt ze morgen al in huis.


Een schone vaat met vaatwasreinigers

Heeft u de laatste tijd last van een minder goed werkende vaatwasser? Dan zou het best eens kunnen dat uw vaatwasser niet zo schoon meer is. Ophopingen van vet en voedingsresten kunnen belangrijke onderdelen van de machine blokkeren, waardoor de vaat lang niet meer zo fris wordt als eerst. Wilt u weer genieten van stralend schone vaat? Maak uw vaatwasser dan schoon met één van onze vaatwasreinigers!

De vaatwasser schoonmaken met vaatwasreinigers

Vuil hoopt zich vaak op in de leidingen en filters van de vaatwasser. Omdat het vieze water via deze wegen afgepompt wordt, blijven hier namelijk weleens wat vuiligheden hangen. Als de filters of leidingen verstopt raken kan het water niet meer goed worden afgepompt en kan er zich een onzichtbare vette laag op de filter vormen, die ervoor zorgt dat de vaatwasser gaat stinken én dat er juist weer vuil op de vaat terechtkomt. De vaatwasser aanzetten heeft dan eigenlijk bijna geen zin meer.

Maar hoe verwijdert u vuil van deze moeilijk bereikbare plaatsen? De vaatwasreingers van op deze pagina zijn vaak zo sterk dat ook vuil dat zich op die plaatsen heeft genesteld op effectieve wijze verwijderd wordt. Reken zo af met vieze luchtjes en een slecht werkende vaatwasser. Sommige reinigers zijn zelfs zo sterk dat ze de hele machine ontvetten en ontkalken, zodat hij er weer uitziet en weer werkt als nieuw.

Vaatwasverfrissers

Naast reinigers hebben we ook vaatwasverfrissers, die ervoor zorgen dat er continu een heerlijke geur verspreid wordt door de vaatwasser. Hiermee heeft u dagelijks een brandschone en fris ruikende vaat.

Het gebruiken van vaatwasreinigers

Vaatwasreinigers komen vaak in de vorm van zakjes, tabletten of vloeibaar middel. De reinigers plaatst u direct in de vaatwasser en vervolgens draait u een bijpassend cyclus. Vloeibare middelen moeten vaak ondersteboven met fles en al in de vaatwasser worden geplaatst. De zakjes en tabletten kunnen vaak op een willekeurige plaats in de vaatwasser worden gezet. Deze middelen lossen vervolgens volledig op en zorgen voor een stralend schone vaatwasser. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking van het product.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet een vaatwasser gereinigd worden?

Het wordt aangeraden om elke 6 weken tot 3 maanden gebruik te maken van een vaatwasser reiniger. Hoe vaak u dit doet ligt aan hoe vaak u uw vaatwasser gebruikt, en hoeveel vet en vuil zich ophoopt in de filters en leiding. Werkt de vaatwasser niet meer optimaal of heeft u last van rare geurtjes? Dit kan een teken zijn dat het nodig is om een vaatwasser reiniger te gebruiken.

Hoe maak ik de filter van de vaatwasser schoon?

De meest eenvoudige manier om de filter van een vaatwasser schoon te maken, is door gebruik te maken van een vaatwasser reiniger. Deze verwijdert vet en vuil van de filters, zodat deze weer optimaal functioneren. Daarnaast maakt de reiniger uw vaatwasser en de leidingen weer stralend schoon.

Heeft u vragen over vaatwasreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.