123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dreft afwasmiddel

Dreft afwasmiddel kopen?

Bestel afwasmiddelen van Dreft met verschillende geuren. Deze krachtige afwasmiddelen gaan 2 keer langer mee dan vergelijkbare afwasmiddelen. Zo maakt u hier langdurig gebruik van. Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe afwasmiddel van Dreft morgen al in huis.


1 - 23 van 23

Bestel goedkope Dreft afwasmiddelen online

Vind hier alle afwasmiddelen van Dreft (internationaal bekend als Fairy). Hiermee krijgt u al uw borden, glazen en bestek eenvoudig brandschoon. Lees verder om meer te weten te komen over ons assortiment.

Welke Dreft afwasmiddelen zijn er?

In onze webshop vindt u verschillende handafwasmiddelen van Dreft. De bekendste is het Dreft Original afwasmiddel, beschikbaar in een fles van 330 ml en een fles van 890 ml. Door de langdurig reinigende kracht en de ontvettende werking verwijdert de formule etensresten en andere vervuilingen moeiteloos. Met het Original afwasmiddel wordt een frisse, neutrale geur achtergelaten. Liever een ander geurtje? Dreft heeft ook afwasmiddelen die een subtiele citroen- of bloemengeur achterlaten.

Kies met Dreft Extra Hygiene voor extra hygiëne en bescherm uw vaat tegen de aangroei van bacteriën. Of kies voor een mild afwasmiddel zonder kleurstoffen en parfum, zoals Dreft Original Purclean. Dit is ook te gebruiken door mensen met een gevoelige huid.

Hoe werkt Dreft afwasmiddel?

Vul een teil of de wasbak met warm water en doe hier een druppel Dreft afwasmiddel in. Leg uw vuile vaat in de bak. Er ontstaat een grote hoeveelheid schuim. Het schuim trekt het vet en de aangekoekte etensresten van de vaat. Zo ontstaat een brandschoon en glanzend resultaat.

Waarom moet ik kiezen voor Dreft afwasmiddel?

Dreft heeft een ultrageconcentreerde formule en een extra ontvettende werking. Slechts één druppel afwasmiddel is nodig voor het verwijderen van al het vuil. Zo gaat een fles Dreft afwasmiddel gemiddeld 2 keer zo lang mee als vergelijkbare afwasmiddelen.

 

Dit zorgt ervoor dat Dreft de nummer één is in afwasmiddelen. Met dit afwasmiddel krijgt u uw vaat moeiteloos schoon en hoeft u de borden en glazen vooraf niet te weken of spoelen. Er is daarnaast sprake van een langdurig schuimende werking. Zo doet u langer met hetzelfde water, waardoor dit erg duurzaam is. Daarnaast is Dreft mild voor de huid. Rubberen handschoenen zijn tijdens het afwassen niet nodig. De flessen zijn 100% recyclebaar.

Hieronder hebben we alle voordelen van Dreft afwasmiddel op een rij gezet:


Ultrageconcentreerde formule; één druppel is genoeg
Ontvettende werking
Langdurig schuimend
Mild voor de huid
Recyclebare flessen
Keuze tussen verschillende geuren
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik schoonmaken met Dreft afwasmiddel?

Dreft afwasmiddel is niet bedoeld voor de algemene schoonmaak. Daarvoor is het middel te viscoos en zal het in contact met water ook teveel gaan schuimen. Wij raden aan om in plaats daarvan een allesreiniger te gebruiken. Deze kunt u ook in het assortiment van 123schoon.nl vinden.

Kan ik Dreft afwasmiddel in de wasmachine doen?

Nee afwasmiddel is niet geschikt voor de wasmachine of de vaatwasser. Afwasmiddel is ontworpen om veel schuim aan te maken om zo de handafwas te vergemakkelijken. Wanneer het in grotere hoeveelheden in contact komt met water zal er dusdanig veel schuim ontstaan dat het uit de machine loopt.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Dreft afwasmiddelen. Gebruikt u toch liever Dreft vaatwastabletten? Ook die bestelt u bij ons voor een lage prijs. En heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.