123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vaatwasser reiniger

Finish machinereiniger Regular (250 ml)  SFI00042
vergroten
Omschrijving Met Finish Machinereiniger Regular heeft u altijd gegarandeerd een mooie, schone vaat. Uw vaat wordt namelijk niet alleen schoon door het gebruiken van de juiste vaatwastabletten, ook de vaatwasser zelf moet schoon en hygiënisch zijn. Door veelvuldig gebruik van de vaatwasser kunnen (etens)resten, vetten en kalk zich opstapelen in de onderdelen van de vaatwasser. Dit kan zorgen voor verstopte leidingen en sproeiers en een vieze lucht veroorzaken.

De unieke formule van Finish Machinereiniger 250 ml lost kalk op en weekt vetten los. Verwijder de sticker op de dop, zet de fles op zijn kop in de lege vaatwasmachine, stel een heet programma in en zet de machine aan. Al het vuil wordt verwijdert en weggespoeld zodat uw machine altijd schoon blijft. Als het programma is afgelopen verwijdert u de fles. Finish adviseert uw vaatwasmachine één keer per maand te reinigen. Een schone machine zorgt voor een schone vaat.
Specificaties
Merk: Finish Capaciteit: 250 ml
Type: Machinereiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,89 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Sun machineverfrisser citroen (60 wasbeurten)  SSU00006
vergroten
Omschrijving Sun verfrisser zorgt voor een frisse geur in uw vaatwasser. De verfrisser is eenvoudig te bevestigen aan de bovenste korf of de bestekbak in uw vaatwasmachine. Ongewenste geuren worden geneutraliseerd en vervangen door een heerlijk frisse citroengeur. De verfrisser gaat ongeveer 60 afwasbeurten mee.
Specificaties
Merk: Sun Geur: Citroen
Type: Vaatwasverfrisser Wasbeurten: 60
Geschikt voor: Vaatwasser Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Finish vaatwasverfrisser Citrofresh  SFI00003
vergroten
Omschrijving De Finish vaatwasverfrisser verspreidt een heerlijke citroen- en limoengeur door uw vaatwasmachine. De verfrisser is voorzien van clipsysteem voor een eenvoudige bevestiging aan één van de rekjes in de vaatwasser. De verfrisser gaat ongeveer 50 afwasbeurten mee.
Specificaties
Merk: Finish Wasbeurten: 50
Type: Vaatwasverfrisser Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Vaatwasser
Nu bestellen is morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Sun machinereiniger (3 x 40 gram)  SSU00005
vergroten
Omschrijving Sun machinereiniger ontvet, ontkalkt en reinigt uw afwasmachine. Door uw vaatwasser goed te onderhouden verlengt u de levensduur van het apparaat en wordt vet en kalkaanslag op tijd verwijderd. Zo weet u zeker dat de machine de best mogelijke prestaties levert: een schone, vlekkeloze vaat! Sun vaatwasmachine-reiniger is eenvoudig in het vaatwasmiddel vakje te gieten, waarna u de lege machine een normaal of intensief programma laat draaien. We raden u aan de machine 1 x per maand te reinigen.
Specificaties
Merk: Sun Gewicht: 40 g
Type: Machinereiniger Aantal: 3 stuks
Geschikt voor: Vaatwasser Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Eezym vaatwasmachine reiniger Sweet Orange (2x 125 gram)  SEE00022
vergroten
Omschrijving Reinig uw vaatwasmachine op grondige en effectieve wijze met deze reiniger van Eezym. Hiermee worden vet- en etensresten op een daadkrachtige manier verwijderd, terwijl vervelende geurtjes ook geëlimineerd worden. Dit gebeurt zowel in de vaatwasmachine zelf als in de leidingen. Zo gaat u hiermee voor een perfect resultaat. 

Dit middel is gemaakt zonder fosfaten, parabenen of andere conserveringsmiddelen. Er zijn namelijk louter natuurlijke bestanddelen gebruikt, zoals enzymen. Deze natuurlijke eiwitten zijn goed in het ontbinden, versnipperen en verwijderen van microdeeltjes. Zichtbare en onzichtbare vuildeeltjes worden zo verwijderd. Het middel verspreidt verder een heerlijk en subtiel sinaasappelparfum. In de verpakking zitten twee zakjes van 125 gram.
Specificaties
Merk: Eezym Gewicht: 250 gr
Type: Vaatwasmachinereiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Vaatwasmachine
Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Finish machinereiniger citroen (250 ml)  SFI00004
vergroten
Omschrijving Finish machinereiniger bestaat uit twee krachtige lagen: de gele laag maakt vet los en de transparante laag maakt een einde aan kalkaanslag in uw vaatwasmachine. De gele laag zorgt ook voor een frisse citroen geur. De complete machine reiniger zorgt ervoor dat uw vaatwasmachine de best mogelijk prestaties blijft leveren. Dat betekent dat u dagelijks kunt rekenen op een schone vaat.
Specificaties
Merk: Finish Geur: Citroen
Type: Machinereiniger Extra info: Veiligheidsinformatie
Capaciteit: 250 ml
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG tegen stinkende vaatwasser reiniger (500 g)  SHG00255
vergroten
Omschrijving HG tegen stinkende vaatwasser haalt nare geurtjes weg uit uw vaatwasmachine. Onprettige geurtjes kunnen ontstaan door aanslag van vet, etensresten en zeepresten. Deze kunnen zich ophopen in de leidingen en filters. HG rekent op effectieve wijze af met deze vervuiling. Zo bent u met HG tegen stinkende vaatwassers niet alleen verlost van stank, maar wordt de vaat ook direct schoner.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Gewicht: 500 g
Type: Luchtverfrisser Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Vaatwasser
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG onderhoudsmonteur voor vaat- en wasmachines (2 x 100 ml)  SHG00002
vergroten
Omschrijving Reinig uw vaatwasser of wasmachine zelf met HG Onderhoudsmonteur. Dit effectieve reinigingsmiddel beschermt cruciale onderdelen zoals het verwarmingsonderhoud tegen vervuiling en aanslag door kalk, zeep en vuil. HG Onderhoudsmonteur kan eenvoudig in het vakje voor het wasmiddel worden gegoten. HG reinigt de zichtbare en onzichtbare onderdelen, zodat uw afwasmachine er als nieuw uitziet en optimaal functioneert.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Capaciteit: 200 ml
Type: Onderhoud Extra info: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Wasmachine en vaatwasser
Nu bestellen is morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Een schone vaat met vaatwasreinigers

Heeft u de laatste tijd last van een minder goed werkende vaatwasser? Dan zou het best eens kunnen dat uw vaatwasser niet zo schoon meer is. Ophopingen van vet en voedingsresten kunnen belangrijke onderdelen van de machine blokkeren, waardoor de vaat lang niet meer zo fris wordt als eerst. Wilt u weer genieten van stralend schone vaat? Maak uw vaatwasser dan schoon met één van onze vaatwasreinigers!

De vaatwasser schoonmaken met vaatwasreinigers

Vuil hoopt zich vaak op in de leidingen en filters van de vaatwasser. Omdat het vieze water via deze wegen afgepompt wordt, blijven hier namelijk weleens wat vuiligheden hangen. Als de filters of leidingen verstopt raken kan het water niet meer goed worden afgepompt en kan er zich een onzichtbare vette laag op de filter vormen, die ervoor zorgt dat de vaatwasser gaat stinken én dat er juist weer vuil op de vaat terechtkomt. De vaatwasser aanzetten heeft dan eigenlijk bijna geen zin meer.

Maar hoe verwijdert u vuil van deze moeilijk bereikbare plaatsen? De vaatwasreingers van 123schoon.nl zijn vaak zo sterk dat ook vuil dat zich op die plaatsen heeft genesteld op effectieve wijze verwijderd wordt. Reken zo af met vieze luchtjes en een slecht werkende vaatwasser. Sommige reinigers zijn zelfs zo sterk dat ze de hele machine ontvetten en ontkalken, zodat hij er weer uitziet en weer werkt als nieuw.

Naast reinigers hebben we ook vaatwasverfrissers, die ervoor zorgen dat er continu een heerlijke geur verspreid wordt door de vaatwasser. Hiermee heeft u dagelijks een brandschone en fris ruikende vaat.

Vaatwasreinigers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over vaatwasreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten